Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 13
CoriMami spune:
Buna seara!
multumim Roxi, Ami, Denisa, si tuturor, pt vizionarea pozelor.
Eliza mea e innebunita dupa copii,vrea sa socializeze, e interesata de mersu in 4 labe si sustinuta de subtiori merge pe talpite.
Alina, eu zic sa nu comanzi ghetutele acelea, erau f frumoase dar talpa nu avea stabilitate. Si ghetutele cu care e pozata Eliza nu sunt ok, si nici nu prea ii mai vin (le-am luat acum 2 luni si eram sigura ca face Craciunul cu ele..). I-ar veni la talpa, dar nu stie sa flexeze piciorul asa ca ii trebuie un nr mai mare, ca sa putem introduce labutza.
Freedelia, pupici tie si lui Jane, si la toata familia. Multumim ca ne spui de metodele voastre de diversificare, chiar daca stii ca noi le vom privi chioras. Eu de ex nu-i voi da carne niciodata, doar peste, am schema mea, bine gandita
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu, dar va doresc seara frumoasa!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
honeybaby spune:
Hop si eu
Ileana- mananca chiar frumos. Poate nu stie doamna care face curat cat de bine fac legumele si fructele la par.
Ah Rebiana- vroiam sa te intreb daca ai vazut si pe cele de la bbshop. Foarte frumoase, eu ma gandeam ca iau in primavara pt la anul, sunt cam mari preturile acum la inceput de sezon.
Roxana- Frumoase caciulitele si ma ales Silvana . Imi place cea cu pooh- mai ales culoarea si cea cu hello kitty.
DAca ma vedeti sa incep in curand sa plang si dupa barbie sa ma bateti
Noi avem un teanc de caciuli cu urechi, gen seapca, primite.... cica sa-i tina la urechi. M-au innebunit cu urechile astea
O sa-i fac intr-o zi poze. unele cu urechi sunt haioase
Alina- spor la cumparaturi.
JenY- frumoase hainutele. Sa le poarte Sarah sanatoasa.
Am papat si noi azi oficial prima papica, vb vine mai mult a plimbat mancarea prin gurita. Eu bagam cu o lingurita ea scotea cu alta
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
jeni_h spune:
www.you-tube.ro/are-mama-fetita-v196946.html" target="_blank">are mama o fetita
sper sa va placa, fetita mea rade in hohote si e tare fericita de cate ori aude melodia
sanzi spune:
Corimami, am vazut si eu pozele noi cu Eliza, e o scumpica, ce isi analizeaza cizmulitele! Are si de ce, sunt foarte frumoase. Problema asta o am si eu cu ghetutele, nu prea reusesc sa i le pun in picioare, tine talpa fixa si se mai si agita...E dificil incaltatul. Pana sa vina frigul era usor, aveam pantofiori cu bareta si mergea usor.
Ileana, mi-am adusa aminte, sa stii ca balerinii aceia de la tine i-au venit perfect, ca si rochita, multumim. Uite o poza in care e imbracata cu ele.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Mara#5524574887792616242
Rochita e patata in poza cu vin la impartasanie, tocmai venisem de la biserica, dar am spalat-o si a iesit fara probleme.
dayanara spune:
denisa tare de tot maya! :)))) chiar ca tu bagai si ea scotea!
sa va fie de bine! oricum mie mi se pare ca va manca frumos, silvana s.a porcit mai rau prima data
o s.o filmez sa vedeti
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
DENISA sa-i fie de bine papica Mayei! E bun inceputul; macar nu se stramba sau plange!
De pe bebeshopp am luat seturile de caciulite si manusi; le vazusem initial pe site-ul celor de la Next si-ti inchipui cat m-ar fi costat acolo. Ma gandesc ca-n primavara nu mai gasesc marimi mari si de-aia am comandat cu anticipatie.. am mai patit asa cu o salopeta si-o gecuta.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
iliraluca spune:
Sanzi, ce ma bucur ca v-au placut lucrusoarele. Rochia nu mai avea eticheta ca eu tot ce primesc sau cumpar spal si dupa aia m-am stresat foarte tare ca mi-am adus aminte ca nu cred ca mai avea eticheta. fata frumoasa.
Maya este superba cum scoate ea ce ii baga mami in gurita. Si imi placea tare ca nici nu inchidea gurita dupa ce ii dadeai sa pape. Foarte tare, vorba Rebianei, bine ca nu plangea sau scuipa.
Rebi, chiar vroiam sa te intreb,lucrurile de la H&M unde le comanzi?
Roxana, deocamdata si mie mi se par ochii Kirei gri cu albastru mai mult. Nu prea stiu sa definesc culoarea, am vazut si ochi albastri, albastri si verzi, verzi. Noi ceva genul corcitura de culoare.
carmickey spune:
am rezolvat si eu cu un costumas mai grosut,din magazinul Obor..si cizmulite...m-am linistit...
astea sunt va plac????
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Adelina123?authkey=Gv1sRgCPfV8cGMkKbMZg#5524592914772391010
daynara silvana este foarte inteligenta vrea sa iasa de acolo...
eu am scos-o putin afara azi,dar plange cand o imbrac gros....pana se va obisnui cu haine groase asa ne vom chinui....
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
honeybaby spune:
Rebiana - next e in baneasca.
Sa poarte Mara sanatoasa caciulitele
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ramy77 spune:
STANUCEL, frumos fasul si cizmulitele. Sa le poarte Adelina sanatoasa! Asa plange si a mea cand o imbrac sa iesim...si inca n-am trecut la cele de iarna...mi-e groaza sa ma gandesc cum o sa faca mai incolo
HONEY, ce haioasa e Maya!