Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Al meu isi doarme primul somn de azi.CUm, va intrebati...pai daca la 5:30, atentie,dle Gadea, atentie, la 5:30 era fresh, s-a dat jos din pat pe intuneric si directia usa!Logic ca la 7:45 a picat pe front. Sa sper la 3 somnuri azi???

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Al meu isi doarme primul somn de azi.CUm, va intrebati...pai daca la 5:30, atentie,dle Gadea, atentie, la 5:30 era fresh, s-a dat jos din pat pe intuneric si directia usa!Logic ca la 7:45 a picat pe front. Sa sper la 3 somnuri azi???

Pe al meu l-am tinut pe picioare pana acum asa ca.... sper la un singur somn pe ziua de azi si ala pe la 14 -14.30. Dar tu ai sanse mari sa vezi 3 somnuri.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Monikus, multumim de cafea. Sa ne mai spui cum mai e Rares de cand a decoperit mersul biped.

Sabyna, sanatate Lisei.

Mary, am vrut sa las comentarii la poze dar nu m-a lasat. Sunt niste scumpei amandoi. Locurile de joaca erau din Alba, ca erau tare frumoase? La noi nu sunt asa frumoase.

Lull, de ce mergeti la dr? Sunt ceva probleme cu forumul ca si eu am pierdut mai multe mesaje.

Lali, cum mai este Paul?

Sa stiti ca de ieri a inceput sa apara in fiecare marti cu ziarul adevarul o noua serie din colectia disney clasic. Primul nr a fost regele leu. O carte costa 13 ron. Eu am si prima colectie si sunt multumita, povesti scurte, poze frumoase. Sa fiti atente cand cumparati carti pt copii, sa citit un pic pt ca eu am niste carti de la girasol in care povestile sunt denaturate. Pinochio este inghitit de un rechin, purcelusii sunt mancati de lup.
Eu de exemplu la Alba ca Zapada nu citesc partea cu omoratul si cu scosul inimii pt ca la inceput am citit si acum David mai foloseste asta cu omoratul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Pinochio este inghitit de un rechin, purcelusii sunt mancati de lup.

Deci mi-ai facut dimineata frumoasa! Ce tareeee!!!!!!!
O sa cumpar si eu noua colectie, mersi de pont! Andrei al meu nu are in nici un caz rabdare sa-i citesc povesti din alea lungi si cu multe cuvinte complicate

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Good morning all!

Legat de ce se intampla aici,eu prefer sa nu comentez...

Va multumesc pentru aprecieri si comentarii .

Diamar ultimele poze sunt din Tg Mures,din parcul de langa Zoo.Intr-adevar e super dotat,cu multe chestii faine pentru copii.

Cristina de ieri vroiam s-o felicit pe Emma pentru faptul ca papa singura ,ce frumos...

Monikus te pup si ma rog sa vina vremuri bune si la voi,cat de curand!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Da, mai, asta cu papatul singura e mare lucru. EU nu ii mai dau absolut deloc cu lingurita, ca nu ma lasa, nu de alta. Papa singurica tot-tot din castronel, in timp ce eu imi fac de lucru prin bucatarie. Nu stiu sa pun filmulete, ca v-as arata-o, na, sa ma mandresc si eu cu ceva! Am doar poze dar nu sunt descarcate.
Tin minte ca si Andrei tot la un an si o luna a inceput sa manance singur. Si soacra cand a vazut asta s-a oripilat toata, ca cica sa nu-l mai las pe el, ca nu e normal. Citat "Eu i-am dat in gura lui Dan (sotul) pana la 10 ani!" Haide mai, ma lasi??!!! Ce chestie, cum de nu m-am gandit sa fac si eu la fel?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Eu am o problema serioasa. Cum imi dau eu seama daca Rares are viermisori sau Giardia? Nu, nu am gasit nimic in kk, dar e parca din cale afara de agitat, a facut si cearcane... ce analize sa ma duc sa cer sa ii faca? Oare iese din kk, sa nu il mai chinui cu sangele?

Mergi la inceput

Trebuie sa ii faci examen coproparazitologic, din kk. Mergi la farmacie si cumpara recipiente pentru asa ceva, dar ia mai multe pentru ca analiza asta se face de vreo 3 ori, la diferenta de 2-3 zile. Poate sa nu iasa pozitiv din prima, asta daca e cazul.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Eu am o problema serioasa. Cum imi dau eu seama daca Rares are viermisori sau Giardia? Nu, nu am gasit nimic in kk, dar e parca din cale afara de agitat, a facut si cearcane... ce analize sa ma duc sa cer sa ii faca? Oare iese din kk, sa nu il mai chinui cu sangele?

Eu stiu de coprocultura si coproparazitologic dar trebuie repetat de 3 ori. Daca primul iese - nu inseamnaca nu e parazitat si de aceea se repeta. Din sange nu stiu pt ca nu am facut niciodata.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Cica duci 3 probe diferite si tot e posibil sa nu iasa si ca mai bine ii fac la sange ca ar iesi nush ce modificat daca are Giardia. Viermisori gen oxiuri, limbrici ies din prima la kk. Mi-a zis acu o mamaica de fetita de 3 ani.Incerc sa duc probele de kk, poate iese ceva....

Mergi la inceput