Dovlecei in sarbatoare*198*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Si pentru ca toata lumea "e din topor azi"...pot sa-ti zic si eu ceva Criss?Fara sa te gandesti ca te jignesc.O spun foarte sincer,pentru tine,ca om!
Nu conteaza cat de obosit esti,cate probleme ai acasa,cate nopti nedormite si alte motive.Nu este deloc frumos sa iti versi nervii pe cineva,sa arunci vorbe,caci vorbele raman ca niste ghimpi,cu toate scuzele ce vor urma.Fiecare le are pe ale ei,cu siguranta ne confruntam zilnic cu sute de probleme,asta nu inseamna sa varsam sacul in capul cui ne vine.Chit ca poate esti o fire colerica,ne trebuie stapanire de sine si nu sa actionam dupa instinct,caci suntem oameni,inteligenti...gandim,masuram si apoi vorbim.
Ma gandesc la Miha care are 3 copilasi.Niciodata n-am citit sa fi scris nimic aiurea.Mereu are vorbe bune pentru fiecare.
Si ma opresc aici,asta e parerea mea.Noi toti ar trebui sa incercam sa fim mai buni.

Si ma duc,e deja tarziu.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si inca ceva,in legatura cu Crissbebe ,nimeni,dar absolut nimeni nu ar trebui sa reprosseze cuiva ca "nu are prietene reale" ,si mai ales ca"oare de ce nu are prietene reale?". Nici nu mai stiu cine a scris asta,nici nu vreau sa stiu,stiu doar ca am prietene cu care ma intalnesc la suc real,il beau si il fac pipi,si prietene cu care ma intalnesc "la " ,dimineatza si care imi sunt la fel de dragi ca cele reale, si care ma astept sa ma inteleaga nu sa ma judece. Si cred ca si ea simte la fel. Si atata timp cat au existat precedente ii inteleg reactia ;atunci cand am salutat prin intermediul lui Alex,amandoua ne asteptam ca macar o fata sa ne raspunda la salut.Nu s-a intamplat asta,bun,eu am pus pe seama faptului ca ati uitat,ati sarit mesajul,nu a aparut la toata lumea,ea a luat-o mai personal.Si cu asta am incheiat.
Sunt rupta acum,sper eu ca Z iua de maine va fi intampinata cu zambete,nu cu sprancene incruntate.
Alex mai dai cafeaua,da? Nu de alta,dar reala nu pot sa beau si fara a ta dorm in papuci toata ziua.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Sabyna dar eu nu am pus nimic pe seama supararilor,nervilor nimic...
Ceea ce am spus si acum mi-am dat seama despre ce e vb...era ceva pur si simplu ce observasem la momentul respectiv...Dar repet daca eram niste prietene cum se afirma pe aici mai intai mi se explica si apoi imi luau capul daca tot continuam sa fac pe nebuna... Dar in fine prefer sa inchidem subiectul si sa discutam si noi despre lucruri mai frumoase si haioase...si noi putem fi pontoase...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Am plecat la culcare...las cate o fierbinte ptr si fug..
Noapte buna...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Off, este a doua oara cand pierd mesajul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Gata petrecerea, Lull? Ia zi, ce a ales Alex?
(eu cred ca a ales cheile de la motocicleta lui tati)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Am petrecut cu bunicii azi, am papat papa bun si tortulet. Sarbatoritul a cantat si a dansat cu noi, un dulce. In week-end ii luam motul.

Multa sanatate Emmei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluk, ceea ce am zis despre Anomis este perfect adevarat. Uite, sa confirme si celelalte fete care au cunoscut-o! Este cu adevarat minunata, mie imi aduce zambetul pe buze si buna dispozitie numai cand ii aud vocea. Este calda, extrem de placuta, zambeste tot timpul, mereu cu o vorba buna, atenta, sociabila, super desteapta, fara nici o urma de rautate in ea. Este perfecta!
Hai ca fug, mi-a venit sotul cu aparatul ala de aerosoli si ma duc sa vad daca ma descurc cu el.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Confim, cea mai minuntata!
Abia astept sa iesim din nou la mall la o cafea mare-mare fara cofeina!

Mergi la inceput

Liliac felicitari pentru micul plimbaret si minunata Andra!

Elle ai doua papusi de fete! Ati fost tare frumoase la petrecere!

Crocomam sper ca e mai bine Amilici!

Ce cadou frumos a primit Rares de ziua lui! Sa se plimbe bucuros cu ea!

Meli sunt minunati baietii tai! Ce bine ii sta lui Alex cu ghiozdanel!

Sabina ma bucur ca e mai bine Lisa.

Irina e un scump Andrei!

Multa sanatate Mattia!

Iulika asa frumos ai scris! Tin pumnii pentru maine!

Am scris din amintire mesajul, chiar daca a doua oara am dat Ctrl-C tot l-am pierdut ...

Mergi la inceput

Alexutu a adormit un pic mai tarziu, a vrut sa mai stea cu noi si imediat ce am terminat de citit Degetica, m-a luat in brate si a adormit.

Va multumesc pentru toate mesajele frumoase pe care le-ati scris pentru puiul meu, fiecare in parte m-a bucurat nespus.

Nu imi vine sa cred ce repede a trecut acest an, cel mai frumos din viata mea. Sa fii sanatos, pui drag, sa ai viata lunga si fericita si sa fii iubit!

Merg la culcare ca sunt franta si maine la prima ora mergem la doctor.

Va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimi,

Imi e permis sa las si eu o desi eu una nu servesc niciodata?

Al meu s-a frichinit toata noaptea de n-am inchis un ochi si acum mai sta potolit jum de ora cred eu si ma ia de fresh.

Sper sa se schimbe vremea asta de afara pt ca tare rau e asa. Bine, noi oricum iesim afara si pe ploaie ca nu rezist cu el in casa toata ziua.

Criss ma bucur ca gandesti asa si ca o sa mai aflu vesti despre tine.

Lull, de-abia astept sa vad ce alege Alexutu'.

Va doresc o zi excelenta. Mai fug un pic in pat.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput