Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am fost plecata putin pe afara si voi ati scris cat pentru o zi intreaga stergeti fetelor dublurile la mesaje ca asa nu are nici un farmec cand vine cineva din urma si citeste on and on acelasi mesaj de 5-6-7 ori

Am plecat sa imi iau o smantana si o legatura de patrunjel si m-am intors cu 4 sacose ...morcov, patrunjel, telina, lamai, rosii, masline, ardei, gogosari .... am capiat, cand plec la piata pai nu ma intorc cu mana goala

Multumesc fetele de aprecieri , miki si roxy, v-am spus eu ca e scumpica strumphitza mea cum isi suge degetelul

Ma duc sa ma schimb si sa pun ciorbica la foc, mai trec eu pe aici, sper sa nu terminati capitolul pana ma intorc

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor, pentru rosu in gat, ce sa iau??????????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

de unde stii ca e rosu?

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Ca mi s-au inflamat amigdalele si sunt rosii , m-am uitat.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea fiind gravi cel mai indicat e sa mergi la dr. pana atunci mai ia cate o lingurita de miere sa calmeze gatul daca te ustura sau propolets cu miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreac, eu am mai spus aici..cand aveam rosu in gat si tuseam sec si ma durea si in capul pieptului mi-am pus sare calduta pe piept si in gat imi picuram 5-10 picaturi de propolis glicolic ( e esenta fara alcool de la plafar ). plus miere cu lamaie la greu..a doua zi deja nu ma mai durea gatul. sanatate

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ALLY TI-AI facut programare la eco???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

stefy, cate grade mai sunt la voi acum? Hai ca poate facem intalnirea cum a zis sama, la vara sa scapi si tu un pic caldurile alea maxime din cipru, in Sibiu va fi cu siguranta placut.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

35-36 au fost azi

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu e bun energizantul in sarcina!!!

am ajuns si eu acasa,dar imi ia o veshnicie sa va citesc

eu azi am mancat 3 merdenele si acum o farfurie de varza calita+un colt de paine,ashtept sa vina sotzul cu ceva fructe
tot zic ca am sa caut un site sa vaz si eu alimente cu nr ok de calorii,sa-mi fac si eu o idee spre ce sa inclin
problema mea este ca nu suport pestele iar de piept de pui te saturi la un moment dat si la cum cresc vazand cu ochii nu cred ca ma incadrez in kg propuse,ufff dc ash manca dupa pofta creierului vai cat ash fi!!!

e atat de frig afara de-mi vine sa plec in tarile calde si sa nu ma mai intorc niciodata!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

vai!!!am gasit un site de calorii , pai nu te mai atingi de nimic!!sunt ingrozita ,un covrig amarat 300calorii!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

nu e bun energizantul in sarcina!!!

am ajuns si eu acasa,dar imi ia o veshnicie sa va citesc

eu azi am mancat 3 merdenele si acum o farfurie de varza calita+un colt de paine,ashtept sa vina sotzul cu ceva fructe
tot zic ca am sa caut un site sa vaz si eu alimente cu nr ok de calorii,sa-mi fac si eu o idee spre ce sa inclin
problema mea este ca nu suport pestele iar de piept de pui te saturi la un moment dat si la cum cresc vazand cu ochii nu cred ca ma incadrez in kg propuse,ufff dc ash manca dupa pofta creierului vai cat ash fi!!!

e atat de frig afara de-mi vine sa plec in tarile calde si sa nu ma mai intorc niciodata!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ca nu-i bun ma gandeam eu...dar asa de pofticica......oricum mi-am pus pofta in cui....dar in schimb pe aia cu varza care tocmai mi-ai facut-o nu cred ca mi-o mai pun in cui.....tocmai cand ma cultivam pe net de niscai retete de salate ca sa mai tinem caloriile in frau

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

castravetzi muratzi 1buc = 12calorii
castravetzi 100gr = 12 calorii
morcovi 100gr= 41 calorii
o salata verde = 17 calorii
muraturi 100gr = 18calorii
o rosie = 18 calorii
o rosie cherry = 29 calorii
1 varza 550gr = 31 calorii
100 gr seminte = peste 500calorii
1 grapefruit = 42 calorii