Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Lia73FELICITARI Si de data asta sa fie totul bine pana la capat!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Pisicuta mea se pare ca are diaree,acum ii duc la analize kk.sper sa nu fie nimik grav.oricum dr mi-a spus ca poate fi o bactierie luata de pe undeva,de la cineva,apropos de igiena,glob de sticla si oameni inconstienti ce pupa manutele pana sunt gata analizele ii dau Biotics.

revin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna dimineata delfinariu,

eu tot racita, sper sa nu-mi imbolnavesc si puiutul

crispro, abia acum am reusit sa citesc cum s-au agravat problemele lui Vladut. sa treaca cat mai repede si fara efecte secundare de la antibiotic. Daca vezi ca nu e mai bine haide la Cluj, nu stiu nici eu sa fie spital privat de copii, dar macar sunt medici cu mai multa experienta. Cred ca eladea se referea la dr. Radu Serban?! Am auzit si eu de el ca e bun, suntem oarecum cunostinte, asa ca daca vrei sa vii una din noi tot poate gasi un nr. de tel.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

ilinca eu vorbeam de dr. Constantin Sarban, exact asa cum am scris...nu-l stiu pe dr Radu Serban...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

neata delfinariu

cris, cum e Vladut? a dormit bine azi noapte? dar tu, te-ai odihnit?

Denisa, ce iti face printesa? e mai bine?

eu m-am apucat serios sa ma mulg aseara su azi noapte, dupa cate 6 ore , in sanul stang nu era mai nimic laptic asa ca am scos si ultimii ml si acum il pun pe Andrei mai intai la sanul stang, fara laptic, si apoi la cel drept si incerc sa ma mulg cat pot de mult, sa nu pierd lapticul

si nu am facut nimic, Andrei nu mananca lapte praf, ci pur si simplu nu mananca decat foarte putin....el e vioi, nu pare bolnav, asa ca nu stiu ce sa zic...sa vedem ce zice vineri pediatra...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Eu niciodata nu am stiut cat mananca Raducu, nu am facut proba suptului ca nu am cantar, scutecele nu le-am cantarit. Dar de vreo 3-4 zile mananca tare putin si sanii mei sunt f f plini, cred ca urmeaza sa se reduca productia si la mine.

Azi noapte s-a trezit din 2 in 2 ore sa pape, sta 5 min si dupa adoarme. Si ziua mananca cateva min si nu mai vrea, nu vrea nici sa doarma si uite asa e marait toata ziua.

Acum ma duc sa-l scot afara, dupa-amiaza la fel, il plimb cu masina pana adoarme si dupa aceea il pun in carut si-l plimb prin parc, la aer, sa doarma 2-3 ore ca sa putem regla iar mesele.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna fetele
sa va traiasca puiutii si voi sa fiti sanatoase sa-i faceti mari
cred ca ma mai tineti minte
am promis ca intru sa va anunt daca am o veste
si azi dim mi-au aparut II
va pup si va imbratisez

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Felicitari Lia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi s-a facut piele de gaina!
Sa va dea DD multa sanatate si sarcina usoara si la termen!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata fetelor!
N-am mai reusit ieri sa recuerez cap trecut, sa vad daca am timp azi....
Pe la 14 vine dr la noi sa ne aca vaccinul de 2 luni, o sa stam astfel toata ziulica in casa, deci nu stiu daca voi reusi sa-l fac sa doarma, dar asta e, sper sa nu faca febra sau sa fie si mai marait ca nu stiu cum voi numara minutele pana diseara, e rau ca nu avem voie sa facem nici baita diseara, macar aia il mai molesea si-l mai adormea apoi.
Cristina, imi pare rau sa vad probleme si la tine, iti tin pumnii si ma rog pt Vladut sa se faca bine!
Racusor, si pe mina ma mai jena operatia pe dinauntru intr-un colt, dar asta pe la 6 sap,cand l-am intrebat pe dr la control si a zis ca-i ok ca nu ma va mai durea cu timpul, ca sunt cusaturile una peste alta pe acolo...ceva de genul asta.Intr-adevar acum nu mai simt nimic. Poate la tine e de la vreme!
Lia, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

denisa, tinem pumnii sa iasa analizele pisicutei la kk bine, sa-si revina repede, chiar, cand iti da rezultatul?
diana, Matei a fost mai bine azi,mersi de intrebare. A fost mamaie (mama) pe la noi azi, iar cand sa plece (trebuia sa ajunga la dentist)a venit de la usa la noi in camera ca-l schimbam pe Matei sa se mai uite la funduletul lui, iar smecherul a improscat-o cu kk si pe pantaloni si pe geaca eu facusem 2 pasi de langa ei caci uitasem sa iau crema din sertar....Nu a urlat inaine de kk doar ca s-a scremut o ora in timp ce manca, iar dupa aceea a vomitat cam tot lapticul meu si a trebuit sa-i dau lp, am incercat sa nu-i mai dau sa pape pana nu face kk caci stiam ca asa se va intampla....dar ma urla de foame de ma stia tot cartierul, trebuia sa-i dau lp atunci, iar lm sa-l dau dupa ce-l vomita
pe ala. Bineinteles ca mamaie s-a dezbracat, a spalat kk de pe haine, a stat sa le usuce cu feonul si caloriferul, iar programarea la dentist s-a anulat pt maine, saraca si-i venisera si ei dintii de la tehnician, chiar se lauda ca de abia asteapta sa mearga sa-i puna, asta e......mai sta o zi stirba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu ma ocup de vreo ora cu cautari pe pagini spaniole, sa vedem cum stimuleaza astea lactatia... si dupa ce ma documentez, caut plafaruri de unde sa le cumpar si sa citesc concret prospectul la fiecare... si printre altele descopar eu ca din ce imi notasem unul e drog legal (cannabis!!!), mai multe stimuleaza apetitul (unele pe cel sexual, altele pe celalalt...), si ce mai raman tot nu scrie in prospect ca ar stimula lactatia, nici pe departe... asa ca am "muncit" doua ore degeaba. daca as gasi un plafar pe-aici, as merge si as intreba, dar nu mi-a sarit niciunul in drum in 8 ani...

si asa mi-am amintit ca de vreo 2 sapt bune eu nu ii mai dau protovit isabelei, s-a terminat sticluta si nu am mai luat alta, pe prospect scrie ca nu se recomanda folosirea indelungata, si am ramas doar cu vit D3... oare asta sa fie cauza (sau una din ele) scaderii apetitului piticutei mele? ca din maternitate de asta ni le-a dat, ptr stimularea poftei de mancare... si acum tot rasfoind netul asta, gasesc ca o lingurita de ceai de chimen pusa in biberon creste apetitul la bb. dar daca i-o dau asa, simpla?! o sa incerc mai deseara...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aha! si acuma ma pregateam sa ies sa cumpar paine, i-am pus isabelei doar o paturica pe ea, n-am mai imbracat-o de oras ca e la 2 min doar si apoi o luam si pe maria de la scoala. dar in timp ce trimiteam mesajul anterior, o las in carucior. ma uit acum la ea si doaaarmeeee... ea care stia ca e bun caruciorul doar pentru plimbare!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ilinca eu vorbeam de dr. Constantin Sarban, exact asa cum am scris...nu-l stiu pe dr Radu Serban...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Eladea sorry, eu citisem in graba si nu mi-am dat seama ca difera o litera la nume

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput