Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
wapi spune:
la capitolul sot, nu pot sa spun decat asa cum zice un banc:
"multumesc Doamne ca mi-ai dat rabdare cu sotul meu, ca daca-mi dadeai putere ...."
oanaiacovita spune:
Asa ne jucam noi si mai scoatem cate un sunet mic(doar cat e aparatul deschis, cand nu e, trezeste toti vecinii de cat povesteste):
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
irene26 spune:
Salut fetele!
Nibi Niki, miracolul s-a intamplat si am putut deschide site-ul cu pozele tale. Le-am vazut pe toate, superbe. S-a datorat probabil faptilui ca ai mascat link-ul sub denumirea de poze.
Roxana, imi place ce bine ai punctat in legatura cu barbatii! Cum s-ar spune, "mi-ai luat vorbele din gura"! Si eu am o relatie care dureaza de 8 ani, am un sot minunat, care a inteles ca am avut o sarcina grea (exact ca a Rebianei) si dupa nastere am facut complicatii, in sensul ca placenta nu a vrut sa iasa, etc., dar asa este, pai daca in aceste momente cu mari probleme fizice, cine ar fi trebuit sa fie langa mine si sa ma sustina, plus sa aiba grija si de bebita? Ori ar fi trebuit sa-l inteleg frumos si tot eu sa-l ajut??? Sunt foarte deacord cu comunicarea, punctat bine de Castelana, dar sa nu uitam ca majoritatea barbatilor nu au rabdare sa comunice si mai sunt si introvertiti! Pur si simplu se inchid in ei, ori se refugiaza in bratele primei pipite aparute in calea lor! Eu zic ca depinde si de felul in care au fost crescuti, educati, mediu, prieteni, etc.
Si sa nu uitam ca avem nevoie si de mult noroc intr-o relatie, sa intalnim omul cu care putem comunica si care se implica in crestera copilului, etc., nu?
Roxana, poze cu asa zisul "Richard Gere" care a cununat-o pe Andra gasesti la semnatura ei, deschizi albumul de la nunta ei.
Fetele, am vizionat toate pozele, toti copilasii sunt minunati, un deliciu sa-i privesti! Am lasat comentarii sub poze.
Diana, multa putere pt a trece peste durerea fizica si psihica! Sper sa nu cazi in nicio depresie, de dragul puilor tai!
Diana (Child), Diana doarme cu mine in pat de cand am nascut-o si este un succes scontat, niciodata nu s-a trezit noaptea, se simte in siguranta cand ma simte, atinge.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
dayanara spune:
irene merci, ma duc sa caut albumul andrei
oana se intretine eric nu gluma, cand stau asa bine in fund , se joaca mai bine
pana la urma e buna vorba aia citita aici pe forum undeva
"cel mai bun lucru pe care-l poate face un tata pt copilul sau, e sa-i iubeasca mama"
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ina_3040 spune:
gata am reusit sa recuperez ce s-a mai scris in pauza de masa
Child si noi mai papam noaptea, o data pe noapte, pe la 2-3. Se trezeste in continuare cam de 3-4 ori pe noapte dar numai o data ii dau sa pape. In rest un pic de apa, suzeta si la somn. de vreo 2 saptamani facem cu schimbul, o noapte doarme sotul in camera copilului, o noapte eu ca nu mai rezistam sa ne tot trezim amandoi de atatea ori pe noapte si apoi la servici. Asta ca tot vorbeam de cupluri
Nu mai stiu cine a intrebat de dintisori(scuze) nici Robin nu are nici unul inca.
Nu stiu cum faceti cu biscuitele, marul sau morcovul in mana, eu am renuntat sa ii mai dau lui Robin ca imediat ma trezeam cu cate o bucata mare in gura, hai ca biscuitele se innmoaie de la saliva si se rupe apoi usor dar pana si bucata de mar a reusit cumva sa rupa din ea si sa ramana cu dintamai bucatica in gura de abia i-am scos-o.
Mai am o gramada de poze de vizionat, le las pt deseara
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Rebi, Mara e minunata, intr-adevar bronzata si foarte scumpa. Dar nici Luca nu e mai prejos. |
Multumesc frumos Ileana! Intoarcem complimentele pentru dulcea si delicata Kira!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
babyangel spune:
Andra, bebe mop-ul meu a fost lasat pe paturica de joaca si a ajuns unde l-ai vazut
Child pai sa nu-l mananci cu tot cu palarie pe Albert?? Pai uiti de toate relele numai cand il privesti
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
briza_marii spune:
Hai mai, gagici...nu imi raspunde si mie nimemi la intrebarea daca ii pot da carnita zilnic? Sau trebuie facuta pauza? Ca acus se scoala Ericutu si sa stiu daca ii bag si azi carnita in piure
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
andra_s spune:
Salutare!
Oanka asta mici isi scurteaza perioadele de somn pe masura ce cresc, si al meu iepuras si-a scos somnul de seara, de la 18 si se scoala si mai devreme cu o ora dimineata ... am sperat ca-si revine si se scoala mai tarziu, dar degeaba, m-am adaptat eu la noua lui ora de trezire
Kossir bine ati revenit din vacanta
Diana de cate ori te citesc am impresia ca sunt o "analfabeta" (alt termen mai explicit nu gasesc ) la capitolul crescut copii
am noroc ca am un dram de speranta ca instinctul matern e inca prezent si-si face treaba binisor
Oana nuite aici : User-ul OanaI a primit: 7 litri vin, 13 bucati paine ... bey la mine mereu pica vin, si pe cuvant daca beau, nici macar asa de pofta
Diana cred ca tu nu ai timp sa te apuce depresia cat despre perioada cu burtica, e neplacut ca nu ai (nici eu) amintirea sarcinii plina de zambete, relaxare si rasfat, dar macar rezultatul este fantastic si la tine e la puterea a 3-a pup toata formatia
despre relatia de cuplu sunt multe de spus, fiecare in parte are o opinie, dar avand in vedere ca analizati 2 cate 2 suntem atat de diferiti, chiar daca datele problemei sunt identice, doi parinti si un copil (sau doi, sau trei), modul de rezolvare al ecuatiei este diferit, si nu vom face nimic alteceva decat sa intram in polemici, ca mi se pare normal sa im sustin ideea si sa pledez pt ce face bine relatiei mele, dar asta nu inseamna ca pt altii e o solutie, din contra
probabil ca exista sfaturi general valabile, dar micile detalii fac marile diferente!
EDIT: am scris cu pishti in brate si in ultima fraza am tastat ezista pe cuvant ca n-am chiulit la orele de gramatica, pishti asta mic e de vina si vrea sa ma faca de ras
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!