Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 15
adi2003 spune:
Multumesc, abia astept.
_
Maine, la ora 20, pe Etno Tv e Fuego.
Cei care nu ajungeti la spectocol si doriti sa il vedeti.
Cred ca ma va emotiona la maxim sa ii aud colindele live, mai ales ca Paul, are o voce atat de calda.
szivarvany spune:
Io una sigur as boci in hohote, d`aia nu pot merge
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***
adi2003 spune:
Doar 24 ore au mai ramas:
Voi reveni cu impresii.
Maine e o zi plina, vine si Mos Craciun.
szivarvany spune:
Simina, sa ne spui cum a fost
Noi am avut ieri serbarea, a fost fain tare. Am reusit sa multumesc si parintii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
adi2003 spune:
A fost extraordinar!!!
Va detaliez maine, azi am avut una din cele mai frumoase zile din viata mea.
Dar acum, va spun doar atat:
O data-n viata am avut si eu curaj...
Am o poza de suflet cu un artist de suflet, care la finalul spectacolului a acceptat sa imi lase amintire o poza cu noi doi.
O voce extraordinara si colinde de suflet.
Cel mai frumos dar de Craciun.
Mercedes spune:
Heiii cine a chemat iarna in Oradea??? eu una sigur nu..iesiti rapid si spuneti. Daca ar fi dupa mine as sta in barlog pana la primvara dar cum nu e..
simina-felicitari!asteptam detalii.
Orhidee23 spune:
Da,da imi amintesc si eu concertul ala...desi eram o copchila,imi curgeau lacrimi,fara sa le pot opri.Sa zica ateii si restu'lumii ce-o vrea,de crestinism si Christos...,da eu il simteam aievea.
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes Heiii cine a chemat iarna in Oradea??? eu una sigur nu..iesiti rapid si spuneti. Daca ar fi dupa mine as sta in barlog pana la primvara dar cum nu e.. simina-felicitari!asteptam detalii. |
Prea tarziu, detaliile au fost si s-au dus (le-am sters) - desi le mai poti gasi la o adresa.
Lasa ca de marti se incalzeste si de Craciun va ploua.