Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sara Buna Gagici! L-am lasat pe domnul Gaz sa se lupte cu Gazulina pana o rapune la somn ca sa am eu timp sa vin la povesti cu voi dar vad ca nu prea am multe de spus pt ca fetele au surprins deja esentialul iar pozele spun totul. Daaar chiar daca poate prezentarea mea e cam expirat tot o sa depan doua, trei impresii.

Pai cu cine sa incep?

Ilinca, ca la tine mai vreau sa si rapund si mi-e ca uit. Pai sa stiti tu fetelor ca mie Ilinca mi s-a parut ff finuta si delicata. Stiu cu cine seamna Sophiphi. Daca din postari si la vorba e directa si intepata ca si aparitie e mult mai finuta decat mi-o imaginam eu. A fost o placere sa o cunosc personal. Imi pare taaare rau dar tare rau ca nu am stat mai mult la povesti. Mi-ar fi placut si mie sa facem seara o sezatoare de fete ar fi fost mai interesant.Abia ateptam sa o aud pe Ilinca live mai ales ca au stat doar o seara si erau obositi asa ca abia am apucat sa schimbam doua vorbe. Asta ar fi unul din minusurile intalnirii. Dar invatam din greseli asa ca data viitoare clar planificam un moment numai pt noi. La psihologul si eu am vrut ca tu sa fi aleasa si din discutiile pe care le-am avut cu o seara inainte era ca si stabilit. Iti pusesem gand rau si chiar am fost surprinsa cand am vazut ca s-au schimbat actorii. Iar incheiera serii nu stiu cine a dat-o da eu am fost tare necajita cand m-am intors si n-am mai gasit pe nimeni (aproape). Sotul de Ilinca pt noi a fost doar o prezenta trecatoare din pacate, mi-ar fi placut sa-l prindem si pe el la o discutie si mai ales la joc. Dar poate data viitoare faceti rost de un interfon (asta daca te lasa inima) si il introducem si pe el in gasca. Sper ca nu s-a suparat cu remarca privind fotografiile, vad ca acum si-i dat silinta sa iasa perfecte mai ceva ca de obicei. O fi din cauza ca m-am luat de el. Oricum apreciez ca a facut tot posibilul sa vina cu tine, un sot si tatic adevaratsi dedicat. Si acu Sophiphi, mai, fetita asta e o dulceata, asa as mai fi zmotocit-o si pupacit-o ca pe Gaza mea dar mi-era ca o sperii. Fetelor sa stiti ca este fff frumoasa si finuta si dulce si numai buna de iubit si papacit.Si e ff plimbareata, scopul ei principal era sa evadeze sa cunoasca lumea. Asa ca mami nu te vad cu ochi buni pe viitor. Acu e usor sa pazesti poarta mai incolo....iti urez multa bafta

Ina e super fata. Ca e trendy si titi si ea si Ian asta o stiti toate si deja au spus-o si fetele dar e si o mamica ff grijulie, e si de gasca si ma bucur ca avem in comun un viciu ca asa am reusit si noi sa mai stam la povesti, altfel de abia am fi apucat sa schimbam doua vorbe mai ales ca a fost chemata la datorie de Ian desutl de repede. Jambo e un tip de gasca si ma bucur ca ne-a fost partener la mima dar e si un tatic taaare iubit. Daca mai toti baieteii plangeau dupa mami, Ian plangea dupa tati. De Ian nu pot sa zic decat ca-mi pare rau ca mi l-a furat surioara din Nordul tarii de ginere, ca tare mi-ar fi placut si mie un ginere asa impecabil cum e el.

Anaan. Te unge pe suflet prezenta ei. E o placere si o relaxare cand te afli in preajma ei si mie mi-a intrat definitiv la suflet acum cand am intalnit-o. De pe forum imi placeau postarile si prezenta ei da acu m-a cucerit total. In tot vacarmul de acolo cand simteam nevoia de un moment de relaxare o cautam pe ea. Domnul H, un super tip, Gazului ii pare rau ca nu a putut si el ramane mai mult la discutii cu baietii. Multumim pt colectia de vinuri si pt efortul facut de a ne-o aduce pe Ilinca. Andrei e un baietel ff dragut si inteligent si mie imi place de el de mor.Chiar voi sunteti promisi cuiva?

Mihaela. M-am bucurat enorm ca a putut sa vina. Nu o mai laud ca stie si ea ce fata super si de gasca e. Cioculet, alias Maria e una din febletile mele si a intrat si in preferintele Gazului.E finuta foc si are o aliura de gimnasta, tare mi-ar placea sa arate si Gaza mea asa ca ea. Ce mai, doua fete pupabile foc. Va asteptam cu nerabdare la Bucuresti.

Iuca, gemenii si psihologul, o familie de gasca , mi-a placut de ei inca de la Sighisoara, ma bucur ca i-a cunoscut si Gazul meu. Bianca a ramas o mamoasa si jumatate dar parca nu mai e chiair asa de plangacioasa, am reusit sa-i fur un zambet iar Bogdanel e fashnetz si dezinvolt. Toata aprecierea mea pt ambii parintii care ma uimesc de fiecare data cu cat calm , rabdare si organizare reusesc sa se descurce cu cele doua minuni.

Adrisimo imi pare tare rau ca nu am apucat sa stam mai mult impreuna. Nici nu stiu daca am schimbat doua vorbe. Ma bucur ca v-ati simtit bine dar data viitoare trebuie sa va faceti simtita prezenta mai serios ca acum v-ati cam fofilat. Trebuie insa sa subliniez ca Drg are cei mai frumosi ochi albastrii pe care i-am vazut eu pana acum. O sa topeasca toate fetele cu privirea lui. Pacat ca eu l-am prins mai mereu marait si nu m-am putut bucura si de zambetul lui.

Ramona asa zic si eu cum a mai zis cineva e mult mai tanara in realitate decat in poze. Ne pare rau ca te-am deranjat cu fumul eu chiar nu stiam, trebuia si tu sa anunti mai din timp, iar cu intrebarile inidscrete nu te necajii ca nu cred ca te vizau neaparat pe tine da na daca ghinionul a nimerit sa fi acolo. Da, sa sti ca noi chiar ne-am distrat super si ala cred ca a fost momentul cel mai placut din joc. (sper sa nu te superi) Stefan mi s-a parut cel mai duracel dintre baieteii, nu statea o clipa locului. Eu chiar nu stiu cum te descurci singura cu el.

Fetele din Buc, ma bucur ca v-am revazut, nu mai detaliez la fiecare ca stiti si voi ce mult va plac.
Oli mereu frumoasa (sa-mi zici mie care e doctorul ala orb de nu mai vede bine ce are in fata)si David iti semana, la socializare trebuie el sa mai lucreze asa ca trebuie sa ne mai intalnim ca sa-l obisnuiesti cu fetele. Cristi e o prezenta placuta mereu si pt mine dar mai ales pt Gazul meu si parca se animeaza atmosfera cand se implica in grupul nostru. PS. sa sti ca mi-a spus Cristi ca voi lucrati la bb2 si chiar ma intreba ca a auzit ca unele fete sunt deja insarcinate dinnou. Asa ca eu cred ca ti-a pus gand rau si ca e tare nerabdator.
IaIa, Pisik, deja mi-e dor de voi , cand ne mai intalnim. Si lui Marius ii e dor de Pisic. Si chiar intreb si eu a existt vredoata intr-un grup in care ati fost cineva care sa nu-l placa pe Dl. Pisik. Aaaa si sa nu uit mi-a placut ca te-am gasit muuuult mai relaxata ca de obicei si cred ca starea asta s-a transmis si Anei. Chiar a facut minuni cursul ala. Cand n-o sa mai gasesc resurse o sa apelez la tine sa-mi spui si mie de curs sau sa ne impartasesti ce ai invatat acolo.Ela arati suuuuper tunsa asa. Mi-a placut mult. Dar cel mai mult mi-a placut Ianis cat e de cuminte si cum se joaca el singurel. Oi fi eu o mama dedicata da nu mi-ar strica si mie cateva momente de liniste. Care e secretul ca si eu vreau sa-l stiu? Si mai vreau sa vorbim odata poate la o intalnire in Buc de gradinitele in limba germana ca stiu ca si pe tine te intereseaza. Acu la munte nu prea ne-a potrivit la povesti, mai mult au stat baietii.
Domnii Doctori, Denisamada ma bucur ca v-am revazuta in formula completa. Mie imi place Adelake de mor. E un pitic (sper ca nu te superi ca-i spun asa dar e din prea mult drag, asa ii ziceam si Gazei cand era mai mica.) cu ochi patrunzatoriff inteligenta si e spirt. Dintre fetite cred ca ea e cea mai duracel. Jos palaria pt parinit pt rabdarea csi calmul de care dau dovada atunci cand e vorba de mancare. Un mare pup pt replicile la obiect si pline de savoare pe care le da Denisa. Si un + pt taticul Costin care e mereu pregatit si ne-a furnizat oportunitati tehnice pt a distra piticii.
Anca mereu plina de viata si vorbareata ca de obicei. De fapt nu chiar ca de obicei ca la intalnirea asta a fost parca mai retrasa ca la celelate. A aparut ca o muza aranjata si dichisita si a disparut ca vijelia. Nici nu am apucat sa-i spun la revedere. Pe parcursul intalnirii a fost ca de obicei animatoarea intalnirii dar de aceasta data s-a axat mai mult pe ghiocei, noroc ca bb3 nu e gelos, ca daca era ca si Gaza mea nu ar fi scapat ea asa usor ca dragaleste atata alti copii.

Last but not leastNovus, parca, parca mai slaba ca ultima data cand am vazut-o, tot plina de viata si parca aveam senzatia ca n-am vazut-o decat de vre-o doua zile si nu de cateva luni de cand am fost la ultima intalnire. Cu o prezenta tare trendy si diafana langa ea Alexandra. Care alaturi de Maria poate concura cu brio la echipa de gimnastica feminina. Ce m-a uimit la Alexandra e ca e din ce in ce mai blonduta si incepe sa semne cu mama ei, subtirica, cu picioare lungi. E tot fata lui tata dar acum seamna mult mai mult cu mami. De Pisi ne-a fost dor si mie si Gazului si a fost super ca s-a implicat in jocul cu pisihologul, am vazut si latura lui hazlie. Pacat ca nu a fost exploatat mai mult. Abia astept sa ne mai revedem. Ca organizare ce sa mai spun ca stie toata lumea Novus e cea mai tare Eu am zis ca ar trebui sa-si deschida o firma de turism ca se pricepe de minune sa aleaga locatii, sa organizeze la locul faptei totul astfel incat sa fie bine pt toata lumea si cel mai important stie sa mobilizeze oamenii. You rock!!!!

Gataaa pup si sper ca nu v-ati culcat toate pana am terminat eu mesajul.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

NoNovus acu am vazut ca Anaan a scris exact ca mine, deci avem dreptate in ceea ce te priveste.

Anamaria imi pare rau ca nu ati putut ajunge la intalnire dar mai bine asa. oate a fost cum zice Ilinca sau poate pur si simplu Eva nu se simtea bine si atunci mai mult v-ati fi chinuit. N-au intrat zilele in sac data viitoare va revansati voi.

Mergi la inceput

Multa sanatate bebeilor bolnaviori si Denisei sa va faceti repede bine.

Mergi la inceput

Multumim Pisik, Oli, Anaan Si Ilinca pt poze ff frumoase toate. Eu ramna si la acest capitol restanta ca a ramas aparatul fara baterie si nu am catadicsit sa-l incarc. Mai asteptam poze de la Domnul Costin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Urasc webshotsul, niciodata nu le pune in ordinea pe care o vreau eu, ci intr-o ordine proprie total aiuristica!! Iaca: SOVATA. Nici nu stiu daca s-au incarcat toate...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Noroc cu pozele astea, ca am azut-o si pe Ina mai de aproape. Ce mare pare Impecabilul! Si are cateva mutrite copiate de la mami.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Ilinca spunei sotului sa nu mai fie necajit ca din partea mea, eu sunt tare fericita ca le-ai pus ca sunt singurele in care apar si eu. Chiar daca mai in ceata.

P.S. sper totusi ca la minte nu par de 18 ani. Ca daca da, atunci trebuie sa iau masuri drastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Vai Gaza ce-am ras la mesajul tau de m-am prapadit. Pai maine ma duc sa iau pastile si-l pun pe el sa munceasca la bb2 Da, el isi doreste f tare, da pe mine cine ma intreaba? Ca eu NU MAI VREAU ACUM. Stiam eu de ce nu ma las impiedicata

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, caci m-a lasat Gaza masca cu mesajul ei. Habar n-aveam ca lucrez la bb2, dar se vede ca barbata-miu se pregateste intens

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, io am avut un mini-atac de panica. Am transat o gaina si bonus degetul meu si nush cum se face, ca am nascut natural, fara anestezii, dar cand ma tai la deget efectiv lesin. Dupa ce am patit-o mai demult (si am dat si cu capul de niste tevi) acum am invatat lectia, cand vad sangele ma asez.

M. zice ca fac asa din cauza ca am fost pe-aproape cand tata si-a taiat degetul cu bormasina (deh, injineria asta are si a dark side) si acum, analizand la rece, cred ca asa e, ca sangele din orice alta parte nu ma face sa lesin...

Asa ca aveam multe de comentat, da' nu-s in stare.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Asa si acum sa va pove ce-am patit in seara asta. Mi-am zis sa fac ceva sa adoarma copilul mai repede, sa nu mai stea pana la 2 noaptea. Masina este mereu o solutie f buna. Ma apuc sa-l imbrac, caci este tare frig afara, si-i zic ca mergem cu masina. El foarte fericit, deja incepuse sa maraie caci nu mai avea rabdare sa ies pe usa. Cand dau sa ies din casa,imi dau seama ca lipseste masina in care se afla scaunul lui David, o luase un angajat. Ma umplu toata de nervi, i-l dau pe David lui Cristi si-l pun sa-l dezbrace. S-a suparat asa de tare ca ainceput sa planga pana i-a venit sa vomite, apoi s-a dus la usa si facea "vrmmmm", adica vroia sa mergem cu masina.a inceput sa planga tare si a vomitat de data asta. Pana la urma l-am luat in brate si am plecat cu alta masina si am stat in spate cu el. A adormit imediat. Acum problema mea care este: a vomitat de la plans sau plangea ca-i era rau si-i venea sa vomite?Nu mi s-a mai aintamplat niciodata sa vomite de la plans. Nu a vomat mult, dar tot ma nelinisteste. Acum horcaie f tare, il aduc din living si el este in dormitor. Sper sa doarma bine la noapte si sa nu avem problemute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, io am avut un mini-atac de panica. Am transat o gaina si bonus degetul meu si nush cum se face, ca am nascut natural, fara anestezii, dar cand ma tai la deget efectiv lesin. Dupa ce am patit-o mai demult (si am dat si cu capul de niste tevi) acum am invatat lectia, cand vad sangele ma asez.

M. zice ca fac asa din cauza ca am fost pe-aproape cand tata si-a taiat degetul cu bormasina (deh, injineria asta are si a dark side) si acum, analizand la rece, cred ca asa e, ca sangele din orice alta parte nu ma face sa lesin...

Asa ca aveam multe de comentat, da' nu-s in stare.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Uf nasol....am vazut eu joi cat de sensibila esti la chestii de genu, mai aveai un pic si lesinai cand ti-am aratat degetul meu. Da si eu fac la fel cand ma tai, ins chem pe cineva in ajutor si il las sa se ocupe de deget, iar eu inchid ochii tare. Eventual mai si urlu,chiar daca nu ma doare mereu ,dar am senzatia ca mi se scurge tot sangele. Ca la nebuni e la noi in casa. Norocul meu insa este ca nu prea folosesc cutitul, caci nu gatesc, caci sunt foarte buna la taiat degete proprii. Mai nou le tai in conserve

Mergi la inceput