Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

acu..ce sa zic..eu zic sa alegi o cale de mijloc... bea cateva inghitituri...fa-ti pofta si gata:))

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Roxy si mie imi este foame mereu, dar incerc sa ma abtin, pentru ca, ma fac cat casa poporului.

Ally saptamana viitoare se anunta 25 de grade, eu zic sa asteptam , ca oricum tu mai stai nu pleci asa repede si stabilim o zi.

Cris am crezut ca prezinta oferta, dar nu arata nimic si pe nevazute nu cumpar.

Miki ati mai plecat la locul de joaca?

Vai, vai ce urat e afara!

Stefy lasa prostiile, eu nu cred in asa ceva, sa nu te imbraci in nu stiu ce, sau in nu stiu ce! Pana la urma ne imbracam cu ce avem si cu ce ne simtim bine. Daca te-ai imbraca precum o sorcova, ai atrage binele sau ce?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

andreea, n-am mai plecat, l-am obosit in casa da unde ai vazut tu saptamana viitoare 25 grade ca pe prognoza mea e ploaie si frig si saptamana viitoare..chiar mai frig, max de 5-7 grade..brrrr

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Miki , asa am auzit la radio parca, acum stiu eu ce sa zic.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki eu daca nu mananc nu pot sta, trebuie neaparat sa mananc. tu ai mancat foarte putin.

mandreeac si daca ti-e foame tare sau vrei neaparat ceva? nu mananci?. ca nu cred eu ca stai tu asa nemancata

bb_yasmi

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Am mancat 2 feliute de paine cu putina miere si o punga de pufuleti si mai mananc cand vine sotul meu si atat pentru aceasta zi. Ba sa stii ca imi impun si nu mai mananc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

FETELOR STERGETI DUBLURA LA MESAJE CA UMPLEM CAPITOLUL!!!!

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Eu mi le-am sters. Vedeti unde scrie in bara de sus si stergeti mesajele, ca e aiurea. Eu cred am sters de vreo 6 ori. Asta e mai face si forumul asta figuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

madutza nu e problema de cabane ca gasesc eu luam doua una langa alta si normal ca si cu copii, toata familia organizez ceva activitati plimbari prin zona...asta mi-e meseia PR asa ca ma descurc de minune
dar poate la anu la vara sa fim mai confortabile si sa vina si bebicii sa-i ducem la aer curat

si eu zic daca ne strangem la munte sunt sanse sa vina mai multa lume ca o gura de aer nu strica nimanui si daca suntem multi mai scad si cheltuielile ca negociez io la cazare si mancarica sau facem noi la ceaun ceva seara sau la gratar, un foc de tabara , pe tati i trimitem cu ATV-urile sa se simta si ei liberi.... ohoohohoho cate idei am....
lasa ca ne facem noi mari

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +

Mergi la inceput

Fetelor, pentru rosu in gat, ce sa iau??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

madutza nu e problema de cabane ca gasesc eu luam doua una langa alta si normal ca si cu copii, toata familia organizez ceva activitati plimbari prin zona...asta mi-e meseia PR asa ca ma descurc de minune
dar poate la anu la vara sa fim mai confortabile si sa vina si bebicii sa-i ducem la aer curat

si eu zic daca ne strangem la munte sunt sanse sa vina mai multa lume ca o gura de aer nu strica nimanui si daca suntem multi mai scad si cheltuielile ca negociez io la cazare si mancarica sau facem noi la ceaun ceva seara sau la gratar, un foc de tabara , pe tati i trimitem cu ATV-urile sa se simta si ei liberi.... ohoohohoho cate idei am....

super idei! poti sa ma treci de acum pe lista, in orice perioada

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

ce frumos zici tu acolo....si ce dor imi e de un munte din ala romanesc cu zapada si cu ger!!!!!!!!!!! si ce m-am saturat sa transpir....
cred ca vreau la romania

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stefy, cate grade mai sunt la voi acum? Hai ca poate facem intalnirea cum a zis sama, la vara sa scapi si tu un pic caldurile alea maxime din cipru, in Sibiu va fi cu siguranta placut.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Fetelor, pentru rosu in gat, ce sa iau??????????

de unde stii ca e rosu?

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput