Cozonacei iubiti de nov-dec (119) Bun venit, Eric!
Raspunsuri - Pagina 22
bebecris spune:
LA MULTI ANI, DAMIAN!!!!!!

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
Otiliav spune:
Stefan
Damian sa fiti sanatosi si norocosi!
Felicitari pentru vestile bune Bebecris. Sarcina usoara in continuare! Tu te-ai mai intalnit cu Lacramioara?
Anca, raman petele pana se ia bronzul, vine altul si acopera petele. Ideea e ca se duc in timp.
Cat despre dureri eu nu stiu cum sunt la ezpulzie ca ba am fost cu epidurala ba la prima nastere nu aveam contractii sa imping. Oricum cand mi-au taiat efectul epiduralei sa pot impinge am simtit cum uterul se contracta ritmic de 3-4 ori. Mie mi-a placut senzatia ca nu durea
Eu cand am citit ce a scris Oliv am retrait contractiile mele, acelea de intensitate maxima fara epidurala. Acum la Iulia au fost asa de nasaoale dintr-odata ca pana sa puna epidurala am vomat, m-a luat cu frisoane. Noroc ca au pus-o repede.
Oliv, am vazut pozele si vreau sa te felicit pentru forma ta fizica. Se vede ca erai obosita dar totusi fericita alaturi de baietii tai. Eric e o dulceata de baietel, frumos si voinic
Vezi sa nu te mai pacalesti cu anestezia data viitoare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bebecris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Stefan Damian sa fiti sanatosi si norocosi!Felicitari pentru vestile bune Bebecris. Sarcina usoara in continuare! Tu te-ai mai intalnit cu Lacramioara? Anca, raman petele pana se ia bronzul, vine altul si acopera petele. Ideea e ca se duc in timp. Cat despre dureri eu nu stiu cum sunt la ezpulzie ca ba am fost cu epidurala ba la prima nastere nu aveam contractii sa imping. Oricum cand mi-au taiat efectul epiduralei sa pot impinge am simtit cum uterul se contracta ritmic de 3-4 ori. Mie mi-a placut senzatia ca nu durea Oliv, am vazut pozele si vreau sa te felicit pentru forma ta fizica. Se vede ca erai obosita dar totusi fericita alaturi de baietii tai. Eric e o dulceata de baietel, frumos si voinic Vezi sa nu te mai pacalesti cu anestezia data viitoare.Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
da...m-am mai intalnit cu lacra...dar este cu serviciul ocupata si nu mai iese in parc...vb la telefon, pe facebook, pe mess....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
criss703 spune:
La multi ani puiuti dragi : Stefanut si Damian ! Sa cresteti mari , voinici si sanatosi ! 

Bebecris felicitari pt. baietel ! 
Amalia spune:
'Neata fetelor!
Va astept la o
calda si la un suc de fructe
.
Luca are vreo 3-4 zile deja de cand e foarte marait, plange des, se agita, face febra in jur de 38-38,1
. De la gradinita a trebuit sa-i iau ieri la ora 14 pentru ca nu se mai intelegeau cu el, era deja febril, ii dadusera si nurofen, dar nu reusea sa adoarma.
Banui de o saptamana aparitia caninilor de jos (daca nu cumva s-o pregati si al doilea rand de molari, cei secundari
).
Ieri am mers direct de la gradinita la doctor. Cum m-am asteptat, nu are NIMIC! Era ok la plamani, urechile sanatoase, nu tu ganglioni umflati, gatul era ok....in fine...doar gingiile umflate rau.
Le cred pe doamne ca nu s-au mai inteles cu el la gradi, ca acasa, ultimele 2 seri a stat doar cu capul pe umarul meu sau in poala mea, gemand. A reusit sa doarma ultimele 2 nopti doar punandu-i un supozitor cu novocalmin.
Speram sa nu mai abia parte de asa dureri, ca a mai trecut prin asta la inceputul verii cand i-au dat o data 4 masele si 3 incisivi
. Vad ca nu stie altfel, mititelul.
Acum ca m-am plans destul, sper sa fi speriat durerile si sa va zic ca au trecut
. Asa mila imi e de el...
Malinas cum se mai simte David?
Olivia cum e mami de 2?
poze august 2010
Ramo2007 spune:
Damian, La multi ani cu intarziere, sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
Eu am fost ieri la gineco...aveam o frica...dar totul este PERFECT, exact asa s-a exprimat medicul.Col, ovare, endometru...masuratori la fix.Zice el glumind, tu sigur ai nascut?!?Am facut si Papa Nicolau (sapt viitoare e gata rezultatul), iar eco de san n-a vrut sa faca spunand ca-mi ia banii degeaba, doar i-a palpat si a zis ca totul este in regula.Referitor la cicatricea mea urata a zis ca asa are si sotia lui...organismul e de vina...la urmatoarea a zis ca o decupeaza pe asta, trage pielea (un fel de abdominoplastie mai usoara) si incearca sa taie altfel, dar ca e posibil sa se faca la fel...asta e...doar nu e la vedere 
M-am linistit...imi era frica ca nu am mai fost de la controlul de 6 saptamani.
loryd spune:
Amalia, multam de cafea.
Foarte buna. Eu dau prajiturele si biscuiti cu cereale ![]()
Ramo, bine ca e totul ok. 
O zi minunata sa aveti. 
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
loryd spune:
Fetelor, se poate sa ne dati si noua un vot? PLEEEESE

http://reclama ilegala - considera acesta un avertisment /concurs/voteaza-poza/110/
Multumim anticipat!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
nov-dec2008 spune:
Capitolul 120
La multi ani tuturor cozonaceilor dragi!
Petreceri minunate tuturor si acomodare cat mai rapida mamicilor la serv!