Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Daniella Daniella Daniella

e sånåtoaså fetita mamii si e tare frumoaså si miscåreatå.

v-ati dat seama cå tremur toatå da?

multumesc doamne doamne!

vå pup fetele!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+

FELICITARIIIIIII!!!!

sa vina sanatoasa pe lume DANIELLA!

bravo, mami, cred ca plutesti de fericire!! ce frumos sa fie pereche!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulika, felicitari mami, cred ca plutesti!Asa eram si eu cand am aflat ca o sa am o fetita, cea mai frumoasa zi din viata mea!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Iuliko felicitari! , ai ai , ce papusica o sa ai langa papusel

Mergi la inceput

buna fetele

am citit si am rascitit .. mie una, sincer mi s-a luat de toata polemica asta, de toate certurile .. eu repet inca o data ca nu am nimic cu nimeni si imi sunt dragi toate fetele chiar daca unele, iau in deradere mesajele mele, dar sa stiti ca nu m-am suparat, Doamne fereste .. chiar m-am distrat de felul cum a parafrazat un mesaj de-al meu .. bravo! ai talent, ar trebui sa scrii pentru academia catavencu, draga mea .. sau undeva pe la carcotasi, mondenii sau alte emisiuni de genul acesta.

revin mai pe seara caci nu am timp acum ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Daniella Daniella Daniella

e sånåtoaså fetita mamii si e tare frumoaså si miscåreatå.

v-ati dat seama cå tremur toatå da?

multumesc doamne doamne!

vå pup fetele!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+

Felicitari Iulika !!!! Sa fie Daniella sanatoasa si sa va umple sufletele de bucurie !

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai Elle ca iar ma faci curioasa si ma lasi asa. Data trecuta cu uratul, am mers inapoi sa citesc mesaje, sa vad cine a scris pe forum in ziua aia fara sa ureze Annei, si am dat doar de Lali, care a zis ca stie la cine te referi, si nu la ea... acum iar nu stiu la ce fraza si la cine te referi. Nu ma lasa asa in suspans...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Hai Elle ca iar ma faci curioasa si ma lasi asa. Data trecuta cu uratul, am mers inapoi sa citesc mesaje, sa vad cine a scris pe forum in ziua aia fara sa ureze Annei, si am dat doar de Lali, care a zis ca stie la cine te referi, si nu la ea... acum iar nu stiu la ce fraza si la cine te referi. Nu ma lasa asa in suspans...

pai daca citesti aici, nu citesti unde trebuie .. mesajul la care ma refer este cel in care ziceam eu ca sunt fete care au intrat pe forum, dar nu au urat un lma ...

nu stii ca asta e "regula" acum, tragi cu ochiul si comentezi/glumesti etc la "casuta" ta ..

fetelor, recunosc ca de la unele nu ma asteptam la nicio urare, insa, am avut parte si de surprize neplacute .. asta e, nu m-am suparat caci nu e genul meu, dragoste cu sila nu se poate .. eu ma ambalez repede, insa, la fel de repede imi trece ...

gata, nu mai zic nimic ca apoi va pica pe mine ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Felicitari Iulika!!!

Sa fie sanatoasa! Sarcina usoara in continuare, mami drag! Brucu scump va avea o surioara, cred ca esti tare fericita acum. Veti fi o familie superba! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetele

am citit si am rascitit .. mie una, sincer mi s-a luat de toata polemica asta, de toate certurile .. eu repet inca o data ca nu am nimic cu nimeni si imi sunt dragi toate fetele chiar daca unele, iau in deradere mesajele mele, dar sa stiti ca nu m-am suparat, Doamne fereste .. chiar m-am distrat de felul cum a parafrazat un mesaj de-al meu .. bravo! ai talent, ar trebui sa scrii pentru academia catavencu, draga mea .. sau undeva pe la carcotasi, mondenii sau alte emisiuni de genul acesta.

revin mai pe seara caci nu am timp acum ..

papa bun
bio bebe

Elle eu iti dau un sa treaca orice ar fi.

Catalina, nu stiu ce sa iti zic cu analizele. noi nu am facut deloc pana acum dar ma gandesc serios sa facem. Si Anomis mi-a zis de analize dar inca nu mi-am luat inima in dinti.

Raluk am Alexutu' sa o mai lase si pe mami sa se odihneasca.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

pai daca citesti aici, nu citesti unde trebuie .. mesajul la care ma refer este cel in care ziceam eu ca sunt fete care au intrat pe forum, dar nu au urat un lma ...

nu stii ca asta e "regula" acum, tragi cu ochiul si comentezi/glumesti etc la "casuta" ta ..

fetelor, recunosc ca de la unele nu ma asteptam la nicio urare, insa, am avut parte si de surprize neplacute .. asta e, nu m-am suparat caci nu e genul meu, dragoste cu sila nu se poate .. eu ma ambalez repede, insa, la fel de repede imi trece ...

gata, nu mai zic nimic ca apoi va pica pe mine ..

papa bun
bio bebe

De cand a postat Raluka si pana acum,am pregatit papica puiului sa il hranesc,l-am hranit si in tot timpul asta am facut analiza pe text.
Eu asa am inteles din textul acela,ca este vorba de cineva al carui copil a fost serbat "aici" si ca mama acelui copilas nu a urat tot aici ceva. Am sperat sa nu fu eu aia despre care e vorba de fapt . DAr acum sunt aproape sigura ca eu sunt aia talentata . Deja ma doare capul . Eu am spus de la inceput ,din februarie ca nu pot fi altfel decat sincera .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput