Fluturasi de martie-aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cris nu-ti mai fa griji. asa este, ne mai preocupam cateodata si ne gandim daca totul este bine....
o sa vezi, cand o sa miste bebe, intr-o zi o sa miste mai mult, intr-o zi mai putin si iar o sa te gandesti ca de ce nu misca la fel de mult ca ieri...si tot asa.
asa am patit eu. atat de tare si mult miscase cateva zile, apoi a urmat o zi in care a miscat mai putin. dar imediat m-am panicat. si nu trebuie sa ne panicam pentru ca bebe nu misca la fel in fiecare zi.
asa ca stai linistita ca bebe este bine

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

BUNA dimineata!!!v-atzi trezit infometate nu gluma...eu aseara am mancat shaorma,asha de ciuda!acum stau si ma gandesc ce sa pap ,cred ca bag nishte cereale cu laptic cald

m-am apucat de curatenie,ufff cata lene,ideea e ca nu am terminat de calcat aseara si am un munte de haine ramas cocotzat pe canapeaua din sufragerie,de calcat n-am nici cel mai mic chef si ma intreb unde sa le ascund

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy sa iti fie de bine.....

anaxena, si eu am calcat aseara...acum am aspirat, ma puns a sterg praful si am un morman de vase in chiuveta . eu ma trezesc infometata pt ca nu mananc seara ....sa me vezi ce meniu imi fac in minte seara pt dimi..... si dimi imediat execut....
acum astept amiaza (ora 13) sa mananc ciorbica. apoi mai o masa la 16 si un mar pe seara sau iaurt mic. asta e meniul pe ziua de azi.... aaaaa si neaparat o punga de pufuleti...ca imi e o poftaaaaaaaa....

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

bb yasmi pai stai bien cu meniul!! eu nu-mi fac griji de vase ca am primit cand am facut cununia civila(a 2a ) de la a mea mama iubitoare o mashina de spalat vase...o minunatzie!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena si eu am vrut/vreau masina de spalat vase...dar nu am unde sa o mai pun si pe aia...probabil cand ne vom muta la casa......in schimb acum cu 2 copilasi voi vrea neaparat masina de spalat hainele cu uscator incorporat.

madutzaaa ce faci????? esti bine???? nu intri pe la noi sa ne saluti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

In week-end am fost la cules de vie si bagat mancare ca sparta .
Am racit destul de serios..de fapt cred ca am prin un virus..ceva. partea mai nasoala este ca a luat si Cristi de la mine. Azi suntem consemnati la domiciliu. Nu vreau sa ies cu el afara din casa , mai ales ca e asa frig. Are nasul infundat, tuseste destul de rau si aseara mi-a facut si temperatura destul de mare, am reusit sa i-o scad, azi dimineata nu mai avea deloc, dar nu vreau sa ma joc cu asta.
problema este ca nu avem paine asa ca am pus sa fac in casa , sa vedem cum o sa iasa. e prima data cand fac paine in casa.

Alfel la mama e fost f bine, am petrecut frumos cei 6 ani de casatorie, si am baut si pentru voi cate o gurita de must.

Nu am citit din urma, dar merg acusi.

Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anaxena si eu am vrut/vreau masina de spalat vase...dar nu am unde sa o mai pun si pe aia...probabil cand ne vom muta la casa......in schimb acum cu 2 copilasi voi vrea neaparat masina de spalat hainele cu uscator incorporat.

madutzaaa ce faci????? esti bine???? nu intri pe la noi sa ne saluti?

nu cu uscator incorporat ca am studiat problema si nu e ok asha,eu mi-am luat separat si nu-ti pot spune ce investitzie a fost!!!eu l=am pus pe balcon

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Muuust...eu am baut azi noapte 2 pahare,imi era sete si apoi m-am culcat la loc

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

n-am chef acusi sa citesc din urma...
anaxena, da-mi si mie niste detalii: uscator de rufe cumparat separat? Cum arata? adik cat de mare este, cat costa si cat de repede usuca rufele?

yasmi,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

se vede ca stau acasa,nu ma dezlipesc de calc..asha ca hai sa fac ceva curatenie ca dc nu fac azi nici ca mai am timp

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput