Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LIA73 FELICITARI!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Creatza- uite asa o sa aiba mamaie dinti norocosi .
Eladea- Mie nu mi-e frica de stomatolog - au foat doar niste probleme organizatorice: refacerea finantelor familiei si unde lasam copilul cand plecam la stomatolog (sotului meu ii este frica sa stea singur cu ea -l-am lasat doar odata 30 de minute si era dupa masa asa semiadormita). S-au rezolvat acum, banuti am gasit si copilul il vom lua cu noi . Ai voie sa alaptezi dupa anestezie?

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, Ilinca, merci de numele dr. I-am notat, sper sa nu fie cazul sa ajungem la ei... Acum doarme in brate, e mai marait... Azi a facut de 2 ori kk pana acum, dar destul de mult. Sper sa ii mai treaca din diaree, pt ca de maine e posibil sa inceapa efectul antibioticului, adica diaree...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Denisa, insanatosire grabnica delfinasei. Sper sa nu fie ceva serios.

Creatza, o figura Matei al tau

Racusor, parca tu ai folosit lass baby, nu-i mai dai? nu a dat rezultate?
Eu nu stiu ca sa-i mai fac delfinasei mele. Ieri a facut kk dupa supozitor, a facut si azi dimineata, dar se screme incontinuare, geme, plange,nu doarme bine,se agita, ca atare mai varsa si din ce-a mancat.
Acum suntem pe bonnisan. Ma gandesc sa trecem pe Alinan, poate o ajuta mai bine.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, zicea crissy intr-o vreme ca tre sa-i dai la bb si ceva probiotic daca ia antibiotic. daca bine tin eu minte... crissy, daca esti pe faza, zi ceva...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

http://www.babyspa.ro/servicii4.php

uitati fetele aici masaj si gimnastica la bebelus. nu vreau sa fac reclama dar putem invata miscarile din filmulet. eu m-am certat singura ca pana acum nu i-am fcut asa bine masajul asta. de azi insa, la treaba!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

www.babyspa.ro/servicii4.php br / " target="_blank">http://www.babyspa.ro/servicii4.php br /

uitati fetele aici masaj si gimnastica la bebelus. nu vreau sa fac reclama dar putem invata miscarile din filmulet. eu m-am certat singura ca pana acum nu i-am fcut asa bine masajul asta. de azi insa, la treaba!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

E socra-mea la mine…ea e cu Matei…eu cu ultimele aranjamente pentru botez...curatenie…tata in delegatie din nou pana joi

Eladea multam fain..i-am explicat fratelui meu sa vedem ce iese acu’…stii tu cum e cu barbatii pe cre ii trimiti dupa ceva si vin acasa cu altceva

Michelle si Matei e fornait…medicul mi-a zis ca deocamdata ser si aspirat de cate ori trebuie…adica inainte de fiecare masa ca altfel am observant ca lasa sanul ca sa respire pe gurita
Vad ca si Eladea stie la fel…asa ca trec la aspirat la nevoie ori de cate ori e necesar

Btz, da Matei a descoperit manutele…dar nu se uita tot timpul la ele doar asa din cand in cand ….cand il deranjeaza ca se loveste cu ele…sau cand si le flutura involuntary prin fata ochilor
Astept sa le vada mai bines a ii fac o poza cum se mira de ele…

Giorgia poate poti pune filmuletul s ail vedem…cred ca e super draguta cand se intoarcea ea de pe o parte pe alta…

Cris eu il port pe Matei in wrap…pozitia burtica pe burtica…ii place si piciorusele sunt cracanate asa cum trebuie

Eladea pe noi pentru eco la sold ne-au chemat la 2-3 luni

Bunblebee asa ai zic si eu…nu se poate sa elimine tot ce papa…cum a zis si Carmen probabil elimina in proportie de 80%

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11
[Matei al meu a facut ieri pisu la el in gurita, sa-l fi vazut ce lipaia cu limbuta si ce-i mai placea.....am inebunit cand am vazut, eu eram atenta la fundulet sa-l dau cu crema, ce mai bolta avea pishu!!!Iar ochisorii nici nu-i mai putea deschide de umezi ce erau, parca era in cadita la baita! Dar lui ii placea tare!

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multa sanatatae delfinasilor bolnaviori!

Noi am fost la controlul de 2 luni, bblina a luat 1kg luna asta si a crescut 3 cm (avem 5460g si 58 cm). E un pic fornaita, a zis sa ii dam apa de mare in nasuc (am luat Sterimar).

La noi in casa e frigut (20-21 grade).. voi cum ii imbracati in casa acum?
Voi le calcati hainutele?

Tina - vazut pozele, dulce tare delfinasul tau, si ce a crescut!

Geo - tu ziceai ca te duci la o nunta, cum te-ai descurcat cu alaptatul? Ca si eu am o nunta pe 23 in Tecuci.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput