Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Pina nu imi da iar blue screen..

Lara mi-ai placut maxim. Cautam un citat de a lui Einstein care zicea ceva de genul ca din frica de a nu rani sau din bun simt evitam sa ne sustinem convingerile dar you girl.

Remarcasem ca scrii frumos si inghegat de acum vreo 2 saptamini de cind ai revenit si am intrat pe contul comun sa descopar levantica.

Si eu astept pozele Castelanei.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Vroiam sa subliniez faptul ca hainute ca cele de la Next sau Gap chiar sunt foarte calitative si isi merita banii. Eu am bluze, jeansi si fuste chiar si de acum 4 ani din Japonia si sunt in stare impecabila. Asta ca sa nu fim banuite de snobism. Eu un prefer citeva de calitate decit multe si proaste.

Acum daca reluam ideea ca puiii cresc repede iar este de dezbatut...

Oricum pentru cine poate cumpara de afara (unde chiar nu sunt considerate brand-uri) e foarte convenabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Alina, eu zic sa nu comanzi ghetutele acelea, erau f frumoase dar talpa nu avea stabilitate. Si ghetutele cu care e pozata Eliza nu sunt ok, si nici nu prea ii mai vin (le-am luat acum 2 luni si eram sigura ca face Craciunul cu ele..). I-ar veni la talpa, dar nu stie sa flexeze piciorul asa ca ii trebuie un nr mai mare, ca sa putem introduce labutza.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

N-am comandat si nici nu comand. Tb sa fiu de fata sa le probez.
Mersi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Erina, asa este cu hainutele. Si eu prefer mai putine dar bune. Altfel astept cu maxim interes reducerile si cumpar atunci. Sau cand plecam, si noi am tot avut treaba afara, luam atunci. Este mare diferenta de preturi, am mai scris eu un post acum ceva timp.

Eu nu am vazut poze cu voi, unde le ai?

Mergi la inceput

Lara, era inchegat, nu ce a iesit acolo...

Iliraluca am trimis un share pe adresa comuna de gmail. Intradevar afara gama e mai variata si preturile OK. In septembrie- nu era perioada de reduceri, cu 200 de euro am luat din Zara asa: trench, raiati skinny, cardigan, cizme piele pentru Daria + geaca, sapca imblanita si pullover pentru David.

O noapte linistita tuturor!

Vladi sper ca sunteti bine! Miss you!

Mergi la inceput

Iliraluca profit de ocazie sa iti spun ca ti-am admirat ochioasa frumoasa la laptop si mincind! Imi place mult cum o imbraci, am zarit acolo si o pereche de adidasi foarte cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/5054733313/

Am promis poze cu saculetii de dormit.
Cel fara maneci este foarte gros, zici ca-i plapumioara. Celalalt este cumparat de la Carter's si sunt fericita ca l-am luat. Nu vorbesc de cat de moale si pufos este, ci de cat de calduros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana28 multa sanatate! sa nu fie nimic rau, poate e doar ceva viral...astea vin si cu febra si tot asa repede dispar

erina mi se pare enorm 200 de euro, pt cateva lucruri...intr.adevar sunt obisnuita cu reducerile si outleturile

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria asa iti mai vedem si tie ursuletul
sunt frumosi sacii, dar oricum ai dreptate, important e sa fie comozi, caldurosi, practici

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ileana, ce griji iti faceai tu! Stai linistita, habar n-am daca avea eticheta, nu are nici o importanta!
Stanucel, sa poarte sanatoasa Adelina hainutele! Foarte frumoase! Si Mara plange cand o imbrac, desi nu ii bag pe cap bluzite stramte, nu o bruschez, dar pur si simplu nu ii place! De multe ori caciulita si geaca i le dau inainte sa ies din scara blocului, acolo nu zice nimic, e prea incantata ca plecam. Legat de masina, mie cel mai greu mi se pare condusul in Bucuresti. Daca reusesti acolo, cred ca nu ai de ce sa te temi sa iesi din oras, e mult mai simplu.
Denisa, am vazut-o pe Maya la prima masa diversificata! Sa-i fie de bine! Nu era ea prea incantata, dar important e ca a incercat. Sigur va invata si sa inghita.
Jeni, multumim de cantecel. I l-am pus Marei de doua ori la rand, nu-mi venea sa cred cum statea! Se uita fix spre monitor, nici macar nu misca si nu scotea un sunet, atat de atenta era! Si crede-ma ca ea nu e un copil linistit.

Mergi la inceput