Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Apropo, cum pot obtine o poza de grup, am incercat sa dau clik dreapta pe poza si save dar nu merge, salveaza poza dar nu o pot vedea...

Pai poti sa le downloadezi. La mine a mers.

Olga, mamica lui David iepurasul

Am incercat acum si a mers.

Ilinkoooo, normal ca am facut dar nu asa de des cum as fi vrut . Vezi ca nu ai raspuns la intrebarea cu mana sus

Uite din acest motiv este frumoasa o relatie la distanta. Arde flacara mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ah, Olga, pai nu poti sa imi spui asa ceva. Eu nu cunosc persoana mai curioasa ca mine. Tu crezi ca rezist pana la urmatoarea intalnire? Sunt in stare sa dau search-uri pe google la nesfarsit in cautarea raspunsului Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buuun...mai am de bifat niste fete:

- Ramona are cel mai mare ghiocel, Stefan ii intrece pe toti, iar ea e subtirica, de poti s-o ridici cu o mana. Are o voce foarte frumoasa, le-a cantat copiilor in masina si m-a lasat cu gura cascata. Stefan conduce si la capitolul urcat si coborat scari, n-are nicio treaba, parca are trei ani, iar Ramona e o mama relaxata, eu zau de stiu cum reuseste, tinand cont ca se ocupa singura de "ochi albastri" al ei.

- pe Ilinca n-am intalnit-o in cea mai buna forma a ei, fiind foarte obosita dupa calatoria interminabila cu trenul, dar si asa tot a aparut la suprafata tufata aia simpatica si mereu pe faza pe care o cunoastem de pe forum. Marturisesc ca si eu as fi vrut-o pisicolog, cred ca ne-ar fi diagnosticat, de ne-ar fi mers fulgii!Aaa, si in colantii cei mov arata ca o adolescenta!Sper ca si-a insusit hitul "Trage, bate...", ca un parinte care se respecta! Huzbandul mi s-a parut indragostit total de cele doua mandre din viata lui si putin intimidat de multimea de femei gurese si copilasi urlatoro-tipatori in care l-a tarat nevasta-saDe-abia astept sa vad pozele facute de el!Vedeta familiei( ce daca mama-sa e doctoranda de nota zece si tata-so actor cu patalama?!) este tanara Sophiphi! E atat de suava si dragalasa, ca parca ti-e si teama s-o atingi. Ce sa mai zic de inclinatiie artistice (cum aude muzica, cum se apuca de dansat) si de cumintenia iesita din comun, care ne-a lasat masca si pe mine si pe dl. Hash!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Vai Anaan ce bine le zici si tu Foarte fain ai facut descrierile. Si mie mi-au placut colantii mov, da n-am mai apucat sa zic, bine ca mi-ai adus tu aminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ah, Olga, pai nu poti sa imi spui asa ceva. Eu nu cunosc persoana mai curioasa ca mine. Tu crezi ca rezist pana la urmatoarea intalnire? Sunt in stare sa dau search-uri pe google la nesfarsit in cautarea raspunsului

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Pai trebuie sa te abtii pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Ah, Olga, pai nu poti sa imi spui asa ceva. Eu nu cunosc persoana mai curioasa ca mine. Tu crezi ca rezist pana la urmatoarea intalnire? Sunt in stare sa dau search-uri pe google la nesfarsit in cautarea raspunsului Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Pai trebuie sa te abtii pentru noi Olga, mamica lui David iepurasul
E greu, dar pentru voi fac eforturi!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haha, ma bucur ca v-au placut colantii mov:))). Eu am o problema cu jeansii, pe cat de comozi mi se par "outdoors" pe atat de incomozi mi se par in interior, eu de ex in casa la mine nu stau never in jeansi!! De-aia mi-am pus colantii sa stau in hotel dar am zis ca is comozi si cobor cu ei...sotzul mi-aaruncat o privire cam ciudata:"asa mergi?!" Zic io:"da' ce, nu-i bine?" La care el, concesiv:"daca tu zici...":)))
Anaan, de la Sovata ne-am intors amandoi cu 2 "achizitii" noi:
- hitul "trage/bate"(recunosc ca-i inventam tot felul de variatiuni, facem noi versurile pe melodia aia si n-ati vrea sa stiti ce versuri!!:)))
- expresia "gigea" de la Anca; io stiam expresia dar nu mi-am inchipuit veci ca accentul e pe primul i!! Acum ii tot zicem la Sophiphi "fa gigea" si murim de ras ca prostii:)))
Acum se incarca pozele, dar greu, ca-s 160. Dar io zic ca merita asteptarea

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

- Gina este exact asa cum mi-o imaginasem; ce mi-am dorit, aia am primit!Pacat ca n-am avut mai mult timp la dispozitie sa ma bucur de prezenta ei. Asa mi-e de ciuda ca n-am mai ramas pe baricade sambata noaptea, dar am crezut ca toata lumea a plecat la culcare. Gina e totally titi, se imbraca bestial, are un zambet super (desi ea e convinsa de contrariul) si un farmec marca proprie. Cand ne vanzoleam toti pentru poza de grup, constata Gina: "La balamuc e fix pix fata de ce se intampla aici!"Dl. Jambo a fost un partener de mima jos cu palaria si se potriveste de minune cu soata-i!Cat despre impecabil?!ESTE impecabil, tufete, mare dreptate ai Ilinca: fain ginere ati ales!Pe langa tinutele la mare moda, Ian e absolut adorabil! Poza facuta de Mr. Pisik in care Ian e in bratele lui tati si se uita la baloanele de sapun e antologica, eu as face poster cu ea!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Fetelor, ma bucur ca v-ati distrat, asteptam si restul de poze! Sper c-ati baut cate un pahar si pt noi, astea ramase acasa.

Daaaaaaaa. Si am adus si marfa de contrabanda pt tine. 2 transporturi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Urasc webshotsul, niciodata nu le pune in ordinea pe care o vreau eu, ci intr-o ordine proprie total aiuristica!! Iaca: SOVATA. Nici nu stiu daca s-au incarcat toate...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput