Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

apropos de alaptat si creme pt rani..ca am vazut ca si-a cumparat parca si strumphi ...garmastan. La mine nu si-a facut deloc efectul. Atunci cand simteam sfarcul sensibil ma dadeam cu bepanthene si tineam sanul gol, in 2 ore nu mai aveam nimic. O sa mai vb oricum de astea, dar daca sfrcul este ranit nu tb trecut pe lapte praf, eu am folosit mamelon de cauciuc si tot am alaptat pana s-a vindecat.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

antguess ai grija cu macdonalds, e unul din putinele lucruri pe care mi le-a interzis doctorita. e ok o salata sau cartofii dar hamburgerii cica sunt periculosi ca nu ai deloc control asupra carnii tocate si cum organismul acum e mai sensibil e mai usor sa prinda orice posibil microb exista pe acolo. eu am mai scapat kfc sporadic...

14+

multumesc pt sfat, stiu ca e interzis dar crede0ma ca nu m-am putut abtine.....pe viitor incerc sa nu mai trec pe langa mc:))

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

mandreac, eu am mai spus aici..cand aveam rosu in gat si tuseam sec si ma durea si in capul pieptului mi-am pus sare calduta pe piept si in gat imi picuram 5-10 picaturi de propolis glicolic ( e esenta fara alcool de la plafar ). plus miere cu lamaie la greu..a doua zi deja nu ma mai durea gatul. sanatate

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Da Miki, stiu ca ai mai spus, dar atunci nu ma interesa si uite ca m-a luat acum fir-ar sa fie. Offff urasc sa ma usture gatul.

Am mancat vreo 3 feliute de lamaie cu miere, lucru mare pentru mine, nu prea imi place lamaia si dupa ce imi fac baie o sa beau fie un ceai caldutz, fie laptic si indulcit cu miere. Care o fi mai bun? Voi ce ziceti?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput