Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
buna
ce fac fetele?
eu sunt ok
am scapat de raceala, de starea de rau
piciorul ma doare doar unde a fost carcelul
dar cand merg sau stau mult in picioare e cumplit
obosesc groaznic de repede
atarna ceva motanii mei
iri pe bunic il cheama Aron, cica e traditie la evrei, sa pui la noul nascut numele bunicului
geamul meu vine abia miercuri
speram sa termin mai repede cu tot deranjul asta
plus ca saptamana asta o sa fie un frig........
ne descurcam noi
pupici fetelor
+23 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
adryiii spune:
Bine ca ti-a trecut raceala mirela. Sa stii ca mie imi place numele Aron, desi e deosebit si poate ca nu vrei sa fie ca si bunicul ci vrei ceva nou.
adriana
24+ cu
elena alexandra
djlaura01 spune:
babyleeks mai iubita nu m-am exprimat eu bn defapt ma gandeam ca ati citit ce am scris dimineata
eu ma trezesc cand pleaca al meu la munca pe la 7 si apoi nu maipot dormi,asa si azi m-am trezit la 7 si abia ma mai luat somnul la 9 

bebelusi spune:
Fetelor, voi ce stiti, daca lucrezi la stat primesti banii aia pentru nastere????care sunt stipulati in contractul colectiv de munca.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
loutzy spune:
Patricia banii pt nastere si trusoul nou-nascutului au fost scoase. Nu se mai dau decat pt copii nascuti pana la 1 iulie(sau ceva de genul). Nu conteaza ca lucrezi la stat sau nu.

Laura
25+ cu
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adryiii Bine ca ti-a trecut raceala mirela. Sa stii ca mie imi place numele Aron, desi e deosebit si poate ca nu vrei sa fie ca si bunicul ci vrei ceva nou. adriana 24+ cu elena alexandra |
adri al meu sot nu vrea asta
si eu nu insist
+24 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
deedeebubu spune:
Ultimul mesaj ca sa scap de moderator...
Cum pot sa vad si eu poze? De exemplu pozele cu dulapul Irinucai?
Ce ziceti de Adam ca nume de baiat? Nu sunt sigura dar sotului ii place destul de mult...
Pupici
25 ecografic 27