Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 17
simplicity spune:
Buna dimineata,
Am citit de pufi bolnaviori....le dorim multa sanatate,sa le treaca repede...
Cris.d ,Alexutzza spor la treburile cu mutatul
Miremia multe pt ce i-ai raspuns lui DandanaG,fff frumos
Dulcineea multi
Xela ca de obicei Jos Palaria ....
MP distractie placuta astazi,la party ....
Eu sunt acum ca o "batranica".....sotul doarme linistit,Ariana vorbeste cu un carlig,iar eu crosetez o vestuta ei....
O zi frumoasa va doresc
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."
livia1980 spune:
hop si noi!
MP -sa-ti traiasca puiutul si sa creasca mare si voinic!
Dece-in seara ast cred ca face socru' si MUST ...iti trimit o sticla...proaspata si rece??direct de la presa???
Noi asta noapte am dormit relativ bine....numai ca la 11 s-a trezit cu niste urle de spuneai ca-l taie cineva...ori s-a speriat ca era singur in camera(noi eram jos in bucatarie curatam opintici)...dar plangea de mama mama!So pana nu i-am dat tatzica...n-a tacut. Stau si ma intreb uneori daca nu aveam san...ce faceam?
O zi cu soare!
Mami fericita!
simplicity spune:
Haircut ,imi pare rau ca trebuie sa treceti prin aceasta faza cu orteza(atunci cand am citit mesajul tau,cand erai trista,am cautat sa vad ce presupune orteza asta,pt ca recunosc nu stiam)si cred ca va este greu atat ei ca trebuie sa le poarte cat si tie cand o vezi cu asa ceva,sper sa treaca cat mai repede,sa scapati....e de inteles ca sunt momente cand iti vine sa plangi,sa fi mai trista....doar ai un suflet si te doare,mai ales ca esti mama ei...noi suntem aici,suntem un grup unit si la clipe de bucurie si la clipe cand avem nevoie de un sprijin moral,si cred ca toate avem nevoie de un cuvant bun,cald....care sa ne aline durerea sau tristetea...
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi, dar iti trebuie o viata pentru a o uita."
lorex spune:
Ce www.amazon.co.uk/Thermobaby-Kiddyloo-toilet-seat/dp/B000UVVKDA/ref=sr_1_1311?s=baby&ie=UTF8&qid=1286265337&sr=1-1311" target="_blank">chestie..
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
danyelana spune:
Neatza,
Am intrat sa va zic ca avem o surpriza in albumul Lorenei de Carmita
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Miki , Doamne ajuta sa se faca finutul tau Andrei bine.. De ce a facut meningita? Asa de mic? nu s-a vazut din burtica ca sunt probleme? [ _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Buna si buna dimineata!
A facut meningita de la o infectie a mamei cu un enterovirus, aparut la analize cu doar 2 sapt inainte de nastere. Nascandu-l natural i-a marit sansele de meningita.
E la terapie intensiva la spital, asteptam decizia medicilor si prognostic.
Ultimul diagnostic meningita si septicemie.
Vedem ce o fi mai departe.
ptr micutul Andrei!
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
... cea mai fericita mamica si sotie ...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui haircut Miki, multa sanatate finutului tau mami de fetita mica |
Multumesc! Sa dea Domnul!
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danyelana Neatza, Am intrat sa va zic ca avem o surpriza in albumul Lorenei de Carmita Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
sa va fie de bine intalneala,frumosilor!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
micki_mica spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata buna fetele,va invitam la un mic party alexander are 9 luni doamne,ce-a trecut timpul! 9 luni intrauterin si 9 luni extrauterin puiu' mamii pui! simpli,multi pt ariana miremia , alicredo,bine ca au trecut bubitele mami de Radu si Alex asa creste Alex |
multumim de tratatie!
sa se faca mare, sanatos, voios, norocos si sa se bucure mami si tati de toate nazdravaniile lui (nevinovate, desigur)!