Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Stefan e bine, eu nu am timp deloc. Sper sa revin cu niste povestiri in we. Pup you all , noapte buna.

Gabriela,

Sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vnit lisabona marti dimineata.
marto si miercuri nauca.
joi rezolvat hartoage.,
Joi seara primit sfaturi contradictorii de la Viena (se vorbeste iar de operatie de splina)
vineri ajuns la Busteni.
Acum ninge ca-n povesti si eu ma reculeg, ca numai Dumnezeu poate sa-mi mai spuna ce sa fac.

Revin cu poze, am pus doar cateva pe blog.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, ne e tare dor de voi . Poate reusesti sa ne scrii cum ii place lui Stefan la noua gradinita.

Sabina, bine ai revenit ! Ar trebui sa ai moralul sus de tot dupa o asemenea vacanta, am vazut pozele de pe blog . Tinem pumnii sa gasiti o rezolvare la problemele de sanatate

Nana, stiu ca am ramas datoare la tine . In primul rand : 'Bun venit acasa!', ma bucur ca ati ajuns cu bine. Nu ma indoiesc ca Andrei va fi foarte rasfatat aici si va face progrese uimitoare in aceasta perioada. Ma uitam ieri la semnatura ta - deja ai trecut de jumatatea perioadei de sarcina, wow ! De-abia astept sa-ti vedem frumoasa din burtica
Promit ca o sa scriu saptamana asta despre experienta mea la Euroclinic, sa fie Maria la gradi iar Irina sa doarma, ca alfel nu este chip.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Alina.clau, cum esti ? Te-ai pregatit pt marea intalnire ? Sper ca esti bine cu moralul si ai uitat de orice gand despre depresie . Cum facem sa-ti trimit pulovarasul si dvd-ul, il poti trimite pe sotul tau sa le ia de la hotel ?

Prisi, Mad, voi cum va mai simtiti ? Hai veniti la un raportel

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am citit o multime de urari pentru Tudor, care de care mai frumoase si mai emotionante. Multumim din suflet!
Multumim si pentru numeroasele mesaje primite pe telefon!

Eu sunt inca putin obosita, a fost o saptamana nebuna, cu controale la clinica cand cu Tudor, cand cu Alexia, cu reduceri la cel mai mare magazin, cu pregatiri de petrecere...bine ca a trecut petrecerea, a fost nebunie cu atatia copii, tudor mai agitat ca niciodata. Dar a avut ce si-a dorit, balon cu McQueen, tort cu McQueen si a primit McQueen mare pe care l-a condus azi prin parcare.
O sa incerc sa pun si ceva poze inainte de a pleca in vacanta.

Tudor la 3 ani: 12,7 kg si 94 cm. Cel mai pitic dintre papanasi! Dar iute foc! (2,2 Km/h cu McQueen)

Pe saptamana viitoare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Mah ce de litere am mincat ieri. Teo sper sa iei citatul acela ca exact ce este, un citat.

Sabina ballerina, ai incercat mojito sau nu? Interesante pozele din Lisboa.

Luiza, minunate vestile despre Irina! Sa o tina tot asa cu luatul in greutate, e grozav!

Nana, ma bucur ca ai avut o intilnire atit de buna cu medicul tau! Sa fie totul perfect si de acum incolo!!!

Am un browser nou si nu pot highlighta numele. Apropo...ce de timp exista cind nu ai Internetttttt!!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia pumam delfinasul acum vitezoman!!!

Roxana si Sabina, enjoy the snow!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luy. Sunt cu ochii pe tine. Cand poti eu te astept ca imi inchipui ca e tare greu cu timp f putin.
Erina.
Sabina, sanatate multa si sa dea DOmnul sa fie bine!
Yaia, si noi suntem funi McQueen. E belea cu masinuta asta. Are si Andrei o gramada de chestii cu ea si era cat pe ce sa-i luam si noi una mare din ToysR Us,dar am zis sa mai creasca.

Mamica fluturasului Andrei si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia ma bucur ca Tudoar a fost incantat de cadou, a meritat oboseala ta........ nu cred ca este cel mai mic vitezoman de aici

Luy, super bune datele micutei Irina, sa o tineti tot asa.

Sabina, bine ai revenit acasa, sa dea DD sa rezolvi si cu pb de sanatate cat mai curand....zici ca ninge?

Sim, poate gasesti putin timp si pt noi, ne este dor de voi....ati schimbat gradinita?

Noi azi am fost singurei, m-a ajutat la bucatarie, am dormit ca doi ursi la caldurica, am fost pe afara...iar acum ne uitam la "Cei trei muschetari".......mare fan, azi mi-a cerut sa-i fac pelerina si palarie de muschetar.......aveti idee pe unde gasesc sa cumpar?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia pumam delfinasul acum vitezoman!!!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput