Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
Fetelor, sunteti niste dragute, atatea complimente pentru gaza mea mica...am vrut sa raspund individual, dar timpul asta care nu e, bata-l vina!
Alexia are deocamdata ochii capr7ui, de la distanta par negrii, nu stiu daca raman asa.
Trebuie sa fug acum in centru. Va multumim inca o data!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
castelanaC spune:
child nu stiu ce sa zic cu somnul.
Baietelul meu doar cand i-au iesit dintii a fost mai schimbat, nu adormea singur ca de obicei ziua si nu mai reuseam sa-l pun in patut ziua ca se trezea, si asa l-am pus in carucior si-l plimbam pana adormea.
Poate ies dintisorii, poate are un puseu de crestere si e mai agitat, tu sa fii lanaga el si sa-i fii aproape, sa stie ca e cineva aproape si isi revine.
bafta cu monti, eu am inceput sa-mi pun in baie la studiu cartea Mihaelei Bilic, poate se prinde ceva de mine, dar din ce citesc din ce ma apuca toate poftele.
castelana mami fericita
dayanara spune:
child cand vezi ca.i e somn, pune.l in pat langa tine, te intinzi langa el, si chiar daca nu doarme, joaca.te un pic in pat cu el, da.i mana ta, intoarce.l cum vrea sa nu se enerveze cand nu o face foarte repede, pune.i mana ta pe el si leagana.l incet asa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Roxana, si pe mine m-a facut Diana sa ma uit la pozele cu Ianis. Mie mi se pare ca nasul seamana cu alt actor al carui nume imi scapa acum...mai ales intr-o poza, se uita cumva in jos, de dinaintea celei in care e Andra in negru si rosu cu Ianis in brate...
Sa stii ca si eu urasc genul acela de barbati care se baga in chestii cum ar fi chilotii sau care stau pe scaun cind probeaza sotia si isi dau cu parerea in gura mare...la modul negativ de cele mai multe ori.
Niki.
Vroiam sa subliniez ca atunci cind am scris ca barbatii sunt limitati m-am referit la faptul ca sunt limitati in unele lucruri importante pentru noi femeile.
Si eu il am pe David si imi doresc sa creasca om mare si bun (nu mai scriu ca tati penru ca probabil v-ati dat seama din poze si relatari ca totul e la superlativ pina acum...) sa isi gaseasca un suflet pe masura si sa fie sprijin si incintare pentru jumatatea lui.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Si peste noapte se trezeste sa manance, vad ca e cam singurul de pe aici care mai mananca noaptea . Asta noapte s-a trezit la 3 jumatate, i-am dat ceai, l-a baut pe tot si tot plangea. Pana nu a papat laptic nu s-a potolit child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Nu e singurul. Mai papa si Justina noaptea. Azi noapte s-a trezit la 1:30, i-am dat 100 ml de lapte (in somn) si s-a m trezit la 7.
A avut si ea o perioada cand adormea leganata (leganam salteaua la patut), dar sa speram c-a trecut.
Ieri si azi mi-a adormit singura.
Cu mancarea nu stiu ce sa zic, ca noi am intrerup diversificarea.
Din moment ce i-a in greutate si nu da semne ca nu s-ar satura cu laptele, nu-i dau. In plus nu deschide gura, ca altfel ii dadeam, isi tine buzele strans si nu vrea.
De ieri am observat ca scoate limba afara.
Asa m facea Ioana, cand ii iesea vreun dinte..dar eu nu il simt cu degetul..nici nu stiu i-o fi iesit sau tb sa iasa.
Scriu tot aici: cum ca Ioana a inceput sa tuseasca si i-a revenit si Justinei haraitul .
Iar ii dau Ioanei Stodal si Justinei Humex.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Erina spune:
Child si David e asa in timpul zilei. Seara il pun in pat intre mine si Daria, se tot joaca si isi gaseste o pzitie convenabila si adoarme.
Si noi mai avem treziri noaptea mai ales ca bea cantitati mici de lapte, cel mai des 180 ml. Cu papa la fel, nu am mai scris dar doua zile nu a mincat grozav fructele. Astazi i-am dat mar cu biscuiti granulati si a mincat. Entertainmentul nu fnctioneaza mai mult il distrage de la inghitit. In schimb adora sa urmareasca cum se invirt rufele in masina de spalat.
Cu papa mai compensam cu biscuiti, ii dau in minuta si il supraveghez, asa le mai roade...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
cristina30 spune:
18 bucati oua pentru OANA!
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
nibi_niki spune:
citat din mesajul lui Erina Niki. Si eu il am pe David si imi doresc sa creasca om mare si bun (nu mai scriu ca tati penru ca probabil v-ati dat seama din poze si relatari ca totul e la superlativ pina acum...) sa isi gaseasca un suflet pe masura si sa fie sprijin si incintare pentru jumatatea lui. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Ce am facut sa merit floricica?
Cat despre David sunt convinsa ca asa va fi..Are de la cine invata
child spune:
citat din mesajul lui Erina In schimb adora sa urmareasca cum se invirt rufele in masina de spalat. |
La noi nu merge distractia asta, am masina cu incarcare pe verticala
Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu adormitul, le-am cam incercat pe toate pana acum, dar mai perseveram...
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
wapi spune:
Child noi papam uneori si de trei ori noaptea; vad ca am ramas cam singurei in clubul celor nediversificati, dar ne facem si noi mari
Oana votam aproape zilnic ptr. alimenatara. Multa sanatate sotului!
Un batranel si o batranica ajung in Rai; acolo totul foarte frumos, totul extraordinar.
El, catre ea, cu repros:
Vezi puteam ajunge aici acum 10 ani daca nu insistai tu sa mancam sanatos!!!