Fluturasi de martie-aprilie 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
ailed_dota spune:
scrish, merge si la baiat... nu se deoache...
, mie singura culoare care mi se pare ca nu merge la baieti e roz...
eu sunt moarta dupa turcuaz, si daca bb va fi fata sau baiat vreau sa iau carut turcuaz
, deja am vazut cateva...
in legatura cu lucrurile eu nu iau nimic inainte ca n-am unde sa le pun... dar aici exista varianata sa ti le rezervi la magazin, dai comanda si ti le opresc pe numele tau...
n-as rezista sa nu-mi iau eu ce vreau pt bb...
la fetita mea n-am avut nimic si afost o nebunie....
anaxena eu zic sa nu te stresezi , sa nu amesteci carbohidrati cu proteine cateva zile si sa te cantaresti din nou...eu am zile in care turbez cand ma urc ope cantar si apoi la 2-3 zile scade .
eu m-am ingrasat la fetita pe perioada de alaptare, la 2 saptamani dupa nastere aveam cu 3 kg mai mult ca inainte sa raman gravida...
si cand am intarcat-o aveam atatea ca inainte sa nasc....
eu azi am gatit fajitas de pui(piept de pui, ardei rosu, ceapa si porumb)
cu pico de galo (salata de pratunjel, rosii, ceapa si ardei iute)
yammy....
pupici
mami de
de 7 ani si ingeras si
14+
catank spune:
si mie imi plac culorile neutre pentru bb. Nu prefer rosu pt fetite si albastru pt baieti. Exclus! Caut cele mai vesele combinatii
simonacip imi pare tare rau in legatura cu muncitorii. Eu am tare noroc cu 2 tipi care mi-au facut curat si acum ceva vreme in urma. Sunt pocaiti, nu maninca carne de porc, de saptamina asta nu mai prefera nici un fel de carne, ...totul vegetal, si mai mult decit atit nu doresc decit 2 mese pe zi, un la 11.30 si una la 17.30 apoi mai lucreaza pina la 19.30 fara masa dupa. Nu vor, eu insist ei nimic... Jos palaria pentru ca fac o treaba super.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
catank spune:
eu vreau sa-mi iau din lucrusoare, cind voi fi acasa cu bebelina nu voi putea pleca ... si sotul fara mine e "terminat"...(asa zice el)insa eu am incredere, daca i-as face lista ...s-ar descurca, dar prefer sa mergem impreuna din timp.![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
14+
simonacip spune:
Miki, multe nu amai fi de facut, dar in ritmul asta...chiar voiam sa-ti spun ca e maaaare nesimtit deja, pe 26 sept acum a trecut si al doilea termen pe care i l-am dat. Trebuie sa vedem ce decizie luam si sa vedem cum procedam saptamina care vine pentru ca deja ne-a depasit limitele...Probabil ca-i vom spune ca tb terminata repede sa ne putem muta pt ca unde stam acum nu mai avem cum sa stam...alta metoda nu prea stiu care...sa-l amenint ca nu-i dau restul banilor??? Apoi nici macar nu am actele pe casa, daca le aveam era alta situatie, trebuie sa ajungem la solutia optima, astfel incit sa decurga normal lucrurile...Mult nu mai e, eu zic ca 2 sapt ar termina dc s-ar pune serios pe treaba.
UUf!!
Dragutz tatal tau de 16 grame...Al meu in stresul cu mutarea la casa a dat in diabet(e foarte panicos), a slabit cred ca mai bine de 10 kg si n-are treaba, se tine de regim si se simte bine...Se altfel acum i s-a stabilizat si nivelul glicemiei, dar nu vrea sa renunte la regim![]()
Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi stefy ce a crescut burtica de la 16 la 17 sapt!!!! ce vizibil se vede cresterea!! ![]() imi plac la nebunie tatuajele tale.....sunt pasionata de tatoo.....cu greu am reusit sa imi conving sotzul sa fie si el de acord sa imi fac unul....vezi....daca nu le-am facut inainte sa il cunosc....catank de ce ai sters pozicile tale???? mamica fericita de printesa si 19+ baietel ![]() |
eu am 5....:D si pe burtica acolo unde am inimioarele se bat numele la bebici..incepem cu christina

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 17+
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ca nu am mai mancat nici o pizza pana la urma....:((( imi era asa foame ca am prins 2 crenwursti anemici prin frigi si un pahar cu lapte si gataaaa m-am saturat!! vorbea cineva de rosu la baietei.....eu numai rosu, portocaliu, verde, galben, mov am de gand sa cumpar. nu suport culoarea albastra.... ![]() poate doar acel albastru deschis-senin....si eu la iasmi am cumparat totul din timp, dar devreme.... mamica fericita de printesa si 19+ baietel ![]() |
mie imi place albastru...si am vazut unul super la bebe comfort..dar cand l-am vazut pe asta verde m-am amorezat...ca altfel mi-as fi pus printeza intr-un carut albastru... chiestile cu roz si blue ma calca pe bataturi..nu imi place deloc...
cea mai fericita
Christina Gheorghia 17+
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cami, eu tot la 2-3 sapt am simptome de raceala.... ![]() cu mucii nici nu mai zic , ca ma dor muschii de la burta cat ii suflu ![]() la lichidele consumate pe zi se pune si supa/lapte/suc/ceai?? mamica fericita de printesa si 19+ baietel ![]() |
cica e nermal sa fim mai mucoase decat de obicei...sa fim mai siropase..ca cica toate scurgerile sunt mai abundente..pe oriunde o fi scurgerea:D
cea mai fericita
Christina Gheorghia 17+
simonacip spune:
Catank, ce bine n-ai treaba, la noi e mai dificil...trebuie terminata casa
si muncitorii sunt angajati de catre dezvoltator, nu de noi, noi cu ei n-avem nici un raport juridic, nu pot sa-i constring nicicum...
E foarte bine ca iti aranjezi totul pt copilas, e alta treaba atunci sa iei doar cine stie ce crema sau supozitor pt bb....sa nu stai cu stresul ca nu ai nimic in casa pt el...
Eu scap usor...daca am tot baiat si se confirma miercuri trebuie doar sa selectez si sa spal hainutele. Restul am tot ce-mi tb...inclusiv jucarii, carticele, etc..Dar si daca as avea fata, am hainutele de la fata soramea...sa cumpar eu doar d eplacere, altfel nu-mi tb..
Roxy...si mie mi se parea in pozele alea ca e burta de fetitza. Eram foarte balonata acolo...si acum sunt pentru ca in sfirsit mi-am facut salata boeuf...N-am avut masline si gogosari, dar a mers bine...Totusi nu mi-a trebuit mult, am si o greata azi....ca de obicei, oare cind ma lasa?
Simona, mami de baieti
David si Matei si
17+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota anaxena super lista multumim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 14+ |
daaaa...super!!! multam si eu... si super informatii!!!

m-a amuzat faza cu banii...dar stiu ca asta e realitatea in spitalele din rom...

cea mai fericita
Christina Gheorghia 17+

poate doar acel albastru deschis-senin....