Dovlecei in sarbatoare*198*
Raspunsuri - Pagina 10
x_ggg spune:
Cat kk se pune in tubuletul ala?
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Cat kk se pune in tubuletul ala? -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Vezi sa iei din mai multe locuri din kk. Nu stiu cat, pune si tu asa dupa ochi, nu plin sa de-a pe afara.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
cristina_ana spune:
Se vede intr-adevar si din hemoleucograma daca are viemisori. Iese modificata eofilia, sau ceva de genul asta, nu mai stiu cum se numeste exact.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui x_ggg Cat kk se pune in tubuletul ala? -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Buna dimineatza !
Catalina,din cate stiu eu trebuie luat din mai multe locui,si in total este suficient sa aiba marimea unghiei mici de la mana ta. Cel putin asa ne-a spus dr cand am facut coprocultura si coproparazitologicul la munca .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Iulika29 spune:
Daniella Daniella Daniella
e sånåtoaså fetita mamii si e tare frumoaså si miscåreatå.
v-ati dat seama cå tremur toatå da?
multumesc doamne doamne!
vå pup fetele!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+
monikus spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Daniella Daniella Daniella e sånåtoaså fetita mamii si e tare frumoaså si miscåreatå. v-ati dat seama cå tremur toatå da? multumesc doamne doamne! vå pup fetele! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ |
felicitari mami si bravo Daniella.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Daniella Daniella Daniella e sånåtoaså fetita mamii si e tare frumoaså si miscåreatå. v-ati dat seama cå tremur toatå da? multumesc doamne doamne! vå pup fetele! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ |
wow wow wow wow
FELICITARI Iuliana. sa fie intr-un ceas bun!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
suede spune:
Felicitari Iuliana!!!!!
Imi dau seama ce fericire pe tine...
Bravo,sa fie sanatoasa!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Danuta1979 spune:
Wow...felicitari!
M-am gandit la tine toata dimineata. Ai simtit tu bine ca e fetita:)
Daniella si mai cum?
FELICITARI INCA O DATA pentru fetita ta sanatoasa si voioasa si asteptam in continuare vesti bune si multe poze cu tine.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Lali_mete spune:
Felicitari mamica draga,m-am gandit la tine ieri toata ziua,si azi pana acum... fluturasii aia de emotie si bucurie cred ca pentru tine erau ,ca si acum ii simt,dar mai puternici . Te pup pe amandoi obrajii si iti doresc sa fiti sanatoase amandoua ,sa ai o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara. Nici nu mai stiu ce sa iti spun de bucurie,decat ca ma bucur de parca as fi eu insarcinata si as sti ca am fetita acolo in burtica.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi