Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

erina mi se pare enorm 200 de euro, pt cateva lucruri...intr.adevar sunt obisnuita cu reducerile si outleturile

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Aici dai rapid banii astia pe aceleasi lucruri custe stimb, urite si inferioare calitativ. Asta e tara. Mie mi s-a parut super iefin. In lei inseamna 840 ron.

Cica romanii dau 46% din salariu pe mincare...asta in conditiile in care cistigam 25% din cit cistiga euro[enii iar preturile sunt cu minim 10 % mai mari decit la ei.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara fete dragi!
Eu cred ca nu s-au prea inteles mesajele mele din postarile anterioare, si anume ca si eu sunt o mare adepta a noilor trend-uri, chiar am si aplicat acest nou trend, "baby-led", de aceea i-am dat fetitei o felie de mar (care nu a fost mica deloc) si, uite, ca acest nou trend nu a fost asa de benefic pt Diana, in sensul ca ea chiar a incercat sa inghita ce a muscat. Apropo', stie sa inghita foarte bine, dar nu bucati maricele de legume, sau fructe. Am s-o filmez ca sa va convingeti si sa nu mai las loc de suspiciuni.
Asa ca o concluzie ( pt ca nu mai voi reveni asupra acestui subiect sub nicio forma), nu orice nou trend se potriveste omului, depinde si de nevoile si personalitatea lui. Deci, trebuie sa observam cu mare atentie ce este pe placul bebelusului si ce i se potriveste! Sunt bebelusi care nu stiu sa inghita bine, dar sunt si bebelusi care vor sa inghita si chiar reusesc de multe ori!
Cu imbracamintea groasa de iarna nu va pot ajuta, mie nu-mi este de folos aici, dar macar mai imi clatesc si eu ochii uitandu-ma la pozicile cu imbracamintea pe care o cumparati pt iepurasi.
Aaah, subscriu si eu la ce scria Yaia despre Castelana, abia acum am recitit postarea Castelanei, mie nu mi se pare normal ceea ce a declarat sotul Castelanei mamei lui! Nu sunt de acord si cu asta basta! Si eu sunt curioasa sa vad pozele baiatului ei!
Am vazut poze si filmulete noi cu iepurasii nostri dragalasi, superbi toti, sa ne traiasca! Si am impresia ca Maya stie sa manance destul de bine, parca are acest instinct innascut!
Roxana, nu mai pune fetita pe gresie cu scaunelul, ca fac infarct! Glumesc, este o mare dulce!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26
Roxana, nu mai pune fetita pe gresie cu scaunelul, ca fac infarct! Glumesc, este o mare dulce!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

faci ca leo: aoleo ai lasat copilu sa cada! :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hehehe cum stie Maya sa pacalesca lumea.!!!!
Pai ea nu plange, decat daca o doare ceva f tare sau se sperie rau.
In rest asa cu zambetul pe buze si cu rabdare scuipa tot.
vigantolul l-a scuipat 4,5 luni, in fiecare zi, cu zambetul pe buze.
Daca peste 3 luni tot asa o sa decurga masa sa nu va mirati prea tare

Mai vroiam sa scriu dar ma duc in pat . Sper sa nu uit mana maine

Noapte buna

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/5055530812/in/photostream/

Am pus niste poze cu bebe, daca tot mi-a amintit ROXANA ca n-am mai pus de mult. Noroc cu sacii de dormit ca nici nu puneam.

Somn usor fete cu bebei cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetele,

Maaama, o zi nu intra omu' si ati dat gata vreo 20 de pagini

Pana recuperez , va invit la cafeluta de dimineata alaturi de cateva migdale..(Child, noi fara migdale ca nu e buna combinatia)

Pishpirelu meu ma trezeste de 2 nopti de cate 3-4 ori pe noapte...dar se trezeste in niste tipete de ma sperie Ieri am avut o migrena puternica din cauza oboselii si de asta nu am intrat sa ve salut.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multe lunite celor 4 iepurasi de ieri..Cezar, Theodor , Tudor si Tanya! Sa cresteti mari, voinici si sanatosi

si pt astazi:La multe lunite Maya, iubita!!!
La multe lunite puilor de Uta_ciun si Riella!! Mai dati pe la noi fetelor!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

'Neata, fete!

Fireste ca sunt obosita, dar si voi sunteti asa ca va reamintesc cum ma simt numai ca sa va asigur ca nu mi-a trecut.
In plus, de ieri ma doare un gat de imi dau lacrimile cand inghit. A reusit Dami sa ne viruseze pe toti. Ieri, la pranz, am luat-o si imi zicea ca o doare putin, apoi m-a luat si pe mine si a crescut treptat in intensitate de seara muream de somn si cand puneam capul jos parca mai rau simteam arsura si nu puteam inghiti. Oribil!
Mie, care nu-mi place mierea, mi-am facut un ceai si l-am baut cat am putut de indulcit si acrit si tot degeaba, dar am zis sa incerc. M-am mai doftoricit cu ce aveam prin casa la 12.00 noaptea si pe la 3.00 cautam Homeogene prin casa ca stiam ca am.
In fine, acuma mi-e nitel mai bine, dar nu cat sa fiu zdravana, iar Dami motaie in pat cu de-a sila ragusita si cu durere inca in gat.

Imi doresc numai bebe sa nu faca asa ceva. De cateva zile ii curge numai o nara, dar nu sa ma dea pe spate. Din pacate, pe el nu-l pot izola prea mult ca incepe sa urle. O sa incerc cu Dami, desi mi-e mila de ea, dar tot ea e focarul de infectie si trebuie luate niste masuri cat de mici. Azi sta acasa. Sa vedem cum s-o simti.

Cam asta cu noi de pe o zi pe alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!

Anca asa si eu m-am trezit azi cu o durere groaznica de cap , dar nu de la oboseala. Si Maya se trezeste de 3 zile la 3 noaptea, papa si se culca la loc. La noapte o sa fac mai cald ,am impresia ca de frig se trezeste.

Miria - frumos Casi. Eu nu vad unde semana cu tine ( poate ma alearga Miria cu batul). Chiar sta pe pernuta aia occipitala ?

Oana- ma uitat sa-ti zic, imi place cum se joaca Eric. E atent studiaza jucariile. Ce mai baietel mare, si frumos pe deasupra.

Stanucel - frumoase hainutele . Sa le poarte Adelina sanatoasa.

Erina - nu mai zice de bani aruncati pe mancare ca ma apuca depresia. Eu nu stiu cum e posibil mancarea sa fie asa scumpa....

Revin .... ca s-au facut cartofii. Daca tot ma doare capul macar sa ma simt bine mancand cartofi prajiti

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

DENISO - Ti-o furi cu noaptea in cap!!
Cum sa nu semene, fata, Casi cu mine? Ca-i numai al meu! Nu cunosti!
Da, sta pe pernuta aia si chiar i-a folosit, desi cand l-am vazut pe sot in usa la intoarcere credeam ca-mi da cu ea in cap, la cat de mult costa si cum arata.

Si sa stii ca de frig se trezeste fatuca. Eu am patit-o cu Casi acum cateva nopti. Mi-a scancit si miolait, mititelul, toata noaptea, desi credeam ca-l infofolisem. Abia, cand l-am pus in saculetul cel mai gros mi-a adormit bustean.

Mergi la inceput