Pufuleti pufosi de 2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
larisel spune:
Dovleac eu le-am dat cu unt si galbenush (retzeta nu e originala ) si o data le-a placut o data ba.
din 09.12.2009 mami de gemanutze
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna seara ! Sanatate multa, Bobitei ! Multumim tuturor pt aprecierile la adresa lui fiu-mio Ce parere aveti de premergatorul acesta http://www. zonabebe .ro/plimbare-si-relaxare/premergatoare/premergator-dhs-m-800.html# Am pus spatii la link sa nu fac reclama Fetele care aveti prmergator si il folositi,please dati-mi un sfat Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Noi functzia de balansoar si frana inca nu le-am folosit (avem premergatorul www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Premergatoare/PREMERGATOR-6223cu-balansoar.html" target="_blank">asta). Mai avem unul no name din China Mall (verde) mult mai ieftin care este mai rapid si mai micutz si mai ushor dar din materiale de o calitate mai proasta. Totushi fetelor le place mai mult cel de-al doilea. Premergatorul douceur (roz) are un maner de impins in plus care ne-a fost de mare folos la curte, dar in apartament ne incurca. Le poti vedea pe amandoua pe contul de poze.
haircut spune:
Miki, multa sanatate finutului tau
Larisel, trebuie sa fii plina de energie pentru ele...multe pentru tine si cate un pe obrajor gemanutelor
Ana sa aveti o noapte linistita! Multa sanatate puiului!
Ramy, eu am luat de la ei o singura data, dar totul a decurs fara probleme.
o noapte linistita tuturor
mami de fetita mica
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia Voi ce ceai le dati sa bea? Stiu de baby calm (avem si noi) si baby drink. Exista si ceva ceaiuri pt bebelusi mai maricei, asa ca ai nostri? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Ale mele nu mai vor Baby calm, Baby drink e prea scump, eu le dau facut din ierburi, dar o am pe Alena mofturoasa. Prefera roinitza (dar din frunze uscate nu e la fel ca din frunze proaspete si nu-i mai place), mushetzel, tei, menta - si fac diverse combinatzii/proportzii.
miremia spune:
pt info cu ceai, o sa incerc si eu cu ceaiuri traditionale, baby calm a fost cah. Speram sa-l bea ca i-am pus oscillo in el.
larisel sper sa va reacomodati cat mai repede.
Ana multa sanatate puiului!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
larisel spune:
citat din mesajul lui lorex Eu nu vreau sa vina iarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa NU VREAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU! NU VREAU FRIG SI FLEOSHCARAIE, HAINE GROASE SI GER |
Nici eu ...
larisel spune:
Aaaa... ceaiul indulcit cu fructoza si fara lamaie (Alenei nu-i place). Cred ca nu-i mai place gustul acru (inainte molfaia lamaie fara sa se strambe). Am observat pt ca o singura data le-am dat mancare de la borcanel (pui cu legume de la organix) si Alena a refuzat de 3 ori: avea bucatzele (am pasat), lipsea sare (am adaugat), era acrishor... in rest exact ca piureul meu.
Editez: Si musai cald ceaiul. Eu fac cam 1.5-2 litri si-l tzin la frigider. Incalzesc cate 2 biberoane la microunde, se mai raceshte, mai bag 20 secunde si tot asha... Vara nu mergea pt ca se strica repede in biberon.
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia pt info cu ceai, o sa incerc si eu cu ceaiuri traditionale, baby calm a fost cah. Speram sa-l bea ca i-am pus oscillo in el. larisel sper sa va reacomodati cat mai repede. Ana multa sanatate puiului! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Eu le-am dat oscillo in lapte. Nu poti sa mulgi si sa-i dai cu lm?
larisel spune:
Daca ati vedea-o pe Natalia cum ishi cauta ea suzeta in pat si scartzie pana o gaseshte si si-o baga singura in gura cand da de ea. Daca nu o gaseshte se ridica in fund si plange.
Numai ce am fost la ea si am "salvat-o". Bine ca nu a trezit-o si pe Alena.
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
si eu mi l-am luat de pe amazon..l-am prins cu 17,8 lire...mi-au trimis mail ca-l trimit prin posta, apoi DHL..si pana la urma a venit prin posta ( e colet mare)....in vreo 4 zile. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mie mi-au dat un nr asociat comenzii si am cautat pe situl dhl sii e la ei, cu numele meu.
Deci vine cu dhl.