Pufuleti pufosi de 2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Daca ati vedea-o pe Natalia cum ishi cauta ea suzeta in pat si scartzie pana o gaseshte si si-o baga singura in gura cand da de ea. Daca nu o gaseshte se ridica in fund si plange.
Numai ce am fost la ea si am "salvat-o". Bine ca nu a trezit-o si pe Alena.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Mara o cauta, o prinde si si-o baga in gurita. A avut si ea momente (2) cand s-a pus in 4 labe si a inceput sa se deplaseze prin pat. Cand m-am dus sa o iau avea ochii inchisi Exerseaza si in somn.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite Alex

Iti trimite Ariana multi

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Alex

Iti trimite Ariana multi

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Subscriu!
Sa fii sanatos sa o bucuri pe mami!

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Alex

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

vai...cate am pierdutttt
fete noi...fete vechi care au revenit tre sa ma apuc de recuperat cele 4 cap lipsa ...tot asa zic si numa nu apuc.
spor la mutat! gasit case! si vad ca suntem in perioada cu racelile...sa dea Domnul la cat mai multi pufuleti sanatosi...si sa fim feriti de toate relele!

am scapat si noi de bube si de raceala...inta tot nu stiu de la ce...poate o alergie la peste.

pe maine!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna fetele,va invitam la un mic party

alexander are 9 luni

doamne,ce-a trecut timpul! 9 luni intrauterin si 9 luni extrauterin puiu' mamii pui!

simpli,multi pt ariana
miremia ,
alicredo,bine ca au trecut bubitele

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fete dragi....si..o cafea fierbinte....sa uitati de vremea de afara...

LML..alex....mami..sa-ti traiasca puishorul si sa va bucurati de el...

la pitrecere..nu ne poti servi ...( printre altele) cu gogosi si MUST????.....mi-au ramas in cap gogosii liviei... io as manca toata ziua...nu m-am saturat niciodata...si nu stiu de unde sa iau must...vreau must...
m-am gandit sa fac la storcator...dar nu cred ca e totuna...

noi suntem la fel...cu muci in gat...( si mi s-a stricat aspiratorul)..in rest ok...URASC SA-L IMBRAC...el maraie..nu-i place....mie cand vine vremea iesitului afara...ma apuca pandaliile...cu imbracatul asta. i-am comandat de pe ebay un fel de cosmonaut ca de cojocel...sa vedeti ce-l bag io acolo....

sa trecem peste vremea urata si va doresc o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza,

Merci Dece de coffe!

LML ALexander! Puiu' mami pui!

Am avut o noapte neagra de data asta
A dormit tun.Pe la 4 a marait putin, am bagat repede bibe ca aveam pregatit si somn pana la 8
Asa da!
Eu am luat aseara o pastiluta si nu am mai tusit deloc asnoapte.Acu iar m-a apucat...ma duc sa mai aiu una.

Si pe mine ma apuca pandaliile cand e vorba de scos afara!
E clar ca o sa mai sar peste!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

pt info cu ceai, o sa incerc si eu cu ceaiuri traditionale, baby calm a fost cah. Speram sa-l bea ca i-am pus oscillo in el.

AMR 5 kg

Eu stiu ca oscillo se diz doar in apa.
Eu scot coditza la seringa de nurofen, sau orice seringa, tin cu degetul o bucatica de staniol la capat ca sa nu iasa, pun putina apa, pun codita la loc cu grija si indemanare si apoi agit pana se dizolva si-i dau cu seringa, sa nu pierd nimic

Edit: sau intr-o linguritza mai adanca si mestecat cu o scobitoare pana se dizolva...dar iti cam ia timp

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata gagixli!!

multam de cafeu dece!

lml alex

si raul face ca toate alea cand e de imbracat...toata trasnpir pana terminam sa ne imbracam....stiam ca asa va fi de la mama mea
a papat la 1 si dupa somn pana acumce bine este cand mai sunt si nopti de genul

o zi buna sa avem!

Mergi la inceput