Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Poftiti la cafelita...sau un pahar de pepsi...
Elle,nu stiu daca am retinut bine...oare tu ai fost o data la ortoped cu Eva?Vreau si eu niste date de contact sau recomandari si de la alte fete...as vrea sa o duc pe Bia in prima vacanta de la gradi...merge cu varfurile pe interior...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Laura, noi am tot fost cu Daria pe la ortopezi cand era mica, din acelasi motiv. Daca ajungi in Bucuresti, eu iti recomand orice medic de la Budimex. Noi am fost inclusiv la Burnei, care e printre cei mai buni din Romania, dar nu m-a dat pe spate si nu cred ca Bianca are ceva atat de grav incat sa stai cu orele la cabinetul lui si sa dai o caruta de bani aiurea. Toti la care am fost, indiferent de grad, mi-au lasat o impresie ok si au avut dreptate, problema Dariei s-a reglat de la sine...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

multam de cafea! tare buna ai facut-o, lala!

lala da, am fost cu eva la jianu la mediclass in controceni ptr ca mergea cu laba unui picior in interior. atunci avea 1 an si 2 luni, si dr asta mi-a spus ca e normal, ca nu are nimic la picior si ca o sa-si revina .. e drept ca si-a revenit mult, insa, tot mai aduce varful spre interior ... se va corecta singura cand va fi mai maricica .. primul dr la care am fost, un timpit de la budimex, m-a trimis la kinetoterapie .. am facut vreo 6 sedinte, am chinuit copilul si am renuntat dupa ce am fost la jianu ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Sarumana mult fetelor de lamuri...adevarul e ca si Bia cand era mica mergea mult mai urat...acum si-a mai reglat mersul...
Elle...cum mai e Eva?
Doniro...puiutii tai ce fac?
LauraD,Ceska,Ven,Laura I,Gatta...si care va mai stiti mai datine vesti despre voi si puiuti...

Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Laura, multumim de intrebare. Suntem bine, azi o luam si pe Daria de la Snagov si ne reintregim familia. Sa vedem cum ne-om descurca cu amandoi aici fara gradi/cresa...

Mergi la inceput

Doniro,daca puiutii sunt sanatosi si voi la fel...restul sigur au o rezolvare...parca ziceai ca e posibil sa ii lasi pe amandoi cu soacra...
Fetelor eu nu ma mai joc cu voi,numai pe a doua pagina va gasesc...

Mergi la inceput

Laura, mare dreptate ai; important e sa fim sanatosi, restul se rezolva.
Ieri a fost destul de greu cu ei acasa, stare de tensiune, tipete, haos etc... dar e perioada de acomodare pt toti si ei saracutii au trecut prin atatea schimbari, mutari si acomodari, incat e de inteles...
Am vb cu educatoarea Dariei si a zis ca nu e nicio problema daca o ducem din primavara, nu pierdem locul. M-am linistit.
Vorba Laurei, treceti la scris, fetelor!!!

Mergi la inceput

salutare fetele

am o zi .. de tot rahatul .. sunt tare mahnita caci uite cum pun eu suflet in forumul asta si ajung sa fiu facuta proasta si frustrata .. si asta ptr simplul motiv ca am comentat legat de faptul ca la dovlecei, au fost mamici, care au intrat pe forum, insa, voit sau pur si simplu ca au uitat, nu au urat un simplu lma .. in fine, ce sa mai va incarc si pe voi cu prostiile astea .. si voi stiti ce gen de om sunt .. chiar ma supara astfel de treburi .. oricum, acolo la dovlecei au fost niste certuri si cateva fete si-au luat bagajele si au facut un topic la prieteni dintodeauna. acum numai acolo scriu, pe la topicul initial nu mai dau ..

lala of, eva tot tuseste, trebuie neaparat sa-mi iau aparat ptr aerosol ..

va pupacesc

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

of Elle...Pupam Eva sa se fac bine...ce bine ar fi daca s-ar face bine dupa un pupic...
Ma simt un pic aiurea,ca si eu m-am tinut sa zic la multi ani puitei tale mici si am uitat......da stii ca la mine a fost ca asa sunt eu zapacita si imprastiata...
Dar sigur primesti urarile si mai tarziu,asa ca LA MUTI ANI!Sa fie sanatoasa si sa fa faca cei mai fericiti si mai mandri parinti,alaturi de surioara ei...
Cat despre aerosoli...merita toata investitia...Bia face "fum"(aerosoli),dar asa le zice ea decat cu ser si decat seara...si deja e mult mai bine...

Mergi la inceput

fetelor, maine o tund pe eva .. scurt, gata nu se mai poate .. ii si cade parul, nici nu vrea sa-l tina legat .. mi-e mila de coditele ei dar au si nervii mei o limita. in plus, e jale la spalatul pe cap .. urla de zici c-o tai ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Multumesc mult pt urarile de la multi ani Stancutza si NataliaS!

Ii urez si eu cu intarziere La multi ani fericiti si plini de noroc si sanatate Annei!!! Sa fii sanatoasa si fericita in familia ta frumoasa, draga Anna! Elle, sunteti cu totii tare frumosi! Am vazut pozele de la petrecere, ai doua domnisoare tare frumoase. Imi pare rau ca trebuie sa-i tai parul Evei dar te inteleg. Sanatate sa scape de tuse!

Alinush, cum a fost cu Anita la program prelungit?

Sanatate clopoteilor raciti!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si fericita in 35s+ cu a doua comoara, Ayana

Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput