Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 16
Gabi_K spune:
Mercedes, nu eu....
Suport cu greu vremea asta urata. Astept vara.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
moni_or spune:
Dragii mei, nu stiu cat apuc sa intru zilele urmatoare asa ca va doresc de acum un Craciun luminos, care sa va aduca in suflete caldura si pace, intelegere si multa, multa iubire! Sa fie darnic mosul cu voi si cu cei dragi!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
adi2003 spune:
Multumesc Moni, si voua un Craciun de vis.
P.S. E prima data cand nu simt ca vine Craciunul, adica nu realizez. N-am luat nici brad, nici podoabe, nici n-am facut cumparaturi, sunt asa de pasiva. Poate le-oi face toate in 24. Nu stiu. Dar anul asta simt ca nu ma pot bucura de sarbatori. Sper sa fie ceva trecator. M-am schimbat radical de sambata incoace.
szivarvany spune:
Io simt
Taman am terminat de fiert nuca si macul pt baigli
E primul an in care vom avea brad artificial, am mai luat o instalatie noua - mov si e gata planut pt facut mancarici - voi fi la munci si de Craciun vreau liniste, pace si mult relax, asa ca le voi face din timp. Prevad un weekend ce va trece atat de repede ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
Gabi_K spune:
azi lucrez ultima data in acest an!!!
Simi, sper sa fie ceva trecator. Adevarul e ca nici eu nu simt magia, noroc cu copiii care ma imping din spate si n-am incotro
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
szivarvany spune:
daca nu simtiti magia, va pun
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
adi2003 spune:
La mine e altfel, am simtit din plin magia sarbatorilor, in cele doua ore de spectacol, vinerea trecuta. Insa venind acasa, am simtit ca ea se pierde incet-incet si probabil de aceea am fost trista.
E ca si cand atingi o stea doar pentru o secunda si in cealalta secunda te intorci din nou cu picioarele pe pamant si cu regretul ca nu mai poti sa-i vezi splendoarea si ramai aici, mereu cu gandul la acea stea.
Azi mi-am printat pozele de la concert. Ce m-as mai duce sa-l vizionez a doua oara, sa mai traiesc emotia colindului divin. Sunt sigura ca voi nu realizati cat de frumos a fost spectacolul, dar eu, care l-am trait la cele mai inalte cote, stiu ce spun.
adi2003 spune:
Acum, pe Etno Tv, se difuzeaza cateva inregistrari din spectacolul de la Arad.
De Craciun - mi-am dorit sa pot asculta concertul lui Fuego, impreuna cu parintii mei, sa le fac acest cadou.
Daca live nu s-a putut, macar, acum - ma pot bucura ca-l vedem impreuna, inregistrat la TV.
szivarvany spune:
Craciun fericit,
oradenii mei dragi !
adi2003 spune:
Craciun fericit va spun si eu si daruri multe sub brad!
Vedeti ca anul asta mosul vine cu bicicleta, si-a lasat sania acasa.
Parca nu-mi vine sa cred ce vreme e afara, in ajun de Craciun.
Eu tocmai am terminat de impodobit bradutul.
Album 1 + Album 2