Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Floric eu nu m-as apuca sa schimb programul baiatului, daca lui asa ii place...Pentru ce? Recupereaza el dimineata. Doarme bine noaptea?
Muci are si David, din aceia curgatori, transparenti. Inca nu-i dau nimic, dar nu stiu daca fac bine sau nu.
David este super fresh si suparat caci Chiti doarme. Cred ca mai stau un pic si il duc la o plimbare cu masina. Poate adoarme...
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
De fapt mint...i-am dat in nas cu pufuri cu apa de mare.
Olga, mamica lui David iepurasul
dyana27 spune:
suuuuuuper toate pozele; si ce distractie acoloooo; ma bucur mult ca v-ati intalnit, deja s-au legat niste prietenii faine rau de tot
la noi 'si-a scos coltul" si caninul 3, deci s-au incununat crizele de week-end (ma rog, partial, ca abia e cat varful de ac, mai dureaza vreo 2 zile pana scapam de maraiala); dar mutzu e mult mai fericit si linistit, doarme mai bine noaptea, deci e ok; azi am reusit sa-l car dupa mine la piata vreo 2 ore si a dormit 15 minute in carut... si ala a fost somnicul de pranz; asa ca la 9 l-am parcat regulamentar la patut si doarme ca un purcel.
intrebare de 10 puncte: fetele care nu alaptati cum culcati bebeii???? fac sondaje la toata lumea, adun idei, sa vad ce punem in practica; vreau sa o lasam mai usor cu titi ziua (sa vad cum reusesc, ca ma ia de mana, ma duce in dormitor, se urca in pat si imi arata sa ma grabesc cu titi aia odata) si vreau sa-l adorm macar ziua fara titi; si asta pentru ca o iau incetisor incetisor cu ideea de intarcat la un moment dat, si nu am de gand sa o fac brusc; si vreau ca si partea cu somnicul sa o reglam cumva ca sa nu creeze probleme lipsa mea de acasa;
cautam cu voinicie bone (doua, ca din aprilie avem nevoie si eu si surioara- ea se intoarce neaparat la servici la 3 luni...) asa ca suntem intr-o turbare cu intrebari pe la toata lumea, mai ales ca eu sunt extrem de pretentioasa, e mutzu mare la 2 anisori (nu e ca la 3 luni sa-l schimbi, sa-i dai un bibi si sa stai cu el in brate cu 1-2 jucarele zornaitoare).
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie
anamariame spune:
Ha, ha, Ilinca, eu chiar vroiam sa te intreb ce e cu pozele alea de interior, ca se vedea clar ca e profi aparatul dupa pozele bestiale de afara. Nu umblase sotul la setari inca? Lasand gluma la o parte, sunt superbe pozele!Dyana, eu pe Eva o adorm in doua moduri, in functie de starea ei: ea la nani papa laptic, cam 180 ml, si cel mai probabil nu adoarme in timp ce mananca. Prin urmare stau intinsa in pat langa ea, fara sa vorbesc, si o mangai in par. Daca e mai agitata, se foieste mult si in cele din urma o legan usor pe picoare, mai exact pe genunchi. Asa adoarme.Georgiana, am vazut pozele cu noul look, si arati bestial!!! Iti sta mult, muuult mai bine tunsa asa!Nici Eva nu mai mananca in timpul noptii, eu i-am mai dat ceai daca s-a trezit si in timp a renuntat si la asta, mai serveste laptic dimineata pe la 8-9, dupa care mai doarme pana la 10.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Olga, poti sa ii dai Oscilo si eventual vitamina C.Daca nu are nasucul infundat, nu are rost sa ii pui picaturi. Apa de mare nu are cu ce sa ii strice, pentru ca se recomanda utilizarea ei oricum in igiena zilnica.Chiti tot numai nasuc curgator are?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
mireal spune:
Floric, ii poti pune vibrocil inainte de culcare si ziua apa de mare sau ser fiziologic ca sa pata respira mai bineMa duc la nani
Bianca2503 spune:
DYANA, cand eram noi in perioada intarcatului adormeam la desene/muzici deci la calculator intr-un cuvant.
Si acum, cand e foarte obosit ma ia de mana si imizice "oco" (adica sa mergem la calculator) se urca pe scaun ne uitam la una la alta si cand nu mai poate se da jos si duce catre locull de somn. Ne asezam, ne luam in brate, ne pupam si stamm asa si adoarme.
Daca vrei sa raresti alaptatul din timpul zilei cred ca ar trebui sa ii dai sa manance mai mult. Adica mancare solida vreau sa zic. Sa aiba burta plina sa nu mai intre lapte. Zic si eu!
Pana la urma tu o sa stii cel mai bine cum sa faci. Ca si eu ceream parerei si idei, dar nu exista nimic standard. Te adaptezi pe moment.
anamariame spune:
Fetelor, ma duc si eu la somn. Am tot asteptat-o pe Novus cu detalii despre intalnire, dar intarzie sa apara, iar maine am o zi Va pup, noapte buna!!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Hello !!!!!
Anamariame nu pleca, sunt aici !!! abia acum s-a culcat printesa si m-am pus pe recuperat si vizionat de poze si sper ca nu ramanem asa putine cu mainile sus
Aseara am vrut sa scriu si eu impresiile calde de la Sovata da' m-a luat somnul asa ca m-am delectat astazi cu relatarile excursionistelor ultra mega vesele si de gasca !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Stie sa aleaga locatii, stie sa rezolve probleme, dar marele ei talent este sa puna oamenii in miscare, ei nu-i poti spune "Nu" si bine si faci! |
Daaa, nici nu ati aterizat bine , v-am citit eu ca sunteti oameni de omenie , ardeleni de-ai mei asa ca v-am si facut programul pe a doua zi sper din suflet ca nu v-ati suparat sau daca v-ati suparat v-a trecut deja
Oricum tre' sa ne vedem degraba ca si lui Pisi al meu tare i-a placut de Horatiu !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)