Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 14
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Nu stiu daca va place, dar eu o ador: Spring Kiss, in miez de iarna. |
E frumoasa!!! Dar as vrea ceva de summer
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
adi2003 spune:
La vara visez si eu...
Uite aici colectia de vara-toamna: www.flickr.com/photos/25707265@N06/sets/72157625502309336/" target="_blank">Achimenes 2010.
La anul va arat si alte varietati. Abia astept.
adi2003 spune:
Continuare:
www.flickr.com/photos/25707265@N06/5251275879/" target="_blank">Saint Paulia "Buckeye Cherry Sundae" - 11.12.2010
Vedeti de ce mi-a trebuit un aparat foto bun?
adi2003 spune:
Tot eu.
Care mai veniti la concertul de colinde a lui Fuego de vineri, ora 19?
Eu merg luni sa-mi iau bilet. Tare imi doresc sa vad acest spectacol.
szivarvany spune:
Mneatza.
Ati vazut zapada ?
Eu ma intreb, dice u poate fi mereu vara Uof.
Simina, eu as fi mers, sa o duc pe Giuli, dar zic pas, am o mare dispozitie si nu as rezista. Sunt sigura ca va fi tare-tare fain.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Mneatza. Ati vazut zapada ? |
'Neata!
Doar de pe geam am vazut-o. Vreau sa scot sania si sa o duc pe Maria la plimbare. E la noi de vineri.
Am uitat sa va zic ceva, de cate ori iese afara cu bunica-sa, doar ele doua, Maria imi culege cate o frunzuta si zice ca e floarea pe care o duce sa mi-o dea. Acuma nu mai are ce culege, ca e iarna, insa de fiecare data m-a "doborat" gandul si gestul ei.
Cat despre concertul de colinde, am mai participat la unul in anul 2001 cand a venit Hrusca la Oradea.
Atunci a fost concert in aer liber, in centru (nu in sala de spectacol) si vreau sa spun ca l-am trait la intensitate maxima. A fost ceva de vis.
Gabi_K spune:
am vazut zapada.
Vreau vara
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
marius spune:
Distractie placuta! Cred ca va fi frumos. Am vazut si eu afisul zilele trecute.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa