Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Am revenit..ca nah...am mai gasit ceva de comentat ![]()
Foarte bine zis si punctat bb Yasmi cu caruciorul! De cele d ela bertoni stiu si eu, ca se rup, se fac tandari. Si criteriile..fff bine punctat. Eu n-am avut landou la Robert, carutul se intindea la orizontala, era ok, insa acum, iarna ar fi super sa am, desi nu-mi vine sa mai dau bani... Danina stoke? Ferrari-ul caruciorelor, nu? Frumoase, da' o poala de bani.
Concluzia, fetelor cand gasiti ceva si va palce cautati si revie-uri pe net. Pe mine m-au ajutat intotdeauna.
Irinuka eu ma bazez mai mutl pe ce-mi da/zice medicul ginecolog, nu cel d efamilie; macar suna-l si intreaba-l. Macar ..ti-a iesit calciu prost la analiza? Da, Elevitul contine cantitatea suf de calciu si da, excesul de calciu-din asta sintetic, nu ddin mancare - paote da contractii. Stii c aprimul lucru pe care ti-l fac la inducere e injectai cu calciu, nu?
Sper sa am timp s aintru s avizionez si eu hainutele vostre.
Pup si o zi buna!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
Foxy-le spune:
Simo, lasa-le dracu de pastile! aici ne-au spus ca este modul uterului de-a se pregati pt nastere. si poate ai si tu ceva muschi abdominali pe care-i incordezi cand si cand. N ici cititul asta pe forumuri nu-i prea bun - incepi sa preiei ide si simptome de la altii. Mai bine faci ceva ce te relaxeaza pe tine.
Hai, bafta
26 
bb_yasmi spune:
buna dimi
lorich
, cauta unul second daca nu vrei sa dai bani mai multi. ar trebui sa fie in stare impecabila ca doar au fost folosite de bebei cateva luni (5).
irinuka si eu am luat caldiu cu d3 parca in prima sarcina. si eu am avut carcei....
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
vas spune:
Irinukaaaaa, aoleoooo, chiar ca are haine pentru un an intreg bebele tau. Ce frumos. Eu recunosc ca nu am cumparat nimic, astept concediu si ma apuc de cumparaturi.
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Irinukaaaaa, aoleoooo, chiar ca are haine pentru un an intreg bebele tau. Ce frumos. Eu recunosc ca nu am cumparat nimic, astept concediu si ma apuc de cumparaturi. |
pt ca m-ai facut curioasa..am vazut multe poze noi cu Lucia ai burtica cam cat a mea; zumzu o mireasca superba; bebelusi de unde ai cosuletul ala? Cat a costat? Poza 2..wow, noroc ca nu mai am probleme cu sangele cand e vb de bebei..c ain rest lesin si cand mi se ia sange.
Am mai vazut pui frumosi de Mirela, Tunde, Lili
Irinuka m-ai omorat cu poza cu pisica! Lucrusoare..io vaz ca-s multe, dar voiam poze "desfasurate" da?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
bb_yasmi spune:
cam atatea hainute avvem si noi momentan (ca si irinuka) doar ca nu sunt spalate/calcate/aranjate....
dar majoritatea sunt primite...deci inca nu am simtit gustul cumparaturilor...
acum cand vine mama mea in tara mai are si ea cateva plase pregatite.....plus soacra cand vine si ea in tara inainte sa nasc....deci nu stiu inca de ce mai am nevoie sa cumpar.....
la fetita pana pe la 2 ani nu a fost nevoie sa cumpar nimic,,,,
mamica fericita de printesa
si
19+ baietel 
aditzaC spune:
neata 
deja am uitat ce doream sa scriu ...
bafta tuturor fetelor care merg la eco sa isi vada puiutii, sa veniti cu vesti minunate
de calciu si eu stiam ca provoaca contracti , pe la cateva sapt mi-a fost rau am facut o cadere de calciu si am sunat dr sa intreb daca am voie calciu si mi-a zis Nu provoaca contractii , una e sa il iei doar asa si alta e sa iei un complex de vitamine care sa il contina , dar na medici si medici ...daca va fost bine cu el luat separat ma bucur
o sa ma uit si eu la pozicile voastre
simo
eu iua zilnic nospa 80 iar bb al meu este fff activ ... cine stie ...am avut in schimb zile cu contractii si atunci a miscat mai putin , mai face si el o pauza ..am inteles ca dupa 28 de s tb sa il simtim zilnic sau la cateva ore , uf ma ia groaza ca va tb sa fiu atenta la miscarile lui .
am avut un vis aiurea rau , printre altele am visat ca am sangerat 
, bine ca a fost doar un vis , incep sa visez prostii si sa numai pot dormi noaptea.
azi imi vine finutul ...mai are doua sapt si face un an nu l-am mai vz de la paste
, abia astept sa ma joc cu el
pupicei tuturor si o zi usoara
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
jasmin26 spune:
Buna dimineata si de la mine
Irinuka m-ai impresionat la maxim cu atatea hainute,esti foarte constincioasa,eu,spre rusinea mea nu am cumparat nimic

25
i
Crina
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
aditzaC spune:
irina.......

ce de haine , ce bine arata dulapiorul ala , vad ca ai achizitionate si biberoane sau chesti de la chico ..f tare
carutul de unde l-ai luat ce firma e?
eu am de primit hainute , de cumparat am luat cateva momentan , o sa merg la cump dar mom sunt fara parale .... am si eu carusel

bebelusi
tks o sa ma uit
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+