Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Rebiana - next e in baneasca.
Sa poarte Mara sanatoasa caciulitele

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Da? Nu stiam... cum sunt preturile fata de bebeshopp, ai idee?
ILEANA am comandat prin babystuff.ro Conditia e sa comanzi de minim 30 lire. Putem sa cuplam comenzile, ma gandesc, ca stam aproape una de cealalta.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eu nu mai reusesc sa intru, ca tati e inca la serviciu si de azi dimineata mi s-au terminat ideile de entertainment.

Acu ma calareste ca vrea la laptop, dar are interdicite ca a scos tasta CTRL. Noroc ca am reusit sa o pun la loc.

Le-am vazut pe Silvana cum se chinuie sa iasa din bumbo, pe Maya in prima ei tentativa de diversificare. O scumpica ca de obicei; pe Mara eleganta ca de obicei ; pe Adelina in noul cosmonaut si cu cizmultie sic(amandoua frumoase).

Ramy si noi urlam la imbracat. Cred ca se si incing. Eu ma imbrac eu prima si pana termin curg apele. Nu cred ca vom mai iesi zilnic afara, ca ma termina psihic. Poate se mai obisnuieste.

Rebiana eu nu am vazut caciulitele.

Atat imi aduc aminte din ce am citit si nici nu mai reusesc cu mamimutica asta calare pe mine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stanucel cizmele sunt super tari
sac din ala cum are a ta in poze, i-am luat eu din kiabi si e foarte incantata de el

acum mi s.a pus pe ala rosu din ikea dar si pe cosmonaut din kiabi!
deci iar imi trebuie bani "cam atat" :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare...
Ovi a facut ieri febra, 38.8 valoare maxima, asa ca azi l-a vazut doctora. Nu are alte simptome, l-a si consultat pe toate partile, si a concluzionat ca e de la vaccinul BCG, acum incepe sa se "manifeste", s-a inrosit un piculet zona si se simte la atingere un graunta sub pielicica, deci da semne ca incepe sa coaca...
Ati patit careva asa ceva? noi am facut vaccinul in 14 iulie...

Mergi la inceput

Cine m-o fi pus sa ma uit pe site la next????
Pai sunt cele mai faine haine de bietei pe care le-am vazut.

Ioana noi nu am patit.

Mergi la inceput

Ce www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/19/2" target="_blank"> set de pijamalute fain...

Mergi la inceput

Am fost duminica la Cj, la intalnirea de 13 ani de la terminarea liceului...super fain. parca a fost "masina timpului", mutritele erau aceleasi, ff putine schimbari,ff vesele, dar cand vorbea cate unul iti dadeai seama ca totusi, nu mai suntem copii...mai ales ca cei mai multi dintre noi avem copii. A fost fain ca s-a creat repede o atmosfera degajata, cu rasete, glume si tachinari exact ca in liceu !!! si amintiri...mai ales ca a fost asa o varsta frumoasa ...

La intoarcere ma gandeam ce fain e sa te desprinzi un pic de rutina, chiar sa scormonesti un pic trecutul, fiindca vezi altfel prezentul...daca tot a fost oarecum si un moment de bilant, concluzia e ca sunt un om realizat, nu ca as fi aparut prin reviste, dar am o familie super, imi iubest tare mult sotul si mai ales copii, si am satisfactii profesionale...de ce nu as spune ...sunt fericita?! chiar sunt...

In plus m-am descurcat bine cu masina
cu toate ca-i spusesem fratelui meu inainte se plec sa urmareasca stirile...daca vede blocaj pe drumul Teius Cluj, sa stie ca eu sunt, imping masina, ...din fata, sa nu ia viteza...
dar n-a fost cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Buna seara!

multumim Roxi, Ami, Denisa, si tuturor, pt vizionarea pozelor.

Eliza mea e innebunita dupa copii,vrea sa socializeze, e interesata de mersu in 4 labe si sustinuta de subtiori merge pe talpite.
Alina, eu zic sa nu comanzi ghetutele acelea, erau f frumoase dar talpa nu avea stabilitate. Si ghetutele cu care e pozata Eliza nu sunt ok, si nici nu prea ii mai vin (le-am luat acum 2 luni si eram sigura ca face Craciunul cu ele..). I-ar veni la talpa, dar nu stie sa flexeze piciorul asa ca ii trebuie un nr mai mare, ca sa putem introduce labutza.
Freedelia, pupici tie si lui Jane, si la toata familia. Multumim ca ne spui de metodele voastre de diversificare, chiar daca stii ca noi le vom privi chioras. Eu de ex nu-i voi da carne niciodata, doar peste, am schema mea, bine gandita
Nu mai stiu ce mai vroiam sa scriu, dar va doresc seara frumoasa!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Buna,

cred ca stii deja, dar totusi si pentru celelalte mamici, in caz ca nu-i dai carnita fetitei, poti sa-i dai Fulgi de ovaz, care au si ei mult fier si mai e important, tocmai am citit putina vitamina C, desigur sub forma de legume sau fructe pe langa ca sa se asimileze bine fierul. Acuma ovazul are gluten, dar de la 6 luni in sus eu cred ca nu e o problema.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

legat de hainute...eu am cumparat si voi cumpara ff putine ca am de la Alex o gramada...mai ales ca sunt pe acelasi sezon....
Dar am observat o chestie, daca pe Alex il imbracam de mic cu haine mai asa, de baietel, gen camasi, blugi etc...lui Ovi ii dau mai mereu haine de bebe...recunosc, mi-e draga perioada asta de mor, as vrea sa tina cat mai mult...
Ce va pasa celor care sunteti la primul copil, sigur o veti lua de la capat, pe mine ma intristeaza gandul ca nu voi mai avea un alt bebelus..al meu... Ovi mi-e drag de-mi vine sa opresc timpul in loc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana
www.bebeshopp.ro/produse/products-page/haine-baietei/set-3-bodyuri-intregi-monkey-next/" target="_blank">http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/haine-baietei/set-3-bodyuri-intregi-monkey-next/

Ioanaaa - sa nu fie ceva viral, gen pojar care asa debuteaza in primele zile cu febra 38-39 apoi eruptia. Mai asteapta... da-i decat antitermince

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput