Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata...Poftiti la cafelta...
Doniro,...Stie baiatul tau ce stie...
Elle...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Mai fetelor...vb aici de kg si inaltime copilasi...Fara sa vreau sa contrazic pe nimeni normalul la 3 ani este:

Baieti: inaltime medie 95 cm (normal intre 87-101 cm)
greutate medie 14kg (normal intre 11,5-17,1 kg)

Fete: inaltime medie 92 cm (normal intre 85 - 99 cm)
greutate medie 13,5 kg (normal intre 10,9-16,5 kg)

Tot ce este sub acesti parametri e copil subdezvoltat, tot ce e peste acesti parametri nu se numeste copil prea gras, sau neaparat prost hranit, CI SUPRAHRANIT!

Despre noi ...suntem bine, Stef spune tot felul de perle memorabile si e super scumpa, Ana e prinsa in activitati diverse si se transforma in domnisorica; eu - m-am apucat sa merg la sport si frecventez zilnic de o saptamana...sunt curioasa cat ma tine

Doniro - Victor e

Alinush - nu retrage fata...incearca cumva sa o duci doar la program scurt.

Elle- cum sunt bulinele? V-a mai trecuit raceala?

Lala - ce ne mai zici de nazdravani?

Ven - ce faci cuscrita????????????

LauriciD - hai mami, mai viziteaza-ne si tu!

Miri - cum esti? te-ai operat de nu mai treci deloc pe aici?

Pupici!!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu!
ieri pe 13 s-a facut chestia cu trestia. azi sunt acasa. dureri inerente, disconfort suportabil. ma tratez cu apa cu paiul si calmante (tre sa-mi iau supozitoare). pe facebook nu am anuntat exact ce se intampla, tocmai pt ca familia mea nu stie, dar are acces pe fb. daca treceti pe-acolo, mai tineti-ma un pic secreta:)

pupici: alina: nu renunta. stai cu ea o vreme in brate cand vine acasa, numai cu ea, fa ceva special cu ea, dar nu renunta!

miutza, ce putin a ramas, si, cu ceva intarziere, ai o burtica superba! daca ai sti ce te invidiez!!!!

gatta... smekerie mare pe saratel, ptiu pe ea!

revin, ma duc dupa copii. s-a terminat spitalu', acu e balu':)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

hello hello,

miri refacere usoara! pupici!

natalia merci de tabel, m-am mai linistit si meu,ca si noi suntem trestioara.

alinade mult tineam sa te feliciiiiit pt programarea la interviu, iar despre ana mica cred ca ii este ei prea dor de tine acum ca ai adus-o acasa, ca in rest eu o vad brava si razbatatoare ca tine, frumoasa nu mai zic(tot ca tine, nah)

miutza si eu ma gandesc des la tine, ce putin mai ai! odihneste-te acum mult mult cat mai poti. pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

sanatate multa bolnaviorilor! stiu ce greu e, eu i-am avut pe ambii bolnavi in toiul verii, de mi s-a facut frica de gradi. dar la anul luam si noi pisica de coada cu gradinita, cred ca ii duc pe amandoi odata, hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Salutare!

Mai fetelor...vb aici de kg si inaltime copilasi...Fara sa vreau sa contrazic pe nimeni normalul la 3 ani este:

Baieti: inaltime medie 95 cm (normal intre 87-101 cm)
greutate medie 14kg (normal intre 11,5-17,1 kg)

Fete: inaltime medie 92 cm (normal intre 85 - 99 cm)
greutate medie 13,5 kg (normal intre 10,9-16,5 kg)

Tot ce este sub acesti parametri e copil subdezvoltat, tot ce e peste acesti parametri nu se numeste copil prea gras, sau neaparat prost hranit, CI SUPRAHRANIT!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Ar fi cazul sa-i dau doar de 2 ori sa manance; eventual doar gustarile ?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

missed me?
In sfarsit imi gasesc si eu putin chef si dipozitie sa va scriu.De citit va citesc zilnic, sunt la curent cu absolut tot, stiu ca deja devine un lait motiv asta cu va citesc da nu scriu, dar e adevarat.
Nu am scris si din lipsa de timp dar si din lipsa de dispozitie.Sper sa ma iertati .
De cand nu vam mai scris nu s-au intamplat tare multe decat ca m-am intors a gradi dupa ce am incercat si scoala vreo 3 sapt (invatatoare, am dubla specializare si ma pot "plimba" de la gradi la scoala .
Am stat numai 3 sapt ca inv pentru ca domnu director (fostu de fapt) vazand ca nu ma primeste un post bun de dir in alta unit de inv. s-a decis sa se intoarca la catedra dupa 20 de ani care a fost doar director si nu a mai predat.Ma rog, pe mine m-a incurcat putin dar pana la urma totul s-a terminat cu bine.
Am reusit sa imi iau si carnetul de conducere acum vreo luna si ceva.Am dat cu acelasi politist care m-a picat prima data si mi-a spus ca m-a picat data trecuta pt ca am fost aroganta , am avut ceva de comentat la ce m-a atentionat el atunci.Whatever

Razvi e si el la gradi.Spre surprinderea mea a plans si el in prima sapt dar acum e foarte fericit cand merge la gradi.Toata ziua imi canta si imi spune poezii de ma tot mir cum a reusit sa invete atatea intr-un timp atat de scurt.Doamna ed a lui ca sa linisteasca plangaciosii le tot canta, face tot felul de jocuri, le spune poezii, si ista mic inregistreaza tot.
E cunoscut in toata gradinita de tot personalul.Imi tot spune una dintre ed ca vin colegele ei dela ingrijitoare la bucatareasa, in fiecare zi in frupa sa-l vada si sa-l pupe De cate ori ma duc dupa el imi spune ce fericita sunt cu un copil asa de reusit: e istet din cale afara, receptiv, descurcaret, frumusel ca o fetita si foarte vorbaret si sociabil.
L-am laudat destul?Musai sa il laud si aici ca mi se umple inima de bucurie cand aud astfel de cuvinte despre puiul meu.Toate simtim la fel, nu?

S-a mai dezvolat mai bine de cand ii dam si noi oua de prepelita.Adica asa mi se pare ca de cand am inceput sa ii dau oua de prepelita a crescut mai bine si a luat in greutate mai bine.
Ne descurcam foarte bine si cu putuca pe care am fost sfatuiti sa o operam.Din fericire crema recomandata de Ven (sper sa nu ma insel, daca da mii se scuze, va rog sa ma corectati) e foarte buna.Deja i se vede caputul si speram sa se desprinda cu totul cat mai repede.Se vede clar cum e tinuta pielea ca si un inel in jurul capului.

Sanatate copilasilor bolnaviori!!!
Noi inca nu avem probleme de sanatate de la gradi, Slava Domnului!

Va las acuma un pic ca am pe cneva la mine.
Puuup, sper sa intru mai pe seara cu competare la mesaj.

(slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am revenit!
Am avut la mine prietena mea careia i-am facut unghiile cu gel.M-am apucat si de pus unghii cu gel.Nu-s foarte priceputa la modele dar pt prieteni si pt mine e de ajuns cum stiu.

Miri refacere usoara si rapida.
[AlinaCt[b] sanatate sarbatoritei tale!

Ma distrez copios cu perlele clopoteilor!!
Ar trebui sa incep sa le notez si eu pe ale lui Razvi ca eu le uit

AncabLa multi ani!!!!!Pe unde sunteti, ce mai faceti?Mai spune-ne doua trei cuvinte.Ne e dor si de Stefan al tau

(slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am ajuns cu bine la Iasi. Drumul a fost bun iar fetele cuminti.

LA MULTI ANI, annya74 si Anca.b! cu scuze de intarziere - noroc cu ramona (multumim!)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Miri si ema, multumesc! Asa e, mai e putin, cred ca pe 26 se va produce evenimentul, abia astept! Stiu ca ar trebui sa ma bucur de linistea dinaintea furtunii dar sunt atat de nerabdatoare...si oricum prea mult nu ma pot odihni cu Maya in preajma. Si ea e nerabdatoare "Mami, o astepti pe Ayana? si eu o astept!"sau "azi mergem la spital s-o nastem pe Ayana?"

Miri, refacere rapida dupa operatie si sa fie cu mare noroc si cu rezultate peste asteptari!!!

Ramo, felicitari pt istetelul si frumosul de Razvi!

Alina Ct, felicitari pt 6 luni ale Justinei! sanatate si mult noroc!

Cat despre masuratori...Maya are 92 cm si 15 kg. pare un pic pufoasa dar nu e grasa, in schimb ne invidiaza bunicile si se plang ca ale lor nepotele sunt prea slabe Datorita obrajilor plini si pufosi, cred ca Maya va parea mereu plinuta dar e si un avantaj in asta, va avea riduri mai tarziu decat daca ar fi slaba la fatza . Mi-am dat seama ca ma stresez degeaba, nu va fi obeza sau grasa sau supraponderala sau cum vreti sa-i zic, va fi un copil normal care vara va slabi de la multa miscare si iarna va fi iar mai plinuta. Nu va stresati, numarul kg depinde si de oase, muschi, inaltime.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 35s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput