Oradea (cap. 56) - Sarbatorile bat la usa!
Raspunsuri - Pagina 13
adi2003 spune:
Nu stiu, la noi cred ca vine la amiaza, sa-l prinda pe Mosu si parintii Mariei, care vor pleca apoi si o vor lasa la noi pe mandruta.
A zis bunica, ca vrea sa-i scrie in numele Mosului o scrisoare.
Eu am printat un desen de pe DC si acolo vor fi cateva randuri.
Tare-s curioasa de reactia ei, la cei aproape 3 anisori.
Saptamana trecuta a mai primit un cadou (de la parinti) ceva ce-si dorea de mult. Un microfon. Apoi microfonul asta are si muzica si danseaza cu el de numa'. Mai nou nu-i trebuie sa auda de poezii, dar sa cante muzica si sa danseze (numai in rochita) cat tine ziulica. N-am mai vazut un copil atat de doritor de muzica si dans.
Ah..si ieri i-am printat cateva felicitari cu poza ei si un breloc personalizat pe care trebuie sa-l multiplic, ca e pe placul tuturor.
Cred ca imi mai trebuie 6 bucati ca sa-i impac pe toti.
Azi va veni Alba Ca Zapada in ghetute. Mi-a pomenit de ea de vreo 3 saptamani.
E mare lucru sa ai un copil in casa, sa te poti bucura de sarbatori impreuna cu el si sa poti sa daruiesti, asa cum e si firesc.
adi2003 spune:
Conversatie telefonica cu Maria:
"Eu: Ceau Maria
Ea: Ceau, eu sunt aici, tu esti acolo,
Noah bine, Ceau-ceau.
Trebuie sa soseasca dintr-un moment in altul, la noi. Darurile sunt pregatite.
Gabi_K spune:
deci e primul Mos "constient"?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
szivarvany spune:
Ce dulce a fost conversatia, mi-a placut nespus de mult, scurt si la subiect, e o dulce Maria voastra
Sa pui poze cu ea
Giulik si-a asezat cizmele in geam, mi-a lasat si mie loc de juma` de gheata si si-a indesat fizicul intr-o rochita expirata de Craciunita
Asteptam fetele prietene la noi la o praji cu branza de care eu una nu ma mai satur never ever - asta si cea cu mere - si apoi vom astepta.
Am si-un plan le conducem pe fete, eu uit ceva sus, revin, pun chestiile n ghete si gata
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
marius spune:
la noi a venit de dimineata pentru ca maine mergem la scoala deci dimineata nu va fi timp mai deloc. Asa ca a venit un pic mai repede. A fost OK. S-au bucurat amandoua. Si eu m-am bucurat pentru ele.
Daria aseara s-a apucat si a spalat incaltarile pentru toata lumea si pt mama ei si pt sora ei, iar partea amuzanta a fost ca eu am o pereche de cizme de cauciuc pe care le folosesc cand merg la gradina si este noroi. Fix pe alea le-a spalat. Ce sa-i faci? Pana sa ma prind erau spalate si puse la geam.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Din tot ce-a fost in cadoul lui Mos Nicolae, pe Maria n-a interesat-o decat papusa Alba ca Zapada. Dupa 2-3 minute de studiu amanuntit, m-a intrebat:
"De ce Alba ca Zapada are tate?"
Dupa jumatate de ora imi spune altceva:
"Eu il vreau si pe printul lui Alba ca Zapada. Nu vedeti ca-i singura si suparata?"
Si m-a batut la cap cu printul. De ce nu m-oi fi gandit la el? Ei i-a venit ideea imediat.
De-ale copiilor....
szivarvany spune:
No, care pe unde umblati, Simi, Gabi, Marius
Ca restu` ...
marius spune:
Acum am venit de la gradina - mizerie mare, apa si noroi peste tot. Dar nu am stat prea mult, mancare la caine/pasari, apa caine/pasari, curat la pasari si m-am intors acasa. Azi e marti deci la 12 o iau pe Daria de la scoala la 12.30 are canto la 13.30 o iau de la canto, la 14.15 o iau pe Ioana de la Zone Studio, pana la 14.40-15.00 fac de mancare si le dau sa manance, la 15.45 o duc pe daria la engleza la 17.00 o duc pe Ioana la engleza, la 18 o iau pe Daria de la engleza si o duc acasa, la 18.45 o iau pe Ioana de la engleza si o duc acasa si apoi vad ce le dau la cina si ...cam atat stiu acum. Ajunge?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Voi nu va plictisiti deloc.
Mi-am scos azi calendarul....super!
(vedeti ca maine e inchis din motive personale, care mai vreti sa mergeti
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159166
eu vreau sa trimit coletul luni/marti, daca mai vrea cineva sa adauge ceva sa dea un semn
E vorba de o fetita de 4 ani si mamica ei