Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
David este cam marait. A racit si el si Chit la munte. Sunt cu mucii pana la genunchi.

Si Adela s-a procopsit cu nishte mucishori de la munte... dar eu sunt COAPTA! Mi-a fost un rau aseara... si nici acum nu ma simt prea bine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Foarte faine pozele, chiar se pricepe sotiorul. Pacat ca n-a fost si David prin preajma si a ramas fara portret

O sa cobor pana jos, caci am vazut-o pe Inapreda ca tragea dintr-o tigara cu mare pofta si mi s-a facut si mie pofta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

m-am delectat cu povestile voastre si cu pozele,parca m-am simtit si eu un pic pe acolosi noi am dat drumul la centrala de vineri doar peste noapte,ziua e ok,noapte mi se pare rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

And the last but not the least: Novusica!

Contabilizand toate relatarile mele de pana acum, cred ca s-a inteles ca mi-a placut foarte, foarte, foarte mult la munte!Principala vinovatapentru asta este, in primul si primul rand, draga noastra Novus, fara de care ramaneam neintalnite si necunoscute fiecare prin ograda ei! Stie sa aleaga locatii, stie sa rezolve probleme, dar marele ei talent este sa puna oamenii in miscare, ei nu-i poti spune "Nu" si bine si faci! Sentimentul meu, si in cazul ei, este ca ne stim de cand lumea; azi ne-am conversat la telefon si parca vorbeam cu o prietena de-o viata!In realitate, Novusica este mult mai faina decat in poze si are un par grozav, desi ea zice ca nu-i asa!( ce-i cu voi , tufete?!)Mr. Pisi stie sa puna in valoare asa nevasta, e plin de haz si e un tata cu care viitorii pretendenti ai Alexandrei nu vor vrea sa se puna!Alexandra este superbissima (multe suflete vor plange din cauza frumusetii asteia), plus cuminte si ascultatoare, iar privirea ei albastra hipnotizeaza privitorii!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

o intalnire pe cinste...Am citit, am vazut poze...concluzia...SUPER..ca intotdeauna.

Bravo voua!!!

In alta ordine de idei...E obligatoriu sa ii dau lu Rares lapte la culcare?
Am vazut ca vb de cat lapte bea fiecare copil...Eu lui RAres nu i-am dat pana acum lapte la culcare decat de vreo 2-3 ori...Am facut rau?

El lapte bea musai in fiecare dimineata. Zici ca e agheasma, nu bea altceva decat lapte...dar nu pot aprecia cat...sa fie 300-400 ml.In rest, bea compot peste zi sau apa plata. Seara la culcare cere APA. Si apa ii dau...si peste noapte la fel...tot apa cere si apa ii dau.

Sa schimb ritualul?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka
David este cam marait. A racit si el si Chit la munte. Sunt cu mucii pana la genunchi.

Si Adela s-a procopsit cu nishte mucishori de la munte... dar eu sunt COAPTA! Mi-a fost un rau aseara... si nici acum nu ma simt prea bine.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ioi, chiar ma gandeam ce-o fi cu tine! Cred ca atunci cand ai stat afara si ti-a fost frig s-a copt buba.Sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Floric, eu ii dau lapte deoarece ultima masa e pe la 7-8 si se culca la 9-10, bine lui ii si place.Theo bea in total dimineata+seara in jur de 300 ml.Nu cred ca e vreo problema, i-ai dat si nu a vrut sau ti s-a parut ca bea suficient?

Mergi la inceput

Ilinca, pozele au meritat asteptarea!Cum fac sa descarc si eu cateva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Habar n-am, ca nu ma pricep, dar daca-mi dai o adresa ti le trimit pe mess pe care le vrei.
Tare suparat/ofuscat/distrus sufleteste a fost huzband ca am pus pozele alea cu lumina galbena, ca vai, cum am putut, ca alea-s rateuri, ca nu vad in ce hal sunt blablabla.
Chiar, mi-ar fi placut sa am si niste portrete cu David...dar ce sa faci daca unii au dormit pana la 12. Eu n-am avut somn, la 8 fix eram jos, dornica sa beau o cafea...si cand colo totul oustiu, restaurantul inchis, nimeni la receptie sa cer macar un foc...M-am dus la caini de ciuda!:))) Si m-am distrat cu un puiutz, bine ca nu l-a vazut Sophiphi ca l-ar fi vrut acasa!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Floric, eu ii dau lapte deoarece ultima masa e pe la 7-8 si se culca la 9-10, bine lui ii si place.Theo bea in total dimineata+seara in jur de 300 ml.Nu cred ca e vreo problema, i-ai dat si nu a vrut sau ti s-a parut ca bea suficient?

Nu m-am gandir sa ii dau seara la culcare sa bea lapte. El masa de seara o ia pe la 8 jumate -9 si de culcat se culca pe la 10. Si de aceea cred ca cere apa si nu lapte.

Pentur ca a venit sezonul mucos intreb...Pentru muci vascosi ce sa ii dau ? I=am tot pus ser dar nu mai da rezultate. Pivolone a avut efect pentru muci fluizi, curgatori. Vibrocilul merge?
In rest nu are nimic suspect...nu febra, mananca normal, nu tuseste...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput