Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 20
Olivia26 spune:
Bebecris, felicitari pt baietel

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
loryd spune:

Stefanut
.
Ginye sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-i mai bun!
Bebecris, felicitari pentru caruciorul albastru!. 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
anes spune:
La multi ani Edi, sa fii sanatos !!
bebecris, felicitari pt. baietel! Oaw, cati baietei sunt la noi ca frati mai mici!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
28+
Amalia spune:
LA MULTI ANIEdi!!!!

Muuuulta sanatate si numai bine! Sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune!
Ginye sa va traiasca puiutul si sa va bucurati de el!

Bebecris felicitari pentru eco!
Sarcina cat mai usoara si0n continuare si multa sanatate!
poze august 2010
Amalia spune:
Olivia ce frumusete mica ai tu acolo!
Doamne mamico, si tu vrei sa te credem ca abia ai nascut?![]()
poze august 2010
anca_27 spune:
Haoliou, sa nu treaca ziua si eu sa nu-l urez pe Stefanuuuuut ,

La Multi Ani cu Sanatate si Iubire, sa creasca si sa va implineasca!.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
malinas spune:
La multi ani Edi! Sa cresti mare si sanatos. Flori sa-ti traiasca comoara si sa va bucurati de ea!
Olivia, ai o minune de baietel, de fapt ai doua.Sa fiti sanatosi!
Bebebcris, felicitari pt cel de-al doilea baietel.SArcina usoara in continuare.
anca_27 spune:
Carmendu, sunt planta, tot tu mi-ai mai zis candva de siropul asta, am uitat complet de el, am insistat cu struguri, fructe/sucuri de fructe, fibre, ceaiuri si azi in sfarsit a avut scaunul ei normal. Cred ca tura de antibiotic pt otita a dat-o peste cap chiar daca am tot dat Biotics... Mersi mult.
Oliv, pai ai si de ce sa ti-o iei in cap, parca te-ai dus la cineva in vizita la spital, de nu te vedeam si-n pat nu te credeam.![]()
Sunteti superbi!
A uitat cineva complet durerile alea crunte de dinainte de expulzie? Tot aud ca se uita dar cand mai aud de cate-o nastere mi-aduc aminte senzatia perfect si ma ia cu friguri.
Doarme vreun cozonac 2-3-4 ore de-amiaza fara sa se trezeasca? Z se trezeste tot timplu dupa vreo ora jumate, maxim doua, si daca nu sunt acolo s-o readorm, se trezeste de tot si, la fel, un timp nu-i mai intru in voie, e maraiala de numai. Alteori, daca doarme prea mult, fac ca si Malinas, ceva dulce dupa si-si reintra in ritm... zile si zile. Cum mai sunteti Darling?
Aleinad, Criss, Manumanu, Lauramiron, Gynie, ma tot gandesc... Pufuleti a mancat, ce-i drept mai vechi... Kk de purice i-am gasit pe body la tara, posibil sa fie si de la pureci... Praf si acarieni avem si-aici, aici de ce nu face? Ciudat. De la cele vechi efectiv i-au ramas pete albe pe picioruse, unde-a avut bubitele cu lichid de le-a rupt... si la voi e la fel? Cineva mi-a zis de varicela, dar cum s-o faca de 3 ori? Sper doar ca-n timp isi face imunitatea, parca nu-mi vine sa ma duc acu cu ea sa fac teste de alergie, mai astept si alte simptome...
Anes, poate nu e doar tortul sau ceva din mancare, poate e si stres, lipsa ta, cine stie, zic si eu.
Bebecris, ieeeeee, felicitaaaaaari!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
bebecris spune:
multumim, fetelor!!!
anca...david doarme 3 ore, chiar 3 ore jumate fara intrerupere...insa nu-l mai las eu sa doarma atat pt ca se culca apoi seara ffff tarziu...ne apuca si 12 noaptea jucandu-ne....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]