Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Yaia, si noi suntem funi McQueen. E belea cu masinuta asta. Are si Andrei o gramada de chestii cu ea si era cat pe ce sa-i luam si noi una mare din ToysR Us,dar am zis sa mai creasca.

Cred ca de aia a primit Tudor, sigur e de la Toys'R'Us si e mare, cu baterie si pedala, schimbator de viteza si prinde 2,2 km/h.
Si Andrei plange daca nu primeste chiloti cu McQueen?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Yaia ma bucur ca Tudoar a fost incantat de cadou, a meritat oboseala ta........ nu cred ca este cel mai mic vitezoman de aici

Da, stiu, de asta mi-am si sacrificat somnul, sa-l vad radiind de fericire. Din cate s-au scris, pare cel mai pitic dintre baieti. Dar pentru mine e perfect asa cum e!

Mergi la inceput

Cand motanul (sot) nu-i acasa, pisica (balena) pune poze pe net si se achita de datorie!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Yaia ma bucur ca Tudoar a fost incantat de cadou, a meritat oboseala ta........ nu cred ca este cel mai mic vitezoman de aici

Da, stiu, de asta mi-am si sacrificat somnul, sa-l vad radiind de fericire. Din cate s-au scris, pare cel mai pitic dintre baieti. Dar pentru mine e perfect asa cum e!

Si Robert e mic... pe undeva pe la 90 si ceva de cm si in jur de 13 kg . Era cu un cap mai mic decat restul papanasilor. Oricum, nici genetic nu pot spune ca e ajutat: sotul si fratele meu au fost cei mai mici de inaltime din clasa pana prin clasa a 8 a.
El a trecut de la a raspunde ca il cheama Fulger la Sportacus. Acum numai tumbe face si papa numai bomboane sportive (adica mere) si spune ca zaharul nu-i bun . Daca ar pricepe ca si in dulciuri si in suc e zahar
Trimit acum si revin cu vesti despre bb

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Cat cauta R un balon sa scriu repede.
Se pare ca R a zis bine ca o sa aiba o surioara. Bebelina era bine marti. Avea 182 g si avea exact 17 saptamani cat avea si dupa UCM. Problemuta e ca mami e obosita. Asta e, nu am cum sa nu fiu odihnita, dupa cat alerg dupa amiaza .

R e foarte incantat (momentan) de bb surioara. Intr-o seara mi-a declarat ca el o sa aiba grija de surioara lui. Vom vedea ce se va intampla cand va aparea bb.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput