Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
Irinukaaa spune:
Vre-un sfert din ele as putea zice ca le-am cumparat noi, restul le-am primit de la o verisoara. Sunt atat de dulci si de dragute... abia astept sa vina "papusica" noastra sa facem parada modei!
- dar nu mai devreme de termen... sa stea acolo la "caldurica" sa se "coaca" bine! ![]()
Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
Laura
saptamana trecuta a fost groaznic..numa in contractii am tinut-o...culmea e ca sambata si duminica, desi am fost super obosita si am stat la volan vreo 6 ore/zi..nu prea am avut treaba..nici aseara cand am ajuns nu am avut prob..am facut o baie si m-am simtit chiar bine.
Am pus si eu doua poze din drumutia de ieri..eu cu galusca mea iubita..plus bebe dolofan la caldurica..care se observa nu gluma
Simo
27 cu Eduard Matei
Mayane spune:
Neata fetele! 
Mare minune, am reusit sa termin primul botosel... Ai mei au fost in vizita, mi-au laudat opera si au zis ca poate fac si o vestuta... In stilul acesta, pana mi se insoara flacaul, e gata si al doilea botosel, si vestuta ![]()
Mi s-a taiat de servici... Nu m-as mai duce nici cu macaraua... Dar pana pe la jumatatea lui decembrie trebuie sa strang din dinti. Desi, am o oboseala in mine de nu m-as mai da jos din pat.
19+ 
Shines spune:
scuze..Irina , multi pupici 

mama...da i-ai luat haine pana pleaca in armata ??? foarte frumos
am luat si eu lu bebe doua costumase ieri, cu salopeta,bluzita,caciulita si manusi..plua doua sapt trecuta..si un set primit..deci se aduna ince-incet
Simo
27 cu Eduard Matei
Irinukaaa spune:
Simo foarte dragute: si mama, si fiica, dar bineinteles si burtica! 
Ziki bafta si tie la eco! Sa vi numai cu vesti bune!!! 
Cat despre "patania" ta... eu n-am mai auzit... bine ca e Ok acum. 
Irina ~
27+ cu 
Shhhht! Cresc...
Lorich spune:
Neata..is la pagina 2...deci recuperez.Sunt la "intorcerea Mirelei racita cobza! Sanatate!
Mai, eu care ziceam ca nu am cumarat nimic pt fifi...am fost sambata la Miniprix Otopeni, pt Robert, ca voiam incaltari, n-am gasit, dar am luat o tona d ehaine de fifi..delicoase, suuper caliatte! Salopete de la firme de care am primit eu din SUA-carter's, circo...minunate; caciulite cat pumnul cu ciresele... ma uitam la ele si ma topeam...frumoase mai sunt hainutele de fetita!
zumzu n-am intrebat inca dr. de la Euroclinic, stiu ca nu primesc premature, o s aintreb data viitoare; pana una alta, merg in parallel si la dr. mea de la sp. Cantacuzino. Sper sa se rezolve cu dr. sa nu fii nevoita sa-l grabesti pe bebe cu ceza sau inducere…si stiic e? Fii fericita! Mos Craciun iti va aduce un dar minunat anul asta!!!!
Aceeasi chestie mi s-a intamplat mie cu ce scrie Lili g sunt disperata sa dorm, s anu-mi pierd noptile, la mine somnule f important, mai ales ala de dimineata…ma intrebam oare cum ma voi descurca eu, oare il voi auzi cand plange?! Sa ma fi vazut…mama a ramas socata cand m-a observat intr-o noapte (dormea cu mine in pat) si m-am trezit in secunda in care s-a foit bebe, cu cateva secunde inainte d eplans…n-am mai simtit oboseala, nimic sau mai bine zis m-am adaptat la lipsa de somn..cu care am dus-o pana la 1 an si 10 luni cand a dormit Robert pt prima data o noapte intreaga!
La Robert am avut ajutor prima luna – pe mama – dar a fost suuper bine, pt ca ea m-a ajutat doar cu restul nu cu bebe, nu s-a bagat cu sfaturi, nu a vrut sa “preia” controlul…ea imi gatea, calca, facea curat… si crede-ti-ma..in prima luna nu stiu cum ma descurcam si cu astea. Acum, as vrea sa vina la fel, prima luna, nu numai pt ca am aceleasi nevoi, dar cu venirea fetitei, as vrea ca cineva sa se ocupe la maxim de Robert, sa fim om-la-om. Nu vreau s ase simta neglijat; om vedea ce ne iese. Dar in rest….si noi, singuri pe lume in Bucuresti ![]()
zana buna da, nu mai citi netul, asteapta pana repeti morfo-fetala. Trebuie s afie bine!
Aditza
hai c amult a fost, putin a rams si in curand iti vei tine minunea in brate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
24+
Shines spune:
eu maine seara la 6.30 ma duc sa vad minunea 
mai fetelor..am patit o chestie foarte ciudata sapt trecuta.
cum m-am simtit foarte rau luni, marti si miercuri..am luat in prostie no-spa de 80..cate 4/zi..nu stiam ce sa mai fac.
ei..de luni..pana vineri eu nu am simtit bebele..luni si marti deloc..miercuri cand ma pregateam sa fug la spital..am simtit ceva..foarte vag si foarte slab.
fata de ce cum misca inainte..eram disperata si foarte speriata..toata ziua stateam cu sufletul la gura si ma rugam sa simt ceva..el care facea valuri cu burtica si se simtea foarte tare..atunci nimic..
nu am mai luat de joi no-spa...iar sambata si duminica s-a intors ''dansatorul meu''..eu ma gandesc ca de la pastile..ca si cum l-au molesit, alta explicatie nu am..am intrebat si un dr..a zis ca e ff posibil sa fie un efect advers pe care il simte bebe si nu eu..nu mai iau niciodata.
aseara statea sotul meu cu fata pe burtica sa simta cum il loveste bine in obraji..si cand s-a ridicat avea lacrimi in ochi..a zis ca a fost asa ingrijorat incat s-a speriat ca puiul lui nu mai traieste..dar nu a zis nimic, sa nu ma sperie si sa nu il acuz pentru ce gandeste.. nu intelegea de ce atatea zile nu l-a mai simtit..desi a vb cu el si de obicei reactiona..am zis ca mor de mila si dragostea pt el, cand ii vedeam ochii aia asa ferciti ca simte bebelu si ca e totul bine...mi-a rupt sufletul
acu ma gandesc serios la pastilele alea si nu mai iau..o sa ii zic maine dr daca sunt alte pastile pt contractii..dar mai bine nu iau nimic si stau numa in pat decat sa mai traiesc ce am trait zilele trecute..
Simo
27 cu Eduard Matei
luciact spune:
irinukaa, cate hainute....suuuuper!!!
ziki imi pare rau, n am mai auzit, bine ca esti bine si intreaba dr ul
shines, super burtica
imi pare rau pt cele carte merg la munca, cred ca e ff obositor
22+