Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
BUN GASIT
INTR-O NOUA ETAPA A VIETII
IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!!A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI
1...188APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
- 14
, din care 5
si 9
09.06 - Andrei Ioan
![](bibe.gif)
09.06 - Stefan Calin
![](bibe.gif)
16.06 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
19.06 - Hannah Isabela
![](bibe.gif)
23.06 - Matei Alexandru
![](bibe.gif)
24.06 - Maria Antonia
![](bibe.gif)
24.06 - Larisa Ioana
![](bibe.gif)
24.06 - Filip
![](bibe.gif)
25.06 - Beatrice-Teodora
![](bibe.gif)
27.06 - Mihnea Damian
![](bibe.gif)
29.06 - Sebastian Petru
![](bibe.gif)
29.06 - Stefan Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Tudor Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Aida Alexandra
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.07 - Bebe
![](bibe.gif)
03.07 - Rebeca Stefania
![](bibe.gif)
06.07 - Carla Maria
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Amelia
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
08.07 - Mara Madalina
![](bibe.gif)
08.07 - Yanis Stefan
![](bibe.gif)
08.07 - Matei Marius
![](bibe.gif)
09.07 - Victor
![](bibe.gif)
11.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Natalia
![](bibe.gif)
13.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Ema Andreea
![](bibe.gif)
15.07 - Letizia
![](bibe.gif)
15.07 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
16.07 - Eva Maria
![](bibe.gif)
16.07 - Mihai
![](bibe.gif)
16.07 - Bebe
![](bibe.gif)
16.07 - Maria
![](bibe.gif)
17.07 - Vlad
![](bibe.gif)
18.07 - Sabina Maria
![](bibe.gif)
18.07 - Bebe
![](bibe.gif)
19.07 - Iulia
![](bibe.gif)
21.07 - Paul-Christian
![](bibe.gif)
22.07 - Nectarie
![](bibe.gif)
22.07 - Luana-Maria
![](bibe.gif)
23.07 - Victor Andrei
![](bibe.gif)
23.07 - Alicia
![](bibe.gif)
24.07 - Raul Ionut
![](bibe.gif)
24.07 - Mihai
![](bibe.gif)
25.07 - Filip
![](bibe.gif)
26.07 - Bebe
![](bibe.gif)
28.07 - Riana Maria
![](bibe.gif)
30.07 - Denisa Maria
![](bibe.gif)
31.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
02.08 - Andra Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Clara Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Andre
![](bibe.gif)
03.08 - Alexandru Radu
![](bibe.gif)
03.08 - Giulia
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Bianca Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Elena
![](bibe.gif)
05.08 - Tudor Constantin
![](bibe.gif)
05.08 - Denis Gabriel
![](bibe.gif)
06.08 - Ariana
![](bibe.gif)
07.08 - Robert
![](bibe.gif)
07.08 - Anne
![](bibe.gif)
09.08 - Matei Gabriel
![](bibe.gif)
10.08 - Sebastian
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
10.08 - Cristian Alexandru
![](bibe.gif)
10.08 - Eric Nicholas
![](bibe.gif)
10.08 - Raducu
![](bibe.gif)
12.08 - Radu
![](bibe.gif)
12.08 - Bebe
![](bibe.gif)
12.08 - Albert Simion
![](bibe.gif)
12.08 - Maeva Caterina
![](bibe.gif)
12.08 - Tudor Stefan
![](bibe.gif)
14.08 - Iulia Alexandra
![](bibe.gif)
16.08 - Miguel
![](bibe.gif)
17.08 - Priscilla Serayah
![](bibe.gif)
17.08 - Victor Petru
![](bibe.gif)
18.08 - David
![](bibe.gif)
19.08 - Iulia
![](bibe.gif)
20.08 - Dimitrie
![](bibe.gif)
20.08 - Miruna-Ioana
![](bibe.gif)
24.08 - Florentin Andrei
![](bibe.gif)
CD27.................... 14.10.1981
Cris2010............... 24.10.1978
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
ref. la ridicatul in fundulet...mie mi-a zis medicul chirurg ortoped, sa nu cumva sa-l pun in fundulet, nici macar sprijinit intre perne...ca o sa-mi dea el semnalul cand e pregatit sa stea in fundulet...aaa...nici el nu e de acord cu premergatorul...eu l-am folosit insa la Eric si nu avem pb...cati medici atatea pareri... si cica acum trebuie purtati cat de mult in marsupiu/sling, ca sa stea cracanati...
si cateva pozici de la party:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Multumesc Cristina! ![]() Aceste capsule am citit ca ajuta la f multe boli. Pt Beatrice ai luat varianta romaneasca? |
pt Elise, var. capsule Calivita, mare teapa ca am dat 180 lei si pe site comandam cu 110
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 ref. la ridicatul in fundulet...mie mi-a zis medicul chirurg ortoped, sa nu cumva sa-l pun in fundulet, nici macar sprijinit intre perne...ca o sa-mi dea el semnalul cand e pregatit sa stea in fundulet...aaa...nici el nu e de acord cu premergatorul...eu l-am folosit insa la Eric si nu avem pb...cati medici atatea pareri... ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Asa e cu medicii astia. La inceput noi am consultat trei pediatri si toti trei aveau pareri diferite la multe chestii
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Legat de marsupiu/sling te referi la varsta de 3 luni sau 4??? O singura data am purtat-o in sling in pozitia culcat si mi s-a parut ca nu sta comod oricat am 'aranjat-o' eu
![](icon_smile.gif)
![](bang.gif)
Cris,
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris2010
Asa e cu medicii astia. La inceput noi am consultat trei pediatri si toti trei aveau pareri diferite la multe chestii ![]() ![]() ![]() Legat de marsupiu/sling te referi la varsta de 3 luni sau 4??? O singura data am purtat-o in sling in pozitia culcat si mi s-a parut ca nu sta comod oricat am 'aranjat-o' eu ![]() ![]() Cris, ![]() |
stai sa vezi, medicul asta la care am fost m-a certat ca m-am dus prea tarziu cu Filip la controlul pt sold...ca cica trebuie la 6 sapt, maxim 2 luni...mi-a tinut o intreaga pledoarie...mai ca nu m-a facut mama incosntienta...bine, copilul e bine, sanatos, practic 3 medici care l-au vazut inca de la nastere(2 neonato si dr de fam. ) au zis ca e ok copilu, n-are nimic la picioruse....evident ca daca ar fi aparut cea mai mica urma de indoiala ref la asta, as fi fugit la medic rapid...da no...
![](icon_smile_big.gif)
eu am sling si l-am pus pe Filip de mic in el, pozitia burtica pe burtica...e stau f comod acolo, e pozitia din burta mamei...desi noua ni se pare ca n-ar sta f bine, nu e asa...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Iuiiii fetelor sunt asa de bucuroasa...azi e a 4a zi cand fata mea face kk singura..Doamne ajuta sa o tina tot asa
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Salut fetele! La multi ani printeselor: Sara de Maurice, Sara de Danuta, Bianca de Michelle!
Crispro, sange in scaun?
Sper sa treaca repede toata experienta asta aiurea...
Pustiul meu e obsinuit cu programelul implementat, s-a obisnuit la modul ca cere de mancare aproape dupa ceas, +/- juma' de ora. E ok pt mine, ca deh, la noi cu atatea cantariri si completari, daca ar mai fi si haotic, cred ca as lua-o razna de tot!
Crissy, parca ai postat la un moment dat un link cu exercitii pt bbi, nu? Esti draguta sa il mai postezi din nou?
Vreau si eu sa ii fac gimnastica piciului, dar vreau sa vad exact cum, ca sa nu las loc de interpretari.
Eladeea, ce mai face fierea? Daca ar fi sa te operezi, ce ar presupune asta? Scoaterea pietrelor sau si a fierei?
Despre eco de sold eu stiam ca se face inainte de 2 luni juma', ca inca s-ar putea corecta o eventuala problema cu un pampers in plus, noi l-am facut la 2 luni.
Btz, multumim pt info impartasite!
Cat despre par inghitit, nu stiu ce sa zic, cred ca daca se nimereste in gura, inghite, dar vorba Gabitzei, iese pe partea cealalta.
Giorgia, e superba gogosica, si noi vrem sa ne bagam gagiul in cada mare, avem o cadita de la primii pasi in care nu-si mai poate intinde picioarele de mult.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
ref la statul in fund, sunt de acord ca fiecare copil o sa dea semnalul cand e pregatit, la fel si diversificarea... maria mea la 3 luni se prindea de gratiile de patut sa se ridice si statea bine in fundulet. isabela are zile cand se agata de hainele mele si de par sa se ridice, si zile in care o iau eu de manute si nu vrea...
ref la schimbatul pampersului noaptea, eu il schimb inainte de papa de la 11 si nu-l mai schimb pana dimineata, asta ptr ca nu ne trezim noaptea, si daca nu mananca, nici pishu nu e mai deloc, iar kk nu facem noaptea, totdeauna inainte de amiaza, dar daca de ex ieri nu a facut, azi face de 2 ori, o data si dupa-amiaza, si in cantitati industriale... cum am patit de dimineata: o schimb de pampi, papam, trimitem fata la scoala, ne jucam noi doua in brate, in pat, pe paturica, in fisher, mai papam o data si/sau dormim. dar in toiul jocurilor (eu o puneam pe burtica si ea radea cu strigate la mine, dar mai mult de 5 min nu tine!!) incepe sa se strambe ca si cum nu i-ar placea ceva si o luam metodic, incepem cu pampersul la verificat. cand colo, pampi pliiiiin de kk, ca de la 3 luni numai mirosul ce ne mai da de gol, facem fara probleme si scremete. asa ca directia la baie, ca era manjita toata-toata...
baita in vana vreau si eu sa ii fac, dar mi se pare cam racoare s-o transfer uda pana in dormitor (desi e doar un holisor mic) ca in baie nu am loc decat exact cat sa ma invart, nu sa umblu si cu alte chestii ptr sters, masaj, imbracat... eu zic ca e racoare azi ptr ca acum sunt 22 gr, am inchis si eu ferestrele de aseara... si am pus o patura pe noi...
aelita, am patit eu la farmacie in iarna, merg sa ma cantaresc si mi se pare prea mult (eram de 3 luni), asa ca dau jos paltonul si ma cantaresc iar. si-mi arata mai mult cu 300g
. la isabela (cum e gratis
) o pun de 2 ori sa fiu sigura ca-mi arata aceeasi valoare. e mai greu daca se agita, fiecare miscare schimba valoarea...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Am facut chestia aia cu pampersii.
De la 6 ieri dimi pana azi la 6. 910 ml de lapte+ceai, 760 in pampersi. De cantarit e cantarit corect, am un cantar de copii, nu stiu sigur daca principiile au fost corecte, dar eu zic ca e ok asa.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Crissy, parca ai postat la un moment dat un link cu exercitii pt bbi, nu? Esti draguta sa il mai postezi din nou? ![]() ![]() Vreau si eu sa ii fac gimnastica piciului, dar vreau sa vad exact cum, ca sa nu las loc de interpretari ![]() |
este in mail la gravidute, din 28 aug, marcat cu stea
![](pupic.gif)
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](foto.gif)
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Iuiiii fetelor sunt asa de bucuroasa...azi e a 4a zi cand fata mea face kk singura ![]() GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia |
Felicitari! Am vazut si pozele!!! Ce mare s-a facut Antonia si frumoasa
![](olala.gif)
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010