Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*
Raspunsuri - Pagina 2
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NataliaS Alinush de plush - sa dea DD sa fie bine la interviu si sa pasiti cu dreptul in Canada! Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Doamne ajuta! Multumesc mult, Nati!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
LaLa_20 spune:
Buzna ...
Fetelor,am luat si noi aparat de aerosoli si doctora noastra nu se pricepe la asa ceva...Va rog sa imi spuneti si mie cum procedati voi,ce cantitati folositi...Bia a ramas cu un pic de tuse de la o Bronsita...si ma gandeam sa ii fac aerosoli cu ser fiziologic dar nu stiu cantitatea...citesc in urma si revin...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
alina023 spune:
Lala, daca vrei sa-i faci aerosoli numai cu ser, ii poti pune 3 ml de ser. Insa noi am facut de obicei aerosoli numai la recomandarea medicului. Stiu ca depinde de ce fel de tuse are.
Multa sanatate Biei!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
LaLa_20 spune:
ALina...multumesc mult...nu am ce doctor sa intreb deocamdata nu am gasit niciunul in oras sa se priceapa...se uita ca al ca mata in calendar can pomenesc de aerosoli...mai caut...trebuie sa gasesc un medic sa se priceapa sau poate nu...vin o fuga la bucuresti...tara asta
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
miri_mik spune:
plushuleeeeeeeeeeeeeeeeeeee! the sky is the limit!!!!!! go for it! pune mana pe carte! ca visul e mai aproape de tine decat iti imaginezi tu in cele mai tumultuoase momente!!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
doniro spune:
Lala, eu sincer nu te sfatuiesc sa culegi retete de pe forum... Consulta un medic ref solutia pentru aerosoli, du copila la doctor, ca nu exista o reteta general valabila...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik plushuleeeeeeeeeeeeeeeeeeee! the sky is the limit!!!!!! go for it! pune mana pe carte! ca visul e mai aproape de tine decat iti imaginezi tu in cele mai tumultuoase momente!!!! miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Mirikuleeeee....mama ei de franca! O mananc, nu alta! Si la anul va invit de sarbatorile de iarna la Montreal!! Hihi!! Pup mult!
Nati, am citit si de belele si de vacanta! Asa-i viata! Ne ofera cate putin din fiecare.
Va pup si sa aveti o zi buna!
PS. Azi este prima zi in care Ana doarme la gradinita. O iau eu diseara la 6 si ceva! Sa vedem ce feedback primesc!
Povestea nasterii Anei
LaLa_20 spune:
Multumesc de sfat,Doniro...dar nu am la ce doctor sa merg...la mine in oras nu au auzit de tratamentele cu aerosoli...incep sa cred ca suntem pe marte...Normal e sa consult medicul la orice tratament,dar m-am saturat la cea mai mica tuse sare doctora cu antibioticul...Vreti sa va mai spun ca ultima oara i-a combinat iarasi 2 antibiotice LEKOKLAR si AUGMENTIN...evident ca i-am dat eu decat augmentinul...imi spune ca ea in locul meu nu si-ar duce copilul la gradinita ca se imbolnaveste,ca batista bebelusului nu e buna...si multe de genul...
Ellenuta spune:
salutare zuzicile mele
eva e acasa caci e racita, tuseste rau si ii curge nasul. of .. azi, s-a culcat la pranz, a inceput sa tuseasca si pana m-am dus eu la ea (o pe gogoasa), vomitase deja in tot patul .. avea si in par .. ii dau sumetrolim, erdomed, ventolin puf .. vad ca si annei i se aud niste mucisori .. Doamne macar sa nu ia si ea .. pe gogoasa mica a tuns-o ta-su aseara .. are o fatza ..
mirikule spumeg de nervi si ciuda .. fir-ar ea sa fie de "doamna" .. nu pot crede ca a facut asa ceva .. of, ce o fi fost in sufletelele baietilor ..
alinus felicitari!! tin pumnii ptr interviu!! ma bucur ca ai adus-o pe anuta la gradi aici, cat platesti la waldorf?
nati ce de peripetii .. sanatate multa lui stefi!!
lala sanatate multa biei!!
fetelor, vreau si eu sa-mi iau aparat ptr aerosoli. eram setata pe omron, insa, o prietena si-a luat laica cu ultrasunete (270 ron pe net) si e f multumita de el .. aveti careva din asta? ati auzit ceva de laica asta?
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
LaLa_20 spune:
Poftiti la cafelita...sau un pahar de pepsi...
Elle,nu stiu daca am retinut bine...oare tu ai fost o data la ortoped cu Eva?Vreau si eu niste date de contact sau recomandari si de la alte fete...as vrea sa o duc pe Bia in prima vacanta de la gradi...merge cu varfurile pe interior...