Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Rebi, sunt mai ieftine in magazin. Sambata cand am fost la mall la baneasa, noi mergem cam in fiecare week-end, m-a rugat cineva sa cumpar doua perechi de manusi. Erau 29 ron, le-am vazut pe site la bebeshopp 40 ron. Restul nu prea stiu ca eu nu i-am mai luat de la Next, i-am luat multe lucruri cand am fost in Franta.
Oana, si mie imi plac tare, tare hainutele de la Next, chiar mai mult ca Zara. Noi luam multe si de la Gap, tot la baneasa, mai ales blugii sunt superbe hainutele la ei si niste materiale
Stanucel, sa poarte printesa hainutele sanatoasa, sunt tare dragute. Cum e ea roz toata, iti viner sa o mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Fetele voi mi-ati citit gindurile cu Nextl si Gapul. Am pierdut mesajul dar ii spuneam Oanei ca Kiabi e firma franceza si ar fi bine sa scrie pe site-ul frantuzesc.
Imi aminteam ca acum doia ani intrebam la Gap daca vin in Romania dar au zis ca nu si iata ca au venit. Ma mai interesa o franciza la Uniqlo o marca japoneza dar la regulile si conditiile lor nu deschid decit in marile metropole.

Ziceam ca astazi i-am luat Dariei 2 helancute subtiri, elastan cu BBC dar si cu ceva imprimeu si o funsita deci pot sa le pun si cardigan deasupra si am dat 30 ron bucata. Ziceam ca la Next in reduceri sigur luam ceva cu desene mai frumoase!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu-s fan NEXT! La mall-ul din Baneasa eu pot ajunge doar duminica.
OANA mai pun o data caciulitele pe picasa Pe bebeshopp gasesti caciulite faine si pt baieti; e drept ca-s scumpe dar sunt de o calitate f buna!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ioanaa28 ..si noi am facut vaccinul in iulie,pana acum nici un simptom....multa sanatate...felicitari pentru sofat,eu nu am condus niciodata in afara bucurestiului,si chiar imi spunea mama azi sa mergem la manastire cu masina...chiar imi dai un impuls...

iliraluca mersi si tie sa iti traiasca,imi place tare mult sa o imbrac in roz...eu pe fi-miu cand era mic pana intr-un anisor il imbracam in roz si rosu....iar acum chiar este nevoie de roz...

merg sa fac curat,spalat,etc...eu nu mai fac nimic cu adelina,trebuie sa stau doar cu ea in brate...ma apuc seara dupa baita adelinei un biberon de lapte si la nani cu ea....beau 3-4 cafele si gata treaba...

noapte buna si o seara linistita sa aveti

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa mersi. Sunt destul de scumpute. Dar tare faine.

Erina am scris la office@kiabi.com si m-am strofocat sa scriu in engleza(vai neuronul meu, ce m-oi face cand ma intorc la munci ) si mi-au raspuns in romana. "In prezent reteaua de magazine Kiabi este formata din 5 magazine, 4 in Bucuresti si 1 in Constanta. Pe viitor, avem in plan si deschiderea unui magazin in zona vest a tarii insa nu va pot informa cu exactitate asupra locatiei."

Rebiana tare frumusele caiulitele, dar astea nu imi vine sa le iau pe neincercate. Mai caut, poate poate.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Denisa, merci de sfat, oricum nu-i dau altceva, ieri i-am pus doar 2 supozitoare azi i-am dat nurofen ca e si calmant, antiinflamator etc.. astept sa vad alte simptome, reactii...
vroiam sa te intreb, ai mutat florile in casa? anul trecut mai stii ca prin sept a fost vreme tare urata si le-am mutat dar apoi a fost iar cald si soare de ne-a parut rau...? Nu stiu ce sa fac acum, sa le mai las oare afara?
ce duuulce-i Maya !!! cum papa ea pe invers, in loc sa bage, scoate tare draga mi bebeluna ta...inca de cand era in burtica imi placea tare cum ii spui, da a si iesit o fata pe cinste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita cam tarziu si eu cu un vot,dar nu am observat mai devreme...
User-ul OanaI a primit: 22 bucati ou, 8 kilograme carne

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Rebi,tu mai bine comanzi la mine cand vrei ceva de la Next. Nu iau niciun comision doar drumul tau pana la Targoviste.

Hai ca am innebunit cu hainele si sacii de dormit si cosmonautii. Roxana e contagioasa si covorul Denisei e si mic si ud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Denisa mersi. Sunt destul de scumpute. Dar tare faine.

Erina am scris la office@kiabi.com si m-am strofocat sa scriu in engleza(vai neuronul meu, ce m-oi face cand ma intorc la munci ) si mi-au raspuns in romana. "In prezent reteaua de magazine Kiabi este formata din 5 magazine, 4 in Bucuresti si 1 in Constanta. Pe viitor, avem in plan si deschiderea unui magazin in zona vest a tarii insa nu va pot informa cu exactitate asupra locatiei."

Rebiana tare frumusele caiulitele, dar astea nu imi vine sa le iau pe neincercate. Mai caut, poate poate.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Oana, super tare. Unul dintre Kiabi e costruit sub consultanta sotului. O sa il intreb poate stie el ceva.

Azi i-am luat asa de urgenta o caciulita lui David (se aseaza bine pe cap dar nu e foarte frumoasa-e marimea 46, faci bine sa iei pe incercate, la alt model ii era mare 44

...faza cu helancutzele era ca ma plingeam ca la PN e oferta limitata dar am auzit ca se deschide Zara la Bacau. Dariei ii ia tati hainute, cite doua din aceeasi categorie odata daca nu se poate hotari la model...

Sfecla rosie de la 8 luni, coapta e cea mai gustoasa. Efectul laxativ difera de la copil la copil.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Rebi,tu mai bine comanzi la mine cand vrei ceva de la Next. Nu iau niciun comision doar drumul tau pana la Targoviste.

Sar'na mult!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput