Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
Buna seara!
Voi va plangeti de clopoteii ca nu le place la gradinita (Alina023 imi pare rau de Ana ca nu sta la gradinita, poate cu un program m scurt va sta. La inceput ai lasat-o pana la pranz si-a fost bine) iar eu ma plang de Ioana, ca nu se mai satura de cartile de colorat si creioanele..plange cand o ducem sa doarma la pranz cat si seara.
Atat de mult plange, ca suspina..asta s-a intamplat azi.
Ieri n-a fost asa fiind week..dar cum a fost la gradinita, cum nu m vrea nimic..nici sa manance (mananca pe fuga) si fuga la carti si creioane.
Dar pe mine asta ma deranjeaza ca plange, cu toate ca o lasam seara pana cand vrea ea..dar ea tot nu se satura. Daca continua asa nu stim cum sa procedam sa nu mai planga, ii zicem ca si maine o zi sau la pranz, dupa ce se trezeste va colora.
Saptamana asta va merge 2 zile . Joi vom pleca la Iasi, vom veni saptamana viitoare..Deci, o perioada va face pauza..nu va m merge la gradinita..devine dependenta de ce fac ei acolo.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
doniro spune:
Din ciclul perlelor de clopotei:
Victor: "mami, eu cred ca bunicu nu mai aude bine pentru ca e batran; trebuie sa ii cumparam ochelari pentru urechi".
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doniro Din ciclul perlelor de clopotei: Victor: "mami, eu cred ca bunicu nu mai aude bine pentru ca e batran; trebuie sa ii cumparam ochelari pentru urechi". Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008) |
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Si fructele au calorii, unele mai multe altele mai putine - mai calorice sunt strugurii si bananele. Dar eu cred ca Adela nu e grasa, e inalta si bine proportionata. Tu cum erai cand erai mica? Ca acum esti slaba tare! Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Ei sunt slaba, pe naiba !
Adevarul este ca nici eu nici Dan n-am fost niste scobitori, copii fiind.
Si oricum, suntem genul cu oase mari.
Cat despre Monti la copii mie una, mi-ar placea. Numai ca e cam greu de tinut (mai ales ca Adelei face mama zilnic).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
Ellenuta spune:
hellooo
ce mai faceti voi zuzici mamici??
anna e cu muci si tuse productiva .. cadou de la eva .. nu am dus-o inca la gradi, dr zice sa mai stam un pic. mi-e groaza de circul pe care il va face, again .. deja ma amentinta ca ea nu merge la nicio gradi .. of, si nu stiu ce sa mai ma fac fetelor cu eva, o bate pe anna pana la loc comanda, ii trage palme, o da cu capul de tarc (care e din plastic), ii trage picioare in burta, arunca cu jucariile in ea .. am incercat nu stiu cate pana acum .. de la ignorat, la inchis in camera, la luat jucariile, dvdul etc .. pana chiar si dat la fund ... e JALE!!
am tuns-o pe eva pana la ureche. nu am avut inima s-o tund scurt si nici sa-i fac breton. la vara, cred ca o voi face ..
roxanici pai eu cred ca adeluta e super ok la cm ei cu nr de kg .. nu-ti mai face ganduri aiurea, e super ok. eva are 93 cm si 14,5 kg. nepotelul meu de 3 ani, are 20 kg si 1,05 metri ..
alinus of of of .. imi pare tare rau ca nu-i place la gradi, sper sa se obisnuieasca si sa nu mai planga fetita frumoasa.
roli same here, as mai face 2 cezariene decat sa merge la dentist, din pacate nu mai pot amana, am o masea cazuta partial si o masea de minte ce trebuie scoasa ..
gatta este criminala sara ta .. ce poate sa scoata din ea.
alinact fericito .. ce super ca-i place ioanei la gradi si nu plange ..
doniro super haios victoras la tau ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
emabucuresti spune:
buna dragelor,
Elle, un La multi ani! intarziatdar cu mare drag trimis de la noi si de la baieti pentru Anna dulce! Sa fie sanatyoasa, norocoasa si fericita! Acusica se face mare si nu o va mai lasa pe Eva sa fie sefa
la multi ani si mamicilor sarbatorite in ultima vreme, sa fiti sanatoase alaturi de familii!
dragelor ca m-ati intrebat de patul suspendat, ei bine ii place si nu ii place lui milan, iar cand e sasha la bunica prefer sa il culc in tarc. nush de ce, dar nu ne place... la nici unul.. Nu'i feng shui dom'le.
eu am adoptat un semi monti pt milan, adica nu exclud painea si cartofii dar servim mai rar. preferam legumele verzi ca si garnituri, cerealele integrale, ciocolata neagra(cateva patratele pe saptamana) samd. consider ca tb sa guste din de toate, sa stie ce sunt, dar incerc sa ii cultiv gustul pt hrana cu mai putine grasimi si carbohidrati
LaLa_20 spune:
Neata!Poftiti la cafeluta,e fierbinte.
Alinush,imi pare rau ca nu se poate obisnui Anita scumpa la gradi...
Roxi lasa piticii...Bia avea ultima oara 106 cm inaltime si la greutate oscileaza intre 19 si 20 kg...si mie grasa nu mi-se pare...in plus ea chiar mananca de toate...Adeluta nu e delog grasa...
M-am bine dispus de dimineata cu perlele de clopotei...
Elle...pupam fetele sa se faca bine repede,si Bia mea dupa ce am avut-o acasa o saptamana zicea ca nu mai merge de la gradi,dar de unde s-a adaptat mai bine dupa pauza...mai maraie si acum dimineata,dar peste zi e ok...
Bia si acum mai e un pic racita,dar merge la gradi...a invatat si doua poezii,numai mami nu stia...Poeziile care le invata le pune doamna pe un panou si eu am crezut ca poeziile alea trebuie sa ii invatam noi acasa,asa ca am incercat sa ma pun pe treaba...m-am chinui ceva cu capoasa mica si nu vroaia sa repete dupa mine,iar cand am vrut sa renunt mi-a spus una din poezii si imi aduga la urma "o stiam mami,m-a invatat doamna"...si se pune apoi pe un ras...ce s-o fi amuzat ea pe seama mea...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
doniro spune:
Mai am o perla, una si gata; evident, tot Victor e autor... L-a amentintat tati ca daca nu e cuminte, mananca bataie. Replica: "ba nu mananc bataie, pt ca nu e de mancare. Eu vreau pilaf". Mai zi ceva, tati...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
Ellenuta spune:
buna fetele
mai serviti o la ora asta????
lala sanatate biei! ma bucur ca e ok cu gradi, pe mine ma trec fiorii cand ma gandesc ca trebuie s-o duc .. of of
doniro super victorasul!
mie mi-e tareee dor de .... laurici si miriku!!! va pup cu drag, dragele mele!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta alinact fericito .. ce super ca-i place ioanei la gradi si nu plange .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Buna!
Daca ar fi fost la program prelungit, poate nu statea sau poate da.
Ma ajuta mult faptul ca merge Ioana la gradi (daca nu statea nu o duceam), Justina doarme si eu imi fac tb pana vine ea la pranz.
Va servesc cu o www.retete-on-line.ro/retete-prajituri/prajitura-cu-capsuni-38.jpg" target="_blank"> prajitura, din partea Justinei.
Maine implinim si noi 6 luni (dar vom fi plecati si nu voi putea intra pe DC).
Nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul, si ce-o sa m treaca..maine -poimaine implineste anul.
Eu, ma i-au cu Ioana si nu simt cand trec zilele/saptamanile si in acelas timp si Justina.
La Ioana mi se parea ca trece greu timpul, avand-o numai pe ea.
Urez si:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintei Cuvioasei Parascheva!
..si va las si cateva poze, mai recente..voi reveni si cu cele de la Iasi. .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!