Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 16
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Daca ati vedea-o pe Natalia cum ishi cauta ea suzeta in pat si scartzie pana o gaseshte si si-o baga singura in gura cand da de ea. Daca nu o gaseshte se ridica in fund si plange. Numai ce am fost la ea si am "salvat-o". Bine ca nu a trezit-o si pe Alena. din 09.12.2009 mami de gemanutze |
mai are si iuria putin pana la stadiul asta!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Mara o cauta, o prinde si si-o baga in gurita. A avut si ea momente (2) cand s-a pus in 4 labe si a inceput sa se deplaseze prin pat. Cand m-am dus sa o iau avea ochii inchisi Exerseaza si in somn. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
flosideea spune:
Buna fetele,scuze ca dau buzna asa,dar va rog daca puteti sa dati un vot aici http://alimentara.libertatea.ro/mocasin .va multumesc!
lorex spune:
citat din mesajul lui bubu_bu neata gagixli!! multam de cafeu dece! lml alex si raul face ca toate alea cand e de imbracat...toata trasnpir pana terminam sa ne imbracam....stiam ca asa va fi de la mama mea a papat la 1 si dupa somn pana acumce bine este cand mai sunt si nopti de genul o zi buna sa avem! |
Se pare ca a fost o noapte buna pt pufi.
Asteptam mamicile sa spuna cum a fost!
lorex spune:
citat din mesajul lui flosideea Buna fetele,scuze ca dau buzna asa,dar va rog daca puteti sa dati un vot aici http://alimentara.libertatea.ro/mocasin .va multumesc! Andreea , mamica fericita de Denis - Stefan(17 iulie 2009) |
votat!succes!
lorex spune:
Vai fetelor, abia astept sa-mi vina aparatul ala de pe amazon, ard de nerabdare, numai la el ma gandesc
Oare Al3csa de ce nu mai intra?
Glady?
Arwen..
BEA
Carmita...vezi ca asteptam cinste acusi
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi
Raspund pe fuga la ce apuc
Larisel cu cu Yannis dupa ce am petrecut o luna juma in Grecia afara, curte, soare, mare etc...primele 2 sapt acasa au fost de cosmar nu puteam face nimic de el, se plictisea repee de orice, trebuia sa stau non stop dupa el si nici asta nu functiona , adica si cu mine maraia, plangea, era vadit agitat si nervos. Dupa 2 sapt de adaptare insa s-a cumintit si acuma se joaca singur iar eu pot sa-mi fac treburile si sa-mi vad de ale mele (forum, filme, net) bine mersi.
Cris D Felicitaaaari! Bafta la mutat, ce ma bucur! o sa ne vedem in sfarsit! asta daca ne permite vremea, bineinteles.
Mai da copii vostrii se joaca cu antepremergatoarele sau merg? Lui Yannis i-a adus ta-su din Grecia antepremergatorul de la ELC primit casou, i-am dat numa partea cu jucarii (lumini, pian etc) nu pre petrece timp cu ea...trece rapid prin toate "probele" si gata, alta jucarie....
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
da eu am comandat, scaun si mi-a venit repede. fiind din buc..am platit cand mi l-au adus....la sugestia ei ( ca poate nu-mi place)...dar eram dispusa sa platesc si dinainte. eu cred ca sunt seriosi. stiu mai multe pers care au comandat de pe site. bafta Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si eu am comandat de multe ori de la ei ,d ar eu ridicam produsele direct de la ei de acasa si plateam cand ridicam, dar sunt seriosi, sunt o familie cu o fetita de 2 ani asa. Daca ai probleme vorbum ca eu stiu unde sta LOL!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata buna fetele,va invitam la un mic party alexander are 9 luni doamne,ce-a trecut timpul! 9 luni intrauterin si 9 luni extrauterin puiu' mamii pui! simpli,multi pt ariana miremia , alicredo,bine ca au trecut bubitele mami de Radu si Alex asa creste Alex |
LA MAI MULTE LUNITE ALEX!!! Sa cresti mare si frumos sa vii sa rapesti romancele
de Yannis
ana_g spune:
intru pe fuga sa va spun ca am avut o noapte buna, febra a cedat la nurofen.....multumim de urari....si...LML alex!!!!
va pup....pe mai incolo...
mama unui pui...Stefan