Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
aditzaC spune:
fluturas
ce catel scump ai ..... draga de ea , cred ca este fata nu ? doar are clamutza roz
eu ar tb sa ma apuc de strans pe aici si de facut putina oridine dar am o leneeeeeeeeeeee .... ar tb sa ies sa cumpar ceva , doar imi vine finutul
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
adryiii spune:
Neata fetele!
Am fost sambata noaptea la o nunta draguta si ieri am lenevit si am dormit toata ziua. Am recuperat din urma cu cititul, nu ma las ![]()
Mie mi-a spus ginecologul ca e foarte importanta pozitia in care dorm dupa saptamana 30. Mi se pare ca dorm f mult pe spate si de aceea am intrebat. Se pare ca inca nu e o problema. Ma gandesc ca dupa saptamana 30 nici nu o sa mai pot dormi asa
adriana
24+ cu
elena alexandra
adryiii spune:
Saptamana trecuta cand am fost si eu racita cobza nu am simtit miscarile bebelusului decat foarte vag si putin, obisnuita fiind sa se miste, sa faca tumbe (ma intreb cateodata daca mai doarme sau daca da si in somn. M-am ingrijorat putin, dar dupa cum vad ca scrieti si voi, daca noi mamicile ne simtim rau sau luam medicamente sau suntem indispuse si in stari aiurea nici bebelusii nostrii nu au chef de nimic.
adriana
24+ cu
elena alexandra
adryiii spune:
Aditza ai incredere ca va fi bine.
Irinuka ce dulap mare si frumos si cu de toate! Imi place sa vad cum se pregateste toata lumea. Imi da si mie un impuls.
Bebelu si eu imi caut ceva botine, cismultite etc nici nu stiu daca de piele intoarsa sau nu
ca asa vrea de amandoua. Si haina de iarna sau toamna iarna...un paltonas ceva. Mi-a placut cel a lui shines [red] din pozele recente.
Spor la treaba cu zugravitul. Eu zic ca dureaza max 3 zile.
Mirela e greu cu raceala. Chiar trebuie sa avem grija maxima. Cel putin eu sunt extraordinar de sensibila acum. Racesc imediat. Trece ea dar stiu cum te simti. Sanatate 
Si incearca sa iti treaca pe langa urechi ce auzi de la altii, comentarii, nume si sfaturi de care chiar nu ai nevoie acum.
Loutzi...mai ai saptamana asta nu?
Fetele, utile sfaturi pentru caruciare
adriana
24+ cu
elena alexandra
babyleeks spune:
Neatza burtici , sa aveti o zi minunata ca bebeii din burtica
uff eu azi tb sa ajung la doftor cu sotu...aseara si a bagat un betisor de ureche si acum nu mai aude bine cu urechiusha stanga...
...eee asta e...se mai intampla si belele
....voi? cum sunteti?
22 +
Claudiu
bebelusi spune:
Ziki nu stiu ce sa zic dar te rog sa intrebi medicul
Mayane, pai zic sa ne arati si noua capodopera
Irinka ce hainute multeeeeeeeeeee
Lorich cosul de pe gmail?Eu il am de la o batrana, au crescut multi copii in el, dar se gasesc pe net asemanatoare si cu preturi bune. L-am laudat tot timpul, cel mai bun lucru in primele luni
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
aditzaC spune:
andri

baby
of cum naiba a reusit _ sa aibe grija
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
djlaura01 spune:

burticilor ,eu am adormit b pe la 9 dimi si m-am trezit acum zici cas 

am niste ameteli,ce o fi cu mine???
va pupik si sper sa avem o zi buna
babyleeks spune:
nush cum a reusit
e lasa ca mergem noi la doctor si se rezolva prob...
Irina

uauuuuu pai tu gata stai linistita acum...nu mai ai treaba cateva luni
...eu astept sa ne mutam de aici si o sa ma apuc si eu de cumparaturi ...patut,carut etc![]()
22 +
Claudiu