Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor,
am primit cel mai frumos cadou de ziua noastra de casatorie - bebeul arata minunat, are 8.2 cm (cu 1 saptamana peste varsta sarcinii), are tot ce-i trebuie si era tare activ la eco!
Si s-ar putea sa fie baietel ... dar ne-a zis ca nu e sigur si totusi cel mai sigur va fi peste 3-4 saptamani. Asa ca nu ma puneti inca in listuta ca e baietel, dar culmea e ca eu de cand stiu ca sunt graviduta parca tot cred ca e baietel!
Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc felicitari!!!!!!!!!!!!!!! s a vazut cuculetzul??

simo ai emotii pt maine la eco??? la ce ora mergi???

ailed nu ne spui vestile de la eco???

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisucmic felicitari pentru eco si pentru aniversare!!!! ce cadou frumos ati primit!!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pisuc, felicitari pentru baietelul teu perfect!!!

bb-yasmi, laptele din san curge chiar daca alaptezi exclusiv. cel putin la mine, in mom cand alaptam la un san curgea si la celalalt, iar noaptea la fel curgea din amandoi sanii.

scrish, cred ca pentru iesirile in oras sunt f bune biberoanele cu laptele tau. Eu am popma de san manuala, am inteles ca cele electrice nu isi fac treaba cum trebuie...acum vad ca miki a fost multumita. Sa nu iti cumperi o pompa ieftina ca precis nu este buna. Eu am de la Philips Avent si e super ok.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

da mada stiu.....dar curg si mai tare daca a trecut ceva timp si sunt plini si nu ai alaptat sau muls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor dragi ce v-a apucat cu caloriile? puneti mana si papati cat mai sanatos posibil si gata...ce atatea calorii ca va trece si foamea citind despre ele..:)

eu nu ma gandesc la calorii si inca ma chinui sa mananc ca n-am pofta de mancare deloc
acu am fost pana la iubit la cabinet sa ii duc o mazare ca lucreaza pana tarziu si in drum spre casa....o forta malefica ma facea sa trag de volan spre dreapta unde era MCDONALD'S asa ca....am ascultat forta si mi-am luat si eu un cheesburger sa imi fac pofta ca eu...rar am pofte:) tre sa profit:))

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

madutza asta am auzit si eu despre pompele electrice, ca nu prea isi fac treaba si ca mai rapid te descurci cu cele manuale. philps avent clar pentru tot, bibe, sterilizator, suzete, tot ce mai e nevoie!

yasmi e posibil clar sa ma sucesc dupa ce nasc, sa vedem...oricum, vreau bibe exclusiv pentru iesiri din casa, ca in casa clar ii dau san!! doar sa nu patesc k alta prietena care avea carne vie la sfarcuri de la alaptat si s-a rezumat fortat la bibe...dar nu punem raul inainte, gandim pozitiv:)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

antguess ai grija cu macdonalds, e unul din putinele lucruri pe care mi le-a interzis doctorita. e ok o salata sau cartofii dar hamburgerii cica sunt periculosi ca nu ai deloc control asupra carnii tocate si cum organismul acum e mai sensibil e mai usor sa prinda orice posibil microb exista pe acolo. eu am mai scapat kfc sporadic...

14+

Mergi la inceput

eu stiu multe cazuri care dupa ce iau bagat bibe nu a mai acceptat san bebele. inclusiv fetita mea. offf si cat despre alaptat, rani, mastita.... nu poti vb nimic dinainte...

Mergi la inceput