Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 21
Ramo2007 spune:
Bebecris,felicitari pt baietel!Sarcina usoara in continuare!
Anca,Sara doarme intre 2 si 4 ore la pranz fara intrerupere, f rar maraie un pic in somn...adoarme singurica si la pranz si seara si cand se trezeste striga MAMIIII...
bebecris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Bebecris,felicitari pt baietel!Sarcina usoara in continuare! Anca,Sara doarme intre 2 si 4 ore la pranz fara intrerupere, f rar maraie un pic in somn...adoarme singurica si la pranz si seara si cand se trezeste striga MAMIIII... Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
merci...

si david striga MAMIIIIII!!!!DUPA ce se trezeste
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
anca_27 spune:
Hehe, si daca tot bantui inca, il urez si pe
Damian, La Multi Ani cu Sanatate si Iubire!!!
si-o mai asteptam pe mami cu noutati!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
fluturasha23 spune:
Stefanut
Damian
Multa sanatate si noroc!
Bebecris, felicitari pentru
!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 31+
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
Multumesc tuturor pt urarile de ieri!
Am avut o seara reusita alaturi de familie, cu tort, cadouri si un pusti f fericit. Ne-a uimit cand i-am pus tortul in fata si i-am spus sa sufle in lumanarele. Fetelor...a suflat
(a avut nevoie de ajutorul meu sa le stinga, dar a suflat si el). Ma simt implinita, fericita si dornica de inca un bb.
Sa vedem ce parere are si Doamne-Doamne. ![]()
Anca si lui Edi i-au ramas urme unde l-au piscat puricii in vara. Se scarpina ingrozitor... Si eu am zis la inceput ca e varicele...dar cand am prins puricele pe el nu am mai avut niciun dubiu. 
Cu somnul... cam dupa o ora se trezeste si el si tb sa fiu langa el ca sa-l ia somnul iar. Apoi mai baga o ora - o ora jumate, dar e mai agitat in somn.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
DAMIAN
Lacramioara sa-ti traiasca flacaul! Sa fie iubit! 

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Amalia spune:
LA MULTI ANI Damian!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa-ti bucuri parintii!

Lacramioara sa-ti traiasca puiutul si sa-ti aduca numai bucurii!

poze august 2010
Olivia26 spune:
La multi ani, Damian!!!! Sa fii sanatos, norocos si sa ai o viata minunata!!!
Lacra, sa va traiasca baiatul frumos!
Pupici la toata gashca
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
monicabo spune:
Buna dimineata!
In primul rand La multi ani pentru Remus, primul cozonacel! Ma bucur ca a avut o petrecere reusita si s-a simtit bine!
Anes, tie sanatate multa, sa treceti cu bine peste probleme! Cu scaunele moi ale lui Remus, nu stiu ce sa zic... chiar daca nu a mai prea papat dulciuri pana acum, zici ca a gustat doar, destuld e putin, n-as crede ca de la un varf de lingurita de tort... stiu si eu... Dinti mai trebuie sa-i iasa? Ca ar putea fi un motiv... Scuze de intrebare, dar scaunene sunt doar un pic mai moi, sau asa apoase, apa? Ca daca sunt doar putin mai moi, n-ar fi ceva nasol, poate a mancat mai multe fructe...
La multi ani Edi de gynie! Ma bucur ca s-a simtit bine la petrecere, wow, suflat in lumanari...super!
La multi ani pt sarbatoritul zilei, Damian! Lelloo, nu mai treci si pe aici? Ca erai activa intr-o vreme...
Malinas, voi cum mai sunteti? Ati inceput gradinita sau inca nu? Merci pt explicatia privind scaderea glicemiei dupa somn, ca si Ana Maria mai are zile cand se trezeste plangand f tare, si nu stiam de ce. Asa ca sa stiu sa incerc cu ceva dulce de la inceput. Repet, nuse scoala mereu in plans, dar uneori da, plange neconsolat si nu vrea nimic...
Bebecris, felicitari pt al doilea baietel! Ma bucur ca este totul ok
Steliana, condoleante!
Poate mai apucam sa mai vorbim. Copiii sunt bine?
Olivia, felicitari, sunteti minunati cu totii!
Lauramiron, bine ai revenit!
Noi suntem bine, crestem, invata o gramada de lucruri, se joaca cu sora ei, sunt destul de apropiate.. se mai si cearta, dar peste putin timp se impaca si se cauta sa se joace, sa colaboreze...
Nu zic cum arata casa in unele momente, zici ca a trecut uraganul...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Hera25 spune:
Buna dragele, vin si eu intarziat sa urez La Multi Ani! cozonaceilor nostri dragi, Remus de Anes, Edi de Ginye si pt astazi lui Damian de Lacramioara.
Bebecris felicitari pt baietel, aveam un feeling ca tot baietel va fi.![]()
Olivia e superb baietelul tau. Nu ne-ai povestit asa mai pe lung cum a fost nasterea. Ai facut epidurala? Ai spus tu la un moment dat, dar eu nu prea am inteles.
Asta normal cand ai tu timp. Si mai povesteste-ne cum se comporta David cu bebe. E gelos?
Si Steliana, imi pare tare rau pt ultimile vesti despre tine, condoleante.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
34+