Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Ne laudam si noi ca spunem GAGA sau mai bine scris GIGA. Cu i de la inger.
Si tot repeta
Am tot incercat sa o invatam sa zica Gia si zice ceva de genu Ghia si Gaga.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra bine zici, sunt de acord si bine ca ai postat! asa il caut si eu pe richard , ma uit in albumul cu nunta dar nu.l gasesc, oricum insist ceva tot o pica :)))

briza la inceput lui ivan i.am dat legume, vreo 1-2 saptamani, apoi legume cu pui, apoi trebuia sa fac asa: o saptamana piure de legume cu pui, alta saptamana piure de legume cu vita, apoi cu peste
sau 3 zile cu 3 cu 3, ma rog, ideea e sa alternam, la ivan n.a mers , asa ca mereu i.am bagat cam 2 file de vitel pt piure de 6 zile, deci manca in fiecare zi carne si inca mai mananca

rebiana, da pai exact culoarea de bronzat o avea ! abia astept sa o duc si pe silvana sa se bronzele un pic si lui ivan ii statea super bronzat

niki bine ca m.ai atentionat ca am pm, nu de alta dar nu a aparut, mesajul l.am citit, dar nu aparea pm nou

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sensibila felicitari pt cuvintele

asteropi de cand ma chinui sa te intreb: la botez a fost sora ta? apare cineva care-ti seamana mult

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Hai mai, gagici...nu imi raspunde si mie nimemi la intrebarea daca ii pot da carnita zilnic? Sau trebuie facuta pauza? Ca acus se scoala Ericutu si sa stiu daca ii bag si azi carnita in piure

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Nu cred ca e bine sa le dam in fiecare zi carnita (m alternam).
Mai bine faci pauza o zi doua. Pofta buna!
Maine cred ca incerc sa-i dau Justinei cartof cu dovlecel, sa vad daca accepta. Observ ca s-a m linistit si cu somnul..probabil a trecut perioada.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

sensibila zice: sanzi – multumim si adelina e o dulce.

adelina este a lui stanucel...:)

fetelor unde sa mai caut fasulet de iarna? nu gasesc ceva care sa fie cu totul nu din doua bucati,si vreau si mai grosut...

noi papam foarte bine cu lingurita,tot legume si fructe,nu am introdus nimic nou,si papa si lapte in jur de 100-120 ml...noaptea nu se trezeste deloc...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

briza mie dr mi-a zis zilnic carene. e drept ca alternez in sensul ca dau vita, pui, ficatel, peste...dar ii dau zilnic chiar si in zilele cu ou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna!

Ma-ti facut sa ma uit la pozele Andrei de la nunta si m-am impletucit pe la pozele cu tortul ... am inghitit in sec! Merg sa mananc ca asa nu se mai poate.

Revin...

PS. Zi drept Andra cat de bun a fost?

Irina (8 martie 2010)

"Toate erau laolalta; dupa aceea a venit mintea si le-a pus in ordine" (Anaxagoras)

Mergi la inceput

stanucel - scuze de incurcatura , nu vroiam sa ti-o rapesc pe Adelina

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

nu o rapesti...stiu

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Am modificat
Scuze inca o data

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput