Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Viss draga, ai pus tare bine punctul pe I.
Si eu ma amuz zilnic de discutiile despre cele 200 de grame puse pe burtica, si ca s-au ingrasat "prea mult" si ce groaznic e.
De aceea simt nevoia sa ma mai intorc la forumul de FIV uneori, sau la gravidute prin FIV, fiindca acolo se gandeste ca tine si ca mine: suntem atat de fericite ca am reusit, ca vom avea un bebe dupa atata si atata lupta, dupa atata plans si eforturi, incat realmente nu ma obsedeaza deloc kilogramele. OK - n-am de gand sa pun 30 kg pe mine (desi uitati-va cat au pus Nicoleta Luciu si Miha Radulescu si cum arata acuma...).
Astea sunt moftulete, dar poate si eu daca obtineam sarcina usor imi stabileam alte dominante... Nu stiu!
Oricum, bucurati-va sa fiti sanatoase, sa aveti bebe sanatos, sa fim tonice si optimiste. Greutatea e o problema de ordin secundar, si cu vointa slabim noi dupa.

Sper sa nu fie explozie mare de suparare printre ultraortodoxele greutatii, dar e important sa auziti si alta parere!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

ma bag si eu in discutie..ca musca...
crezi tu ca e bine sa iei pe luciu si radulescu exemplu???
eu una nu vreau sa ma uit la ele si sa zic 'las' ca au si ele copii si iaca ce bine sunt acum!'...sa pun 30 de kg si sa dau din colt in colt apoi...
nu am nici situatia lor financiara ca sa imi plimb popoul la toate spa-urile,tratamentele,chirurgi si mai stiu eu ce...eu sunt o salariata care imi permit o sala si 2 masaje....si crede-ma ca 10 kg nu se dau asa uror jos..te duci de 3 ori la sala si gata...trebuie ffff multa munca...
suntem femei..si dupa aceste 9 luni v-om fi mai FEMEI....eu una vreau sa si arat ca una,sa am o viata de cuplu la fel de frumoasa sau poate mai frumoasa...si daca ma las pe mana frigiderului nu prea am sanse
punctul meu de vedere...fiecare cu opinia ei
pupici la toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Stefy draga, si draga Anaxena
eu cand am scris am scris fiindca stiu despre ce vorbesc.
Anul trecut mi-am propus, fara nicio legatura cu sarcina, sa slabesc, si am slabit in 6 luni 8 kg. Nu a fost foarte greu, a fost doar cu un regim absolut omenesc (fara paine, paste, fara patiserii, multe salate, legume si fructe). Ajunsesem ca nu mai aveam ce face cu hainele pentru ca erau prea largi. Mi-am propus sa ajung la greutatea de cand m-am casatorit, n-am ajuns chiar la ea (ca trecusera 8 ani si se despusesera habar n-am cum 10 kg) dar au ramas 2 kg in plus doar.
Asa ca stiu ca se poate slabi, am prietene care s-au ingrasat in sarcina poate un pic peste tinta, si toate au slabit pana a implinit copilul 2 ani. Si voi ati slabit inteleg, nu? Deci de ce sa ne necajim atata pentru fiecare gram.
Exemplele din showbiz au fost asa de descretirea fruntii
Eu am zis doar ca parca e excesiva depresia pentru 1 kg luat la un moment dat in sarcina.
Evident suntem libere sa discutam orice pe forum, si eu invat de la fiecare dintre voi cate ceva

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu i=am luat Mariei totul din timp...dar totul!!!ce drag mi-a fost si ce frumos era sa le am toate puse la punct

am o lista salvata de la cealalta odisee,o sa o pun pe contul de pe yahoo..sa va uitatzi pe ea!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Anaxena - lista e minunata

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sa cititzi toate listutza ca la un moment dat va fi de ajutor,sunt informatzii stranse de la cealalta odisee,cum venea cineva cu o idee buna cum faceam copy si dadeam paste in listuta

eu caruciorul nu-l schimb,asha zic acum,singura problema este ca e ROZ si va trebui sa cumpar material specific de pe la vreo fabrica ca sa-i schimb husele...asta e ideea pana acum...dar ma vad eu in feb cum ma innoiesc cu un carucior..si nu vreau sa fie albastru!cred ca mie mi s-ar potrivi NEGRU ca la cat de neindemanatica sunt eu,ar suporta cel mai bine traficul intens sau GRI...dar cum spuneam intr-un mesaj trebuie sa aibe muuulte functii ca sa ma convinga

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

vb intr-o zi de creme pt burtici...eu am analizat acest subiect mult timp,realitatea este urmatoarea dc esti genetic programat sa le faci...le faci...iar ca produs dupa n cercetari am ajuns la concluzia ca cel mai ok este uleiul de migdale,care cum spunea bb yasmi se gaseshte in cant.mici la plafar,eu am reushit sa iau din Spania 250ml cu 3euro...de ce nu mi-am luat mai multe?sunt blonda!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

anaxena - eu aveam alte "esente" in mesaj, nu doar ca tu ai sau nu diferite drepturi.
eu am avut alta parere. din pacate nu a picat bine ptr ca de, era o parere diferita.despre subiectul asta, sau despre altul. si , ca si alte fete din grup - am dreptul sa o expun. din 64 de oameni pe forum, sigur la o idee, situatie exista cel putin 10 diferite ..
dar nu e sfarsit de tara, nu? ca de-aia traim in cuplu, grupuri, societate..dc vroiam sa nu am nici o parere, citeam forumul fara sa intru.sustrageam ce-mi convenea, si atat. dar am ales sa fiu activa.sorry, dar asta e..

14 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

vb intr-o zi de creme pt burtici...eu am analizat acest subiect mult timp,realitatea este urmatoarea dc esti genetic programat sa le faci...le faci...iar ca produs dupa n cercetari am ajuns la concluzia ca cel mai ok este uleiul de migdale,care cum spunea bb yasmi se gaseshte in cant.mici la plafar,eu am reushit sa iau din Spania 250ml cu 3euro...de ce nu mi-am luat mai multe?sunt blonda!!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

am citit si eu despre minunile care le face acest ulei de migdale si ma chinui sa gasesc...dar din pacate nu prea vazusi..cu toate ca aici cresc migdale peste tot...si plafar sau farmacii de genul asta astia nu au....sunt ff batuti in cap la faza asta..ei cred doar in sfatul medicului si in pastile de la farmacii

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

anaxena- am citit si eu lista postata de tine.super tare. citit? mult spus..e asa lunga si mare si completa..ai fost foarte organizata, si ai atins toate punctele, cred.inclusiv cu actele de la final.eu imi facusem un folder pe desktop, cu lista acte..dar nu am terminat-osi toate lucrurile alea..sa nu ma intelegi gresit, sunt necesare, sunt convinsa, dar nu m-am gandit niciodata ca sunt asa multe..pai mie imi ia vreo 2-3 luni, sa le strang pe toate.si am de luat si ptr 2ce-o sa ma mai distrez, o sa vin incarcata ca mos craciun
sa fie ei sanatosi, acum ce sa mai zic? am vazut ca ai scris ceva de cuptorul cu microunde sa nu fie inalt, sa incapa sterilizatorul..pai, sterilizatorul nu e de sine statator?am vazut la o prietena care a dat 4 mil pe el..am alta varianta decat sa-l cumpar pe ala? sa sterilizez la microunde?

14 SA+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

total corect!!! tine DOAR de materialul genetic!
sunt si la noi la 100 ml parca 30 ron. zilele astea am vazut.

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput

Viss eu am optat pt sterilizator la microunde,e mult mai ieftin si face acelashi lucru,e pur si simplu o cutie cu un suport de bibe in care pui apa...cele electrice functioneaza pe acelashi principiu doar ca-s electrice si sunt scumpe

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Roxy...si mie mi se parea in pozele alea ca e burta de fetitza.

Simona, mami de baieti David si Matei si 17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

pai nu e nimic 100% ca e baiat, nu??? parca vad ca ne faci o surpriza de proportii..... miercuri, nu???

burta mea cum vi se pare????

mamica fericita de printesa si 19+ baietel

Mergi la inceput