Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidepuiuti spune:
dragele mele,multumesc frumos de urari
la noi e soare si cald nu-mi vine sa cred ce vreme super e de 3 zile
de maine (poate chiar din seara asta) vin ploile...iar...si iar...si frig
nu bagam in seama ce va fi traim clipa e caaaald si soare!
multa sanatate pufilor bolnaviori
micki_mica ma pt micul andrei
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Neatza, Am intrat sa va zic ca avem o surpriza in albumul Lorenei de Carmita Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Daca te referi la pozele cu voi 2 sa stii ca le-am vazut
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
ioana_fota spune:
LML Alex sa cresti mare si sa fi cumintel sa o bucuri incontinuare pe mamii.
Si noi de vreo 2-3 nopti ne trezim pe la 12 noaptea ne leganam si apoi adormim si ea isi cauta suzeta de zor prin patut si o ia sg in gurita ,acum e in pat se joaca cu castanietele aduse de tatiiacum vreun an din spania am uitat de ele si cand mi-am amintit i-am pacanit din ele si am vazut ca-i place.
Larisel ma bucur ca mai poti intra sa ne impartasesti din experientele tale cu gemanutele.
Sanatate multa pufuletilor bolnaviori.
Fetele care mai chemati fete la curatenie sau cele care ati renuntat va rog imi spuneti si mie cam cat le dadeati?Am chemat si eu pe cineva sa ma ajute la curatenie generala si nu stiu daca eu am apreciat cum trebuie ca pana acum nu am avut nevoie dar acum vreau sa curata casa cum trebuie de la un cap la celalalt ca sg nu ma descurc.
Daneylana sa va fie de bine intalneala.Nu ne spui tu cate ecva de Carmita?daca ea tot nu mai reuseste sa intre pe la noi?
Noi ieri am fost la c-ta la cumparaturi tot s-a ivit o ocazia cu cineva cu masinasi a fost tare cumintica,probabil din cauza ca stia pe toata lumea din masina,ca de nu toata vara s-a plimbat degeaba impreuna cu colegul de scoica .Mergs sa vad ce face mancarea si revin.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex Ce www.amazon.co.uk/Thermobaby-Kiddyloo-toilet-seat/dp/B000UVVKDA/ref=sr_1_1311?s=baby&ie=UTF8&qid=1286265337&sr=1-1311" target="_blank">chestie.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Mie chestia mi se pare ca e utilizabila ptr copii mai mari ca scrie kids si nu baby...eu stiu ca in genere in afara esti "kid" dupa 2 ani, tot ce e sub 2 ani (haine , jucarii etc) am vazut ca intra la "baby". Oricum scaunul mi se pare cam sus ca sa il cocotz pe Yannis pe el si nici nu are centuri, ok nu-l lasi nesupravegheat, dar "baby" e mai imprevizibil, de aia se fac cu centuri toate cele ptr "baby"...parerea mea
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, Eu sunt acum ca o "batranica".....sotul doarme linistit,Ariana vorbeste cu un carlig,iar eu crosetez o vestuta ei.... O zi frumoasa va doresc Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita." |
ce cousy suna!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
ioana_fota spune:
pt micutul Andrei.
MP te invidiez ca e cald
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
micki_mica spune:
Am intrat sa va multumesc pt gandurile voastre bune pentru piticul Andrei.
S-a rezolvat cu contactul la spital, acum e la terapie intensiva, cu diagnostic dur: meningita si septicemie, dar speram sa scape usor-usor.
Imi pare rau ca in loc sa intru sa citesc din urma si sa va dau poze de la nunta am intrat cu vesti triste, dar ma voi recompensa!
ptr micul Andrei!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...
cris_mario spune:
hello la amiaza cu un capucino cu multa frisca(asta daca nu l-a dat deja xela )
LML Alex de MP sa cresti mare si voinic
nu am avut net...sper sa citesc sper seara ce ati mai scrs
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica Am intrat sa va multumesc pt gandurile voastre bune pentru piticul Andrei. S-a rezolvat cu contactul la spital, acum e la terapie intensiva, cu diagnostic dur: meningita si septicemie, dar speram sa scape usor-usor. Imi pare rau ca in loc sa intru sa citesc din urma si sa va dau poze de la nunta am intrat cu vesti triste, dar ma voi recompensa! ptr micul Andrei! Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii) ... cea mai fericita mamica si sotie ... |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."
simplicity spune:
citat din mesajul lui cris_mario hello la amiaza cu un capucino cu multa frisca(asta daca nu l-a dat deja xela ) LML Alex de MP sa cresti mare si voinic nu am avut net...sper sa citesc sper seara ce ati mai scrs Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."