Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Ma bucur ca mai scrieti, eu mai mult citesc :-)

Ma chinui de cateva zile bune sa mai scriu si eu ceva, dar pe Sofia a intors-o raceala si am fost ocupate cu tratamentele :-) Desi de data asta si tuseste putin, totusi a suportat mult mai bine mucoseala si n-a mai facut nici febra. Cu ocazia asta am fost la dr sa o vada, a si masurat-o, aproape 95 cm si 14 kg. De unde o fi luat atat in geutate in ultimele luni, nu stiu, pt ca mai mult ciuguleste decat mananca??? In fine, bine ca e bine...

Elle, iti zic si eu cu intarziere sa-ti traiasca bulinutza cea mica si dulce, sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa este, e o dulceata de copil! Am vazut pozele si ti-am admirat fetitele, sa va bucurati de ele. Ce haios, imi amintesc ca tot sotul tau a tuns-o si pe Eva dupa un an, nu?

Cum vrei sa o tunzi pe Eva acum? Eu incerc sa-i las Sofiei parul mai lungut; bob cum o tundeam eu ii sta bine, dar daca ii prind codite poate o sa-i stea si aparatul mai fix, din pacate acum ii mai cade uneori, daca nu sunt cu ochii pe ea riscam sa-l pierdem.

Noi venim iarasi la logopedie sapt urmatoare, daca va fi si vremea mai buna poate ne vedem la vreun loc de joaca!

Mamicile cu copii la gradi, mi se pare mie sau acum scrieti mai putin decat atunci cand ii aveati acasa? :-))

Eu sunt cam ocupata, in afara de drumurile obisnuite, fac si scoala de soferi...parca niciodata nu am avut ceva mai greu de invatat :-) Mi se pare complicat, sau poate imi ia mie mai mult timpa pana sa imi intre in reflex toate cele...In fine, nu ma plang, doar ca nimic din ce am invatat pana acum nu m-a pregatit pentru asta :-)

Cred ca mai aveam ceva de zi, dar am uitat ... ma intorc la treburile casnice :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare la ceas de seara...inca traiesc! sunt la brasov unde am venit sa-l deportam pe Dudu...am asa stransa inima dar sapt asta termina operatiunea monstrul si se initiaza operatiunea monstrolocul...incep curatenia de dupa razbel. Am comandat mobila de la Mobexpert - louis phillippe si delia si canapele-s inca in cautari...pt Ozi vreau de la Elvila cu saltea relaxa iar pt sufragerie inca-s in cautari...la mobexpert am ochit una dar e 80 de milioane si sacul s-a cam golit. Oricum din afacerea asta eu sunt rupta de oboseala, al meu sot se plange doar ca-i cam sighinas buzunarul lui ca de menajat s-a menajat la greu... in rest, copiii-s sanatosi, Duducu e un istet... sa va povestesc: ii povesteam sotului ca odorul a lasat dare de muci pe pereti si i-am zis ca-i un purcel...in acel moment Dudu a spus "guitz"...

nu va mai plictisesc... si tuturor celor care au serbat anisori, nume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

N-am mai dat pe-aici ca sunt aglomerata la munca.

M-a intrebat LalaD ce mai face buburuza; ce sa faca, ii pune mamei creierii pe moatze: mai nou, scrie cu creioane cerate pe geam (la mustata a prins-o mama sa nu scrie si pe parchet).
I-am luat lego si este innebunita dupa el; numai asta face toata ziua.

In rest, spune povesti (scufita rosie, cenusareasa si peter pan) e asa de dulce. Am cantarit-o: are 17kgsi 99cm; va dati seama ca toata armata de pitici (cum ca e grasa) s-a aliniat.

Gata, nu ma mai laud.

Helene, uite un si-o sa-ti treaca supararea.
Cat despre tuns, stii ca eu sunt 'pro'; e-adevarat ca Eva e tare dulc ecu coditie, dar sunt convinsa ca si scurt ii va sta la fel de bine.

Stancutza, bafta la condus! Stai linistita, totul tine de practica.

revin

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Na ziulica!

Miutza, ce putin mai ai!!!! Sa ne dai si noua de veste, da?
Multumesc de intrebare! Ana nu-i prea bine la program lung. De vineri incepand a plans o gramada, ca ea nu mai vrea la gradi, ca ea vrea "acasha la mine cu mami", se agata efectiv de gatul meu si nu vrea sa plec niciunde. Nu ma lasa sa stau nici in bucatarie, trebuie sa fie lipita de mine. O voi tine saptamana asta, sa vad cum evolueaza si o retrag. Stiu ca nu fac bine, dar nu suport sa o vad suferind asa. Cu Luca am rezistat eroic 8 luni in felul asta si nu pot sa spun ca am facut bine, ba dimpotriva. Lui Luca ii este teama de schimbari, nu-i plac oamenii noi. Nu vreau sa fac la fel si cu Ana. Probabil ca o voi duce iar la ai mei. :(

Roxanici , lasa piticii in pace, da? Buburuza ta este ff bine! Este inalta, ce greutate ai vrea sa aiba? Este f bine asa cum e!

Stancuta, ma bucur sa te citesc! Mult succes la sofat si incearca sa nu te stresezi. Stiu ca este greu la inceput, dar vei vedea ca in timp va deveni mai usor decat mersul pe bicicleta!

Grati, spor la treaba! De Ozi nu ne mai spui nimic?

Elle, nu te mai mahni aiurea, zau! Stii ca si pe forum, la fel ca in viata reala, sunt oameni si oameni. Cat despre tuns...sa-mi spui si mie reteta! Ana nici nu vrea sa auda, desi nu-i place la pieptanat.

Doniro, reacomodare cat mai rapida la formula completa! Stiu cum e...

Va pup! Sa aveti o saptamana frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutari si de la noi.
Eu in week-end am plasat copiii la bunici pe motiv de frig in casa. Noptile trecute am avut 15 grade in dormitoare ca radetul n-a terminat lucrarile .

Alina nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu acomodarea Anei, insa eu am avut o experienta negativa cu o gradinita Waldorf anul trecut. Desi Marc a facut multe schimbari, peste tot s-a acomodat foarte bine, in afara de acea gradinita. Nu plangea, dar era foarte trist si interiorizat.

Stancutza succes la sofat.

Gratiela spor la treaba.

Ginette, nu-i face probleme, asa cum te stiu, o alimentezi corect, dar e inaltuta, e normal sa aiba greutatea asta.

Eu am o zi de 2 lei. Dupa amiaza imi scot o masea ...mi-e frica rau...nu radeti de mine, i-am zis sotului ca as mai face 3 cezariene decat sa merg la dentist. Nu stiu ce e aia dentist...singura mea treaba la dentist a fost acu vreo 17 ani cand mi-am pus o plomba .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Off Alinush, imi pare tare rau ca Ana nu s-a adaptat usor dar daca-i dai ragaz sapt asta, eu zic ca va fi bine. Daca insisti ca tu mergi la serviciu cat e ea la gradi ca sa faci bani pt lapte, hainute, fructe etc si sa-i cumperi si ei cate o jucarie/ carte/ puzzle sau ce prefera poate va accepta mai usor...stiu ca nu e o metoda buna santajul, dar daca merge...de ce nu? doar pt o perioada . Eu ii mai fac Mayei cate o supriza, un puzzle sau o carte pe care-o gaseste acasa cand vine si ii zic "pt ca ai fost cuminte azi la gradinita si ii asculti pe mami si pe tati, am o surprizaaa pt tine" si ea e tare incantata. Nu se intampla des, o data pe saptamana si de-acum va fi si mai rar ca sa nu se obisnuiasca . Intr-o zi, cand am hotarat ca-i mai bine s-o duca sotul meu, i-am zis ca trebuie sa stau acasa sa-l astept pe domnul cu cartile (orice domn de la fan courier e "dl cu cartile" pt ca le iau de pe net mai mult decat din librarii dar ii dau doar cate una, nu tot coletul odata) sau domnul cu puzzle-urile si ea stie ca e adevarat si ca va gasi ceva cand va veni acasa. Acum e foarte incantata, pleaca zambind si-mi face papa si ma pupa. Imi zice "plec la serviciul meu, la gadanitza". M-am lungit. Mult succes cu acomodarea!

Ginette, la inaltimea asta de fotomodel, ce greutate vrei sa aiba? Buburuza e foarte bine asa!Lasa piticii sa adoarma la loc, nu are sens sa-ti faci probleme. Bravo ei (si tie)pt povesti .

Grati, Dudu va da deja replici a fost pe faza cu guitz . Pupam istetelul.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 35s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Si eu am cam tras chiulul in ultima vreme , am avut mult de lucru la serviciu...si am ratat ziua piticutzei Anna , deci , cu intarziere si cu scuzele de rigoare , urez si eu zambaretzei mici La multi ani ! sa creasca mare si s-o bucure pe mami a ei in fiecare zi !

Sara este tot la Campulung , eu fac in continuare drumul saptamanal pana acolo , ceea ce a inceput sa devina foarte obositor .Mi-e foarte greu fara ea acasa , toata saptamana vegetez fara niciun rost si abia astept sa se faca vineri s-o vad.
I-a mers foarte bine la tara , a crescut ...are 95-96 cm si 14.5 kg , n-am avut nicio problema de sanatate toata vara , acum am gasit-o un pic infundata pe nas si cu tuse , insa i-am facut aerosoli cu ACC si vad ca este deja mai bine.
La capitolul vorbire , ne da pe spate cu replicile ...sa va zic ultima perla :
Sotul meu si-a facut ordine in lucruri si a adus la tzara un pachet cu haine pe care nu le mai imbraca , sa le dea bunicului meu . Tataie se tot codea sa le ia , ca lui nu-i trebuie , ca mai bine le-ar da altcuiva. Sara era de fatza la discutie si ma intreaba : "Mami , de ce nu le vrea tataie ?" , Eu ii raspund la misto "ca n-au eticheta " , la care Sara se duce la bunica-miu si-i zice foarte serios " Hai tataie , ia-le , ce daca n-au eticheta ?...ia-le tataie , ca sunt degeaba !" Am ras cu lacrimi ...si si acum ma intreb unde o fi auzit ea vorba asta ?
In rest , este duracel , nu sta locului o clipa , face toate draciile din lume , o dispera pe maica-mea. Acum a cam inceput sa se plictiseasca la tzara , ca gasca ei de prietene au inceput scoala si n-o mai viziteaza asa des. Insista sa mearga "acasa la ea , la Bucuresti " si luni dimineata plange dupa noi cateva ore , cand se trezeste si vede ca nu mai suntem acolo.
Cred ca duminica o voi aduce acasa , sper sa terminam cu culesul merelor pana atunci si sa se elibereze si maica-mea sa poata sa vina si ea in Bucuresti.

Hai ca v-am impuiat capul...mai citesc din urma si revin.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am ras singura, in fata calculatorului la replicile Sarei; sa vezi peste vre-un uan!

Roli, nu rad deloc; eu am zis c-as mai naste inc-odata decat sa ma duc la dentis; am fost toamna trecuta si mi-a facut 2 anestezii si pana la uram tot pe viu mi-a kucrat ca n-au prins .. de frica ce mi-a fost.

Alina, te-nteleg pefect ca nu 'rezisti' s-o vezi plangand.

Referitor la pitici, de hranit o hranesc ca la carte - adik cico odata pe sapt, paine cu unt+ miere de 2 ori pe sapt, biscuiti tot asa de 2 ori; in rest fructe - sa fie de la atatea fructe?! - iaurt, legume la cuptor sau fierte si ma rog, carnea si pestele.

In fine, sunt cu ockii pe ea.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Referitor la pitici, de hranit o hranesc ca la carte - adik cico odata pe sapt, paine cu unt+ miere de 2 ori pe sapt, biscuiti tot asa de 2 ori; in rest fructe - sa fie de la atatea fructe?! - iaurt, legume la cuptor sau fierte si ma rog, carnea si pestele.

In fine, sunt cu ockii pe ea.

Buburuza de 2 ani
Albume

Si fructele au calorii, unele mai multe altele mai putine - mai calorice sunt strugurii si bananele. Dar eu cred ca Adela nu e grasa, e inalta si bine proportionata. Tu cum erai cand erai mica? Ca acum esti slaba tare!

Apropo de slabit, eu am observat ca slabesc daca mananc mai putina carne (adica, doar o data pe zi sau chiar deloc) si daca am inlocuit laptele de dimineata cu lapte de soia (cam 200 ml / zi). Am observat asta in postul trecut, cand, in pofida faptului ca am mancat mai multi carbohidrati, totusi am slabit. Cred ca la fiecare functioneaza altceva...

Fetele care v-ati mai interesat de regimul Montignac, ati vazut ca el recomanda sa hranim in spirit Monti si copiii? Adica, nu tu carne cu piure de cartofi, nu tu paste cu carnita, nu pizza de casa...hmmm...cam multe restrictii. Eu pot sa zic ca ii dau Sofiei meniu Monti cam de doua ori pe saptamana, cand papa carnita cu broccoli sau cu fasole verde pastai (din acelea subtiri, le mananca direct din borcan). Ei nu prea ii plac de regula mancarurile de culoare verde, dar de cand am invatat-o sa prepare dressing de iaurt (iaurt, sare, piper, ulei de masline) pe care il punem apoi peste legume, le papa cu placere. O incanta procesul :-))

Si daca tot vb de mancare, vroiam sa va recomand sa incercati sa preparati carnea de vitel ca in reteta de mai jos (eu nu pun ceapa insa). Nu necesita supraveghere si iese absolut delicioasa!
http://mayas-esprit.blogspot.com/2008/07/friptura-de-vita.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Stancutza, si Maya mananca Monti atat cat se poate (acasa ca de cand merge la gradi, adio Montignac, papa ce i se da) pt ca si noi mancam asa de vreo 2 ani insa mai facem si abateri gen multe fructe, paine cu unt (macar painea e facuta de mine si e monti dar tot ne abatem daca o combinam cu unt ), cand si cand cozonac facut de mama, paste cu branza de tara si stafide...in rest, compoturile si gemurile le-am facut cu fructoza, dulciurile tot cu fructoza le fac (dar nu fac prea des ) carnea si legumele le mancam fara paine (de fapt painea o consumam doar cu ceea ce e neaparat nevoie sa fie uns pe paine), n-avem in casa cartofi, orez, faina alba, zahar,malai etc. cat am fost insarcinata ne-am permis abateri cam multe hihi dar dupa ce-mi revin un pic o luam de la capat strict (Faza I), cel putin eu si sotul meu

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 35s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput