Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

De 6 ori

S-a blocat tastatura si de-asta cred ca a trimis de atatea ori...
Scuze fetele, tehnica ne omoara
Partea buna, ori le-am urat sarbatoritilor, ori nu....
Scuze inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Hai ca am facut curatenie...
S-a trezit printesa, gata cu pauza...
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Jeni. Niki superbe achizitiile. Sa le stapaniti sanatoase si voioase..

Multumim ca v-ati uitat la pozicile cu Rica murdarica mea, asa o alintam cand o vedem asa. Eu ma chinui de o ora aproape sa o culc, nu vrea si pace. Acum am lasat-o la ea in pat, se joaca cu un maimutoi, poate adoarme. Daca o iau si o pun in tarc la joaca sau in scaun sau pe canapea plange de somn dar cand e de dormit nuuu. Asta e, este o perioada care sper sa treaca cat mai repede.

Roxana, e criminala Silvana cum se chinuie ea sa iasa da' acum lasand gluma la o parte, take care, ca asa cum o vad eu mi se pare tare periculos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui flosideea

buna fetele,scuze ca dau buzna asa,dar vreau sa va rog,daca puteti,sa`mi dati un vot aici http://alimentara.libertatea.ro/mocasin .va multumesc

Andreea , mamica fericita de Denis - Stefan(17 iulie 2009)

Imi pare rau, nu se poate. Eu am deja vanzatoarea mea preferata...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Imi luasi vorba!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

OANA votat!!
Intrebai de hainute pentru iarna; eu la Luca am avut salopete si gecute, doua seturi frumoase foc, blugi grosi si gecute, veste groase. La Mara am in plus si doi cosmonauti.
ROXANA sunt f faine caciulitele Silvanei. Le-am primit si eu pe cele comandate pt Mara dar sunt pt 18-24 luni; asadar la anul… dar sunt faine rau (si groase).
ALINA e mai faina gecuta pe care a-i gasit-o acum; sper sa nu fie rezervata si sa i-o iei Justinei.
ILEANA e deosebita Kira! E o finuta!
LARA felicitari pt primul “mama”!

Cred ca-s probleme pe DC… am trimis un mesaj de vreo 3 ori pt ca-mi aparea ca nu a fost lansat din cauza unei erori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kira superba! mie imi par ochii spre gri
cat despre pus in cap, ivan se facea rau de tot, o sa.ti pun poze sa vezi

rebiana
n.am vazut caciulitele pt mara! te rog frumos cand ai timp sa mi le arati si mie

ramy da, dar si la wc mi.e frica sa ma duc, mai ales ca in ultimele zile a fost foarte nelinistita, baleste mult, mai si tipa ies dintii aia de jos, ca vad gingia umflata, saraca, ma mir cum doarme noaptea (sa nu zic in ceas rau)

child ce haios e albert in poza 10!
e frumos unchiul ma gandeam sa nu fi confundat cu tati , sa ma alergi pe aici

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

ROXI pun poze cu caciulile. Nu am timp sa le fotografiez si descarc asa ca am salvat imaginile de pe site. Ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

ROXI pun poze cu caciulile. Nu am timp sa le fotografiez si descarc asa ca am salvat imaginile de pe site. Ok?

sunt superbe! mi.ai adus aminte de modelul asta, am sa.i iau si eu silvanei!
le spune intr.un fel...modelul de la primele 3

si caciula mayei e frumoasa, aia asa mulata imi place

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Noi am fost afara, sa ii caut ceva de imbracat Marei. Am reusit doar sa ne inghete nasurile, sa ne apuce ploaia si sa ma enervez. Cred ca stau in cel mai groaznic oras, care se mai da si municipiu. N-am reusit sa gasesc nici macar o caciulita ca lumea, n-am vazut in viata mea caciuli mai urate. De geci nici nu mai zic.
Am vazut hainutele cumparate de voi, sa le poarte sanatosi iepurasii, daca nu imi conving barbatul sa ma duca la cumparaturi in Ploiesti ma sinucid cu unghia-n gat!
Bluekidoo, intr-adevar esti tare frumoasa, ai niste ochi deosebiti. Si pareti foarte tineri, si tu si sotul. Tanya e o minunatie de fetita, sa va traiasca. Aa, poza aceea in care doarme ea cu tati in patut e de coma.
Ai intrebat de somn, mie mi se pare ok cat doarme Tanya, dar parca adoarme cam tarziu la 12-1 noaptea. Probabil de-asta se trezeste tarziu si nu mai doarme ziua.
Mara doarme noaptea de la 9.30 pana la 9 dimineata, cu trezirile de rigoare , iar ziua de doua ori, cate o ora. Deci tot aprox 14 ore pe zi.
Ina, multa sanatate lui Robin! Cred ca a tras tati o spaima cu suzeta!
Roxana, frumoase caciulite! Ceva ca cea galbena sau ca cea roz as fi vrut sa gasesc si eu. De bumbo, ce sa zic, chiar periculos! cred ca se potriveste mai bine copiilor mai micuti, care nu sunt asa mobili, Silvana evadeaza lejer!
Niki, sa stapaneasca Maria sanatoasa hainutele si saculetul! Gecuta aceea mov e .
Jeni, foarte frumos si ce ai cumparat tu, mi-au placut cel mai mult cojocelul si cizmulitele.
Referitor la ce ai intrebat, eu pe Mara am scos-o afara in fiecare zi, inclusiv cand a avut mucisori sau a tusit. Mi s-a parut ca aerul de afara i-a facut bine, i-a curs nasul mai tare cand am intrat, dar cred ca i-a prins bine, am desfundat cum trebuie "instalatia".
Oricum, ea nu a avut febra, nici nu parea sa se simta rau, altfel nu as fi iesit.
Lara, felicitari pt MAMA!
Ileana, eu cand m-am uitat la pozele cu Kira nici n-am mai vazut murdaria, la ce ochisori arata ea acolo .
Freedelia, sa-i fie de bine lui Jane! Bine a punctat Ileana referitor la trend-urile care la noi ajung mai tarziu. Pe mine postarile tale m-au determinat sa citesc mai mult despre attachment parenting si chiar suna bine. La noi, din pacate, mai greu se accepta, eu am auzit de 1000 de ori ca daca tin copilul in brate va deveni un rasfatat. Cat despre diversificare, adaptez. Azi Mara a mancat cu mare placere un sfert de banana cu jumatate de galbenus de ou, dar bucatele mici, ca am eu stress-ul meu cu inecatul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

sunt superbe! mi.ai adus aminte de modelul asta, am sa.i iau si eu silvanei!
le spune intr.un fel...modelul de la primele 3

si caciula mayei e frumoasa, aia asa mulata imi place

POZE

Mercic Roxi! Nah, am scris dupa aia sub poze.. au si manusi, bre
Am mai comandat una fainuta pt 6-12 luni de la H&M (astept sa vina) si fes din ala de sta lalai, pe mov, pentru anul viitor.
SANZI, te-nteleg ca ai gasit numai porcarii de fesuri/caciuli; cam asta gasesc eu la noi!

Mergi la inceput